Farm bérlés ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Tengermély tiszteletem, az ezt Olvasó/Olvasóknak. Az én ötletem egy mindennapi panaszkönyv probléma megoldására szolgálna. Ez általában elég sokszor előfordul(legtöbbször kezdők esetében) hogy elfelejti a bérbeadó meghosszabbítani a farmot, a bérlő pedig elveszti az állatait, pénzét. Ez általában panaszkönyvig jut, aztán kibannolják 90%-ban az illetőt. Nyilván hibát követett el, ezért megérdemli a bant. VISZONT! Amikor valaki kibérli a farmot, akkor szerintem ki lehetne választani 1-2-3-4 hétig legyen a bérbeadó bérlése. Aztán a pl: kiválasztja a 4 hetet és utána járna le. Maximum 4 hét lenne (ehhez megfelelő bérlési árral, tehát nem 6.000$, hanem jelen esetben 24.000$). Szerény véleményem szerint, ezzel kilehetne kerülni azt, hogy heti, havi és éves szinten több, 10-50-200 embert veszítsünk el, mert kb ennyi ember megy a "levesbe" ez miatt. Igen, tudom jönni fognak az okosak, akik megmondják, hogy akkor ne vegye ki bérbe, ha nem tudja meghosszabbítani a bérbeadó. Nos igen, ez igaz, viszont mindenki emberből van, feledékeny lehet bárki. Köszönöm, hogy elolvastad. Kulturált formájú, kifejtett kommentekre szívesen reagálok.

Danyh

Zöldfülű
2021. 04. 30.
171
770
Mezőtúr
V4 karakter
Raouf Tawfik
LV karakter
Gary Quinton
Helló! Szerintem ez egy jó ötlet, tényleg sok - sok hiba van azzal, hogy a bérbeadó nem hosszabbítja meg a farmot, ha több hétre akarja valaki bérelni. Ez a négy hét pedig szerintem is reális, én támogatlak!

• Tetszik
Reactions: tomeszLV

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Ez egy jó ötlet, támogatom. Viszont az se lenne jó, ha kivan bérelve a farm több hétre és nincs vele foglalkozva, igaz rengeteg farm van, de erre az eshetőségre is felkel készülni, bár tényleg ez elég hasznos lenne.

• Tetszik
Reactions: Danyh

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
1 ember akkor is egyet tudna kibérelni, maximum annyi hogy kevesebb járna le. De gokart palyanal több 10 farm van üresen sorok üresek szóval, nem lenne belőle baj. Meg 4 hét után ugyan úgy lejárna.

• Tetszik

Furyhun

Újonc
2019. 01. 20.
2
1
LV karakter
Gabe Smith
Támogatom! Esetleges nyaralás is jöhet közbe ami alatt lejárhat aztán bukod a cuccokat.

• Tetszik

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Én azt támogatnám, ha bekerülne, hogy ne csak 1 nappal a bérlés lejárta előtt lehessen hosszabbítani, hanem mondjuk bármikor. Velem is előfordult hogy valami miatt kiestem akkor amikor rentelni kellett volna. Vagy UCP-n keresztül lehessen hosszabbítani, és akkor offline levonja a pénzt.

• Tetszik
Reactions: Macseek

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Szerintem ha nem vagy otthon akkor ne a farmmal foglalkozz, mármint az UCP-s rész...

• Tetszik

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Az UCP-s megoldás szerintem felesleges, nem erre lett az kitalálva. Régebben még nem láttam olyan sok értelmét ehhez hasonló ötletnek, de így jelen helyzetben szerintem simán elférne, hogy mondjuk 48 óra lenne arra, hogy hosszabbítsd a farmbérletet.

• Tetszik
Reactions: tomeszLV és Danyh

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Kezdünk eltérni az alap megközelítéstől, de figyelemre méltó ez is!

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nekem tetszik az ötlet viszont az áron kéne változtatni, mert csak az első bérlés 6000$ utána a meghosszasítás kevesebb.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Abból a 24 ezerből gondolom a kaukció is arányosan jönne vissza (18K). Az is nagyon hasznos lenne, ha több hétre lehetne bérelni, ahogyan az is, ha nem 24, akár 48-72-96 órával korábban lehetne (akár különböző hosszúságú időre) meghosszabbítani a farmot.
Jó felvetés az egész, bár asszem már erről is volt szó, de mindenesetre TÁMOGATOM!

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
Nagyon jó és hasznos lenne, ha bekerüle ilyesmi! Támogatom!

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha valaki nem tud feljönni 10 perc erejéig, hogy meghosszabbítsa a farmját, akkor ne adja ki bérbe. Ennyire egyszerű. Ha viszont bármilyen váratlan esemény avatkozik közbe az életben, aminek hatására nem tudsz a géphez ülni tíz perc erejéig (például baleset), akkor 1. valószínűleg nem a farm / kitiltásod lesz a legnagyobb problémád 2. véleményem szerint ha történt is hasonló eset a múltban, akkor a kitiltásnál figyelembe vettük ezt az adott személynél, és biztosan megadtuk neki az unbant. De ha nem is következik be nagyobb volumenű esemény az életedben, hanem szimplán elfelejtetted, akkor felveszed a kapcsolatot azzal a személlyel, akinek kiadtad a farmot (ilyenkor jó, ha az üzletnél elkéred a fórum nevét). Nyilván meg kell térítened a kárt, illetve kérhet rá extra költséget is, de még mindig jobban megéri, mintha kitiltana egy Adminisztrátor a szerverről.

Visszatérve arra az ötletre, hogy
Amikor valaki kibérli a farmot, akkor szerintem ki lehetne választani 1-2-3-4 hétig legyen a bérbeadó bérlése. Aztán a pl: kiválasztja a 4 hetet és utána járna le. Maximum 4 hét lenne (ehhez megfelelő bérlési árral, tehát nem 6.000$, hanem jelen esetben 24.000$).
Ezzel az lenne a probléma, hogy bizonyos időközönként kaotikus lenne a helyzet, és több kárt okozna, mint hasznot (véleményem szerint). A múltban ha érkezett egy frissítés a farmra, akkor abban az időszakban nagyjából a frissítéstől számítva 1 hónapon keresztül nem volt szabad farm, aki farmhoz akart jutni, annak az alap bérletiár (jobb esetben) 10xesét kellett kifizetnie.

Az UCP-s megoldás szerintem felesleges, nem erre lett az kitalálva.
Így van.

Egyébként meg fogjuk látni, hogy mi fog változni a következő verzióban. Az ötletet zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.