Tengermély tiszteletem, az ezt Olvasó/Olvasóknak. Az én ötletem egy mindennapi panaszkönyv probléma megoldására szolgálna. Ez általában elég sokszor előfordul(legtöbbször kezdők esetében) hogy elfelejti a bérbeadó meghosszabbítani a farmot, a bérlő pedig elveszti az állatait, pénzét. Ez általában panaszkönyvig jut, aztán kibannolják 90%-ban az illetőt. Nyilván hibát követett el, ezért megérdemli a bant. VISZONT! Amikor valaki kibérli a farmot, akkor szerintem ki lehetne választani 1-2-3-4 hétig legyen a bérbeadó bérlése. Aztán a pl: kiválasztja a 4 hetet és utána járna le. Maximum 4 hét lenne (ehhez megfelelő bérlési árral, tehát nem 6.000$, hanem jelen esetben 24.000$). Szerény véleményem szerint, ezzel kilehetne kerülni azt, hogy heti, havi és éves szinten több, 10-50-200 embert veszítsünk el, mert kb ennyi ember megy a "levesbe" ez miatt. Igen, tudom jönni fognak az okosak, akik megmondják, hogy akkor ne vegye ki bérbe, ha nem tudja meghosszabbítani a bérbeadó. Nos igen, ez igaz, viszont mindenki emberből van, feledékeny lehet bárki. Köszönöm, hogy elolvastad. Kulturált formájú, kifejtett kommentekre szívesen reagálok.