Farm hosszabbítás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vincenzo

Újonc
2019. 05. 11.
6
22
LV karakter
Vincenzo Salvatore
Sziasztok!

Ismét úgy hozta a sors, hogy abból merítsek ötletet , aminek az áldozata lettem.

A Farmot jelenleg hetente lehet hosszabbítani. Azaz mindössze 1 napod van erre. Viszont van amikor az élet úgy hozza, hogy azon a napon Te nem lépsz be a játékba. Családi ügy, baleset, kirándulás vagy még sorolhatnám. Így az ötlet az lenne, hogy lehetőség legyen hosszabb időre bérelni. Akár a havi, féléves és egy éves bérletet is el tudnám képzelni. Természetesen az idő függvényének megfelelő bérleti díj kifizetéssel.

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Ja-ja, mekkora tragédia már mikor elveszted azt a farmot.. és várnod kell egy egész hetet hogy találj egy másikat.. ?
Amúgy meg nem hiába van így, ha évekre lehetne bérelni elmondom neked egyet nem találnál, és ebből is csak a pénzt raknák el egyesek, akik meg megveszik húzzák ki belőle.
Jó ez ahogy van, fölösleges ez az egész.
Egyébként a farmok 60%-ban üresek, és nem használja azokat senki, csak eladja vagy kiadja őket.

Baldwin

Újonc
2019. 01. 15.
49
41
22
V4 karakter
Santiago Ruiz
LV karakter
Alexander Blackstone
V2 karakter
___
Tökéletesen felesleges, nem a farmozás a szerver lényege, arra elég az az egy hét bőven. Ha valaki fél,hogy utolsó nap nem tudja meghosszabítani, az hamarabb tegye és a probléma meg van oldva. Az ilyen esetek, amikor valakinek nincs ideje ezt megtenni, adnak esélyt arra, hogy ne üljenek egyesek heteket egy farmon...

• Tetszik
Reactions: Moises

mate.

Barangoló
Támogató
2019. 04. 27.
137
95
V4 karakter
deqavious.green
LV karakter
dominik.starker
Teljesen egyetértek az előző kommentelővel, csak annyit fűznék hozzá, hogy azzal meg lehetne oldani, ha mondjuk 2 napra tolnák azt az időt amikor meg lehet hosszabbítani.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szerintem ez a fél év vagy 1 év nagyon felesleges… gondoljatok bele ha valaki inaktiv lesz vagy netán bant kap, akkor most addig ott fog rohadni üresen a farm? A farmok Minimum 50 százaléka ígyis üresen áll mert kibérli aztán rájön hogy egyedül nem buli mert "rengeteg idö" meg "nagy gondozást igyényel" és otthagyja. Jó így ahogy van szerintem.

• Tetszik
Reactions: AlexLV és Baldwin
O

Owl

Nem véletlenül van így kitalálva, hogy egy hétre lehessen bérelni. Most, ha belegondolsz, hogy valaki kibérli egy hónapra és nem lép fel akkor egy farm áll és nincs használatban. Ha ez levetíted úgy, hogy többen is ezt csinálnák az aktív játékosoknak nem lenne bérelhető farm és ez csak gondot okozna.

• Tetszik
Reactions: András és Predi

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Nem kell ide ekkora bérlése idő, max az segíteni hogy nem csak az utolsó napban lehetne megújítani hanem mondjuk 2-3nappal. ?​

• Tetszik
Reactions: AlexLV és Andyy

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Számomra csak a 2 hetes bérlések elképzelhetőek, de akkor még ennél is nehezebb lesz farmot találni. De tényleg az is elég lenne ha hosszabítani nem csak az utolsó nap lehetne, hanem mondjuk az utolsó 2 nap. De a két hetes bérlésig TÁMOGATOM!

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Szia,nekem nem nagyon tetszik az ötleted.Több okból is.Első az,hogyha mondjuk "XY" feljön a szeróra és összebuszozik egy évnyi farmra valót és kibérli,de közben megunja a szerót és itthagyja,akkor az a farm egy egész évre használhatatlan lesz a többi player számára.Második pedig az,hogy elég friss úgynézve ez a farmos rendszer most lesz 1 éves.Nem keveset foglalkoztak vele a fejlesztő(k).Szerintem korai ilyen óriási változtatásokat behozni még.Nem véletlen lett 1heti bérlés.Harmadik pedig.Ha nem tudsz fellépni aznap,akkor sem történik semmi tragikus,hiszen majd veszel egy másikat,ha ráérsz.És ha tudod,hogy nem fogsz akkor a napon lenni,mikor lejárna a bérlés,célszerű lenne előtte napokon eladni.DE ez csak az Én véleményem.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Maga a farm rendszer jó, csak kicsit le kéne venni a termések eladási árát, és a kezdőknek még jó lenne, de már a nagyobb vagyonnal rendelkezőknek nem. Én is ismerek olyat, aki egyszerre 11 farmot visz, és mást nem is igazán csinál. Ami pénz befolyik, azt felrakja kaszinóra, és semmi mást nem csinál szinte. Tehát ha kicsit le lenne véve a ,,fizetése", avagy eladási ára, akkor már nem lenne mindenki földműves. De kiszedni semmiképp se kéne.

• Hűha
Reactions: Custer

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Hidd el,akkor is nyomatnák a farmot a gazdagok,hogyha csökkentik az eladási árat.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Biztos vagyok benne. A gazdagoknak igazából oly mindegy, hogy mennyit keresnek már.. Csak annyi különbséggel, hogy nem ebből lennének gazdagok..

• Tetszik
Reactions: AlexLV

Adam Brewster

Barangoló
2019. 01. 10.
145
51
Kenézlő
V4 karakter
Adam Brewster
LV karakter
Adam R Brewster
Szerintem az egész farmozasos dolog buta ság, minden második ember farmot művel, vagy talán mindenki . Irl nincs ilyen hogy mindenki farmozik. Igyis csak a pénz megy , és nem fordítva. Szerintem az egész farmozast ki kéne venni. ( Telefon)
Azért ha elmész egy faluba nemtudom, hogy láttál-e már valaha falut, de ott léteznek hátul kertek is, ahol az emberek eltütetik a cuccokat.És az a kert megtalálható minden falusi ház hátánál.

• Vicces
Reactions: dj ess enjoyer

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
" Viszont van amikor az élet úgy hozza, hogy azon a napon Te nem lépsz be a játékba "

jajj te szegény, eltűnik a farm (vagy hogy is működik ez.. ) nem elég az hogy kereskedők között flexeltek GN-be minél nagyobb kamattal? x)
vagy ez egy új divat lenne hogy kereskedők között akinek több farmja lenne az a király haha

• Imádom
Reactions: Danson és Cadey

KiKi20

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 12.
190
88
LV karakter
Christopher [R]iley Howard
Ez nagyon jó ötlet! Csakis TÁMOGATNI tudom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.