Farm hosszabítás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KevinV3

Senki sem születik gonosznak, azt tanulni kell.
2021. 03. 05.
57
141
V4 karakter
Kevin MacRay
LV karakter
Kevin MacRay
Sziasztok!
Akinek farmja van az gondolom tudja hogy 1 hetente kell meghosszabítani a farmot az utolsó 24 órában, és ilyenkor csak 1 hétre hosszabbítj meg.
Lenne 2 ötletem:
1.A farmokat ne csak az utolsó 24 órában lehessen meghosszabbítani.Főként azért javaslom ezt mivel ha nincs pont lehetőséged vagy akár bármilyen dolgod van a hosszabítás előtti 24 órában.
2.Egyszerre több hétre lehessen meghosszabbítani a farmot.Én személy szerint unom minden héten pontban akkor meghosszabbítani a farmom, ezért találtam ki ezt az ötletet, hogy elég legyen csak egyszer egy hosszabb időre meghosszabbítani.
Köszi szépen mindenkinek aki ránézett erre a topicra.

Legyen szép reggeled/napod/estéd!

xenx7

Újonc
2021. 06. 12.
35
30
19
Kulipintyó
www.youtube.com
V4 karakter
Santiago Dannis
LV karakter
Santiago Dannis
V2 karakter
🔴🔴
Igen, sokaknak szemet üt hogy csak egyszer lehet meghosszabbítani, aztán 1 hét után megint vissza és így tovább. Adom az ötletet. :)

• Tetszik
Reactions: Martin05

Kojo

Barangoló
2019. 01. 12.
138
235
Székesfehérvár
V4 karakter
Stefano Valera
LV karakter
-
V2 karakter
Antonio_Jorge
Szia!

Második ötletet az nem a legjobb, tegyük fel sokan kibérlik a farmokat akár 3-4 hétre és ott hagyják nem maradna szabad farm. Bár a mostani létszámhoz bőven van elég farm.

• Tetszik
Reactions: Skylot és xenx7

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
Ezzel elkerülhetőek lennének a "Farmmal való átverés"-es panaszkönyvek nagy része.
sokan kibérlik a farmokat akár 3-4 hétre és ott hagyják
Ez viszont sokkal nagyobb gond lenne, mint pár pk.

Utoljára szerkesztve:

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia, az ötletet támogatom - főleg azt hogy több hétre lehessen bérelni. Itt a nyár, van olyan amikor nincs otthon valaki pár hétig (pl én), és akkor hát igazából nem kellene megkérni senkit, hogy bérelje neked.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nem véletlen nem lehet több hétre bérelni, mert így, ha valaki elbukja, akkor van lehetősége másnak kibérelnie a farmot (igen, most több farm van, mint ami kellene, de normál esetben nem így van ez). Mivel így ha belegondolsz 2000$ hetente a bérlés, akkor 1 évre lazán ki lehetne fizetni előre a farmot, mert az se lenne nagy pénz és akkor ha valakit esetleg kibannolnak vagy stb. Akkor az a farm ott állna kihasználhatatlanul, mert ki van fizetve, de nem használják és más se tudja kivenni, mert nem járt le. Szóval szerintem jó, ahogy van, írd fel magadnak, mikor kell hosszabbítani, ha meg elutazol nyaralni és nem tudod hosszabbítani, akkor pedig ez van, majd lesz másik.

aCsercsa

Újonc
2019. 03. 16.
39
24
20
Nyíregyháza
V4 karakter
Riley Rowland
Szia!
Első ötleted mindenképp Támogatom!
A második ötletednek nem látom nagy értelmét ?
De ez csak az én véleményem.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Támogatom! Legalább is már csak az jó lenne ha a farm hosszabításra nem 24 óra állna fent, hiszen ha valaki pont aznap nem tudd fenn lenni akkor baj van. Nem kell itt előre hetekre, hónapokra.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Nem látom nagy értelmét, heti egyszer fel lehet jönni, hameg tudod, hogy nem leszel fent akkor addigra adj el mindent és majd bérelsz másikat

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
1. ha nem érsz rá, akkor sajnos elveszítheted a farmodat. Vannak olyan időszakok, amikor nincsen szabad farm, ergo ez kicseszés lenne azokkal, akik bérelni szeretnének.
2. ugyan azt tudnám leírni.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.