- 2019. 01. 23.
- 289
- 658
- V4 karakter
- Nsubuga Nelson Obata
- LV karakter
- Mubarak Gyasi
- V2 karakter
- -
Sziasztok, hello-bello! Az otletem egy faek egyszeru felvetes. Egyenlitsuk ki a farmok (noveny-, allatfarm) fizeteset! Regota bent van mar az allatfarm, es azota erlelodik bennem, de csak most jutottam el oda, hogy felvessem milenneha alapon. Reven hogy mindket farm nagyjabol ugyan akkora gondozast igenyel egy het alatt, gondolok itt arra: bevetes, ontozes, betakaritas/beszallitas szalmazas, gondozas, elszallitas, kicsit unfairnak erzem, hogy mig 6 nap alatt a tehenekbol jon 200ezer dollar (amibol netto 160ezer profit) addig a novernyfarmbol jobb esetben kap az ember 85ezret. En nem reg kezdtem el noveny farmot "csinalni", pusztan-tisztan nosztalgia vegett. Es tok szomoru, hogy egyebkent (legalabbis szerintem) sokkal feelingesebb mint az allatfarm, kb fele annyit se lehet belole profitalni. Elegge out-of-datenek erzem a fizeteset, meg ha megduplazni nem is, de egy 170-180%-ra fel lehet tornaszni a fizeteset. Semmivel sem "kezdobaratabb" mint egy allatfarm (annyi igaz h nem kell hozza vonohorgos jarmu, de parezerert talalni olyat aki beszallit), semmivel sem igenyel kevesebb idot, megis lenyegesen kevesebb a kifizetese. Ez nem egy egeto jellegu problema, azt sem tartom kizartnak hogy a kovetkezo verzioszamra nem-e lesz megoldva, de en azt mondanam, a regi jo oreg novenyfarm erdemel ennyi "megbecsulest"! Nem mellekesen a farmok aranya lehet elbillenne 95-5%-rol. Teljes mertekben szubjektiv, de remelem mas is hasonloan gondolkozik! (szerintem nem az allatfarm fizeteset kene "nerfelni", mert nem nagyon op, de valami balanszolas raferne!)