Farm Bérlés

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
Szóval nekem mindig is gondom volt egy kicsit a farm bérlésével.. ugye egyik nap kibérlem az következő héten ugyan akkor hosszabítani kell, de ez vagy összejön vagy nem. Ha nagyon bele éled magad a szerverbe akkor nyilván egy embernek fizetsz személyesen heti bért vagy pedig utalsz heti bért. én arra gondoltam hogy lehetne egy külön jogot csinálni a farmon belül arra hogy más is tudja hosszabítani neked a farmot akinek van rá joga természetesen vagy a másik megoldás hogy plusz pénzért ugye több hétre kibérelni a farmot. és a bérlés jog mellé esetleg olyan jogot is lehetne hozzá adni hogy más ember is tudjon hozzáadni embereket, nem csak az akié a farm, pl. -te nem vagy otthon mert elkellett menned valahová igy megkéred egy haverod hogy menjen már el béreljen már fel egy embert hogy kiganézza a farmot.. aha ez jó is lenne ha hozzá tudná adni a farmhoz, ez nem is annyira mivel ezzel nekem csak eleinte volt gondom, leginkább a farm bérlés okoz gondot néha.

• Tetszik
Reactions: Benecke

KriSu

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 20.
158
167
V4 karakter
Sergio da Fonoyosa
LV karakter
Gerrit Wijnants
Szerintem bekerülhetne, az az opció( Jogosultág), hogy tudjon egy ember hozzá adni másokat, szimplán alap dolgokat. A farm bérlési lehetőséget is támogatom! Szerintem tök jó lenne, és nem kéne szarakodni azzal, hogy felhívd hogy beírjon embereket, és hogy ha mondjuk elfelejtené hogy a farmot hosszabítani kell, akkor mondjuk te tudnád, szerintem pacek ötlet! Támogatom!

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség