Farm hosszabítás

DiorUr

Barangoló
2021. 10. 20.
113
235
Eszeny
V4 karakter
Brian Dior
LV karakter
Robin Schut
Ez egy nagyon jó dolog lenne.v3-kor ezt az ötletet én is felvetettem.Viszont nem valósult meg.De ki tudja, lehet most van itt az ideje.

Gabda

Újonc
Támogató
2019. 07. 02.
31
26
Košice
V4 karakter
Andrew T Eight
LV karakter
Astraea Everhart
V2 karakter
n/a
Nem látom, miért ne lenne jó, ha bekerülne. Hatalmas +1

Escanor

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 03.
395
257
V4 karakter
Maya Roseberg
LV karakter
Kayden Manford
V2 karakter
-
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! - rajna
Támogatom

GioLV

Újonc
Támogató
2023. 05. 30.
65
19
LV karakter
Giovanni Luciano
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! - rajna
Jöhetne

KeszPeter

Zöldfülű
2023. 04. 28.
157
110
V4 karakter
Fazekas Elemér
LV karakter
John Blackburg
W, óriási szükség lenne rá.

vagabond

Zöldfülű
2023. 06. 26.
204
466
fóliafalva
V4 karakter
ezra_piper
LV karakter
roland_whitfield
A farmon lehetne olyan jog is hogy hosszabbítás és így ha aki bérli pl elmegy nyaralni akinek van joga az tudná hosszabítani.

Jobb lenne ha a farm tulaja UCP-n is tudná, ha más is tudná hosszabbítani vagy lemondeni sok probléma lenne...

Utoljára szerkesztve:

KeszPeter

Zöldfülű
2023. 04. 28.
157
110
V4 karakter
Fazekas Elemér
LV karakter
John Blackburg
De azzal, hogy hosszabbítják, nem tudom hogy lehetne visszaélni.

• Tetszik
Reactions: Doooominik

Escanor

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 03.
395
257
V4 karakter
Maya Roseberg
LV karakter
Kayden Manford
V2 karakter
-
Szerintem is jó lenne mivel ha bérel valaki farmot, akkor nem kellene az miatt félni hogy holnapra már másé a farm mer nem volt tovább bérelve.
Sok olyan helyzet van amikor maga a farm kiadó nem tud fellépni mert esetleg dolga van vagy esetleg valamiért nem tud fellépni.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
679
21
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Holsappel
Ezt az ötletet még annyival egészíteném ki, hogy ha ez nem is kerül megvalósításra, akkor a bérlemények meghosszabbítását lehetővé tehetnék nekünk UCP-n. Így egy gombnyomással meg tudjuk hosszabbítani, ezt a pénzt pedig levonja pl. bankból. (A felettem hozzászólót erősítve)

Padawan180

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 23.
302
686
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Jó otlet, én egyébként annak is orulnek ha nem minden lejárat idopontjahoz viszonyított oraban írna hogy le fog jarni, hanem mint a bejelentésre váró interiornal, ha fel lépsz a szerverre írhatná, hogy ennyi meg ennyi idő van meg hatra a farm bérlésedből.

• Tetszik
Reactions: Bande

Bande

Barangoló
2019. 12. 28.
112
35
BB
V4 karakter
Nicco Di Centa
LV karakter
Raakem Winston
Jó otlet, én egyébként annak is orulnek ha nem minden lejárat idopontjahoz viszonyított oraban írna hogy le fog jarni, hanem mint a bejelentésre váró interiornal, ha fel lépsz a szerverre írhatná, hogy ennyi meg ennyi idő van meg hatra a farm bérlésedből.
Ez nagyon kéne, már jártam úgy sajna én is, hogy csak egy fél órát voltam fenn a szerveren és mivel ez idő alatt nem írta ki elfelejtettem meghosszabítani. Illetve több farmos "átverés" is elkerülhető lenne így talán aki másnak bérel sem feledkezne meg róla.

• Tetszik
Reactions: Padawan180