Farm fizetesek kiegyenlitese

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Sziasztok, hello-bello! Az otletem egy faek egyszeru felvetes. Egyenlitsuk ki a farmok (noveny-, allatfarm) fizeteset! Regota bent van mar az allatfarm, es azota erlelodik bennem, de csak most jutottam el oda, hogy felvessem milenneha alapon. Reven hogy mindket farm nagyjabol ugyan akkora gondozast igenyel egy het alatt, gondolok itt arra: bevetes, ontozes, betakaritas/beszallitas szalmazas, gondozas, elszallitas, kicsit unfairnak erzem, hogy mig 6 nap alatt a tehenekbol jon 200ezer dollar (amibol netto 160ezer profit) addig a novernyfarmbol jobb esetben kap az ember 85ezret. En nem reg kezdtem el noveny farmot "csinalni", pusztan-tisztan nosztalgia vegett. Es tok szomoru, hogy egyebkent (legalabbis szerintem) sokkal feelingesebb mint az allatfarm, kb fele annyit se lehet belole profitalni. Elegge out-of-datenek erzem a fizeteset, meg ha megduplazni nem is, de egy 170-180%-ra fel lehet tornaszni a fizeteset. Semmivel sem "kezdobaratabb" mint egy allatfarm (annyi igaz h nem kell hozza vonohorgos jarmu, de parezerert talalni olyat aki beszallit), semmivel sem igenyel kevesebb idot, megis lenyegesen kevesebb a kifizetese. Ez nem egy egeto jellegu problema, azt sem tartom kizartnak hogy a kovetkezo verzioszamra nem-e lesz megoldva, de en azt mondanam, a regi jo oreg novenyfarm erdemel ennyi "megbecsulest"!:) Nem mellekesen a farmok aranya lehet elbillenne 95-5%-rol. Teljes mertekben szubjektiv, de remelem mas is hasonloan gondolkozik! (szerintem nem az allatfarm fizeteset kene "nerfelni", mert nem nagyon op, de valami balanszolas raferne!)

KanPingvin

Újonc
2021. 03. 22.
8
6
LV karakter
Pedro Guerra Velasquez
Ez remek ötlet, bennem is megfogalmazódott már és tök jó lenne ha nem csak állatfarmokat lehetne látni mindenhol. Teljes mértékben támogatom!

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Ez egy nagyon jó ötlet.
Ezen már én is gondoltam, hogy jó lenne ha nem lenne ilyen nagy különbség a 2 között. Most nagyjából annak van növény farmja aki drogot természet 😂.
Teljes mértékben támogatom!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség