Faizan Sadri - Dan1el

Kiruuu

Újonc
Támogató
2024. 03. 19.
43
211
V4 karakter
Faizan Sadri 👺
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Faizan Sadri

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dan1el

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Döntésképtelenség, helytelen bírálat
Történt az eset, hogy Juice Lancaster elütött, biciklivel voltam, eltört a lábam. Hívtam mentőt, meggyógyítottak. Ekkor Juice és a frakciója (Charlestown Mob) megérkezett a helyszínre 9-10 taggal. Körbeálltak, elvették a biciklim (Dylan Hilton), lerángattak róla, majd 100 méterrel odébb vitték, hogy véletlenül se tudjak elszökni. Körbeálltak 9-en, hogy mozdulni se tudjak, ekkor kezdődött az arcoskodás. Egy percre rá megjelent három rendőr, akiket javamra tudtam használni, nem engedtem hogy megtörjék a karakterem, mert az ő kárukra lett volna (lecsukás miatt). Dylan Hilton lefizetett egy LVL1-es szintűt, hogy elvigye a biciklimet SF-ig. IC és OOC annyi volt tudatva számomra, hogy:
[2025-05-07 21:08:30] [Output] : Faizan Sadri: (( hova vittétek a biciklimet??? ))
[2025-05-07 21:08:36] [Output] : Dylan Hilton: (( elvitte a lvl1 feka ))

Tehát üres kézzel, vártam a taxira. Addig a rendőr átnézte a ruházatom, ahol egy glockot talált.
Dan1el-nek többször is leírtam, hogy ez nincs helyén, mivel többször is el lett mondva, hogy ütközésből nem csinálunk feszkót, verekedést, akármit.
Amit a Charlestown tagjai nyújtottak, számomra kiszúrás volt, ami Juice Lancaster önhibájából adódóan keletkezett: Elütött, kiakarja fizettetni velem, hazudik a rendőrnek, megfenyegedtek halálosan, elviszik a biciklimet 1.5+km-re.
Mivel a biciklimet elkobozták, a rendőrök pár perc után megnézték a priuszom, volt egy glock nálam, ezért IC jailbe kerültem.

A 592736 számú reportban elolvashatja a bíráló admin Dan1el ügyintézését, amivel nekem több problémám is volt:
Nem olvassa el azt amit írok: Gyorsgomb választ ír teljesen más magyarázattal.
Döntésképtelen, nem tud hozzászólni az adminügyéhez, amit ő vezet.
A végére csak annyi maradt meg az egészből, hogy nekem az a bajom, hogy elvitték a biciklit.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
report szám: 592736, logfile: https://armin.kim/seepaste/k2Hc

Megjegyzés:
Nekem nem állja meg, hogy egy ütközésből ekkora feszkót kell csinálni, ami arra megy, hogy kicsesszünk a másik playerrel.

Daniel.

SzerverAdmin
v4
2019. 02. 09.
391
965
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
Szia.

Kezdjük ott a storit hogy csak körbe áltak, semmiféle verekedés nem történt amit elmondtak, csak fenyegetve lettél, te biciglidet IC
elrendezték közben motorosok azzal hogy ott volt egy random játékos aki detektorozott és adtak neki pénzt hogy vigye el biciglit,
az pedig hogy utána rendőrök téged átnéztek találtak nálad fegyvert és IC jailt kaptál az teljesen IC.

Amit te elmondtál számodra csak az zavar hogy te IC jailt kaptál, mert elvitték biciglid, erre nem tudok mit mondani.
Teljesen megvolt IC előzménye amiért körbe áltak téged, mivel arcoskodtál, nem értem mit vársz ezek után.

Utoljára szerkesztve:

Kiruuu

Újonc
Támogató
2024. 03. 19.
43
211
V4 karakter
Faizan Sadri 👺
Még most sem a bicikli a legnagyobb gondom, nemtudom ez hogy nem jött át.
Mióta reális az, hogy egy "ütközésből", amiben Juice Lancaster elütött, miért jön oda a frakció összes online tagja, hogy engem halálosan megfenyegessenek és direkt kicsesszenek velem?
Verekedés meg nem történt, de többször is fizikálisan "megszégyenítettek", lásd, a frakcióleader RP közben a fikáját törli belém:
*** Nick Ryder beletúr az orrába, ki szed kis fikát, el indúlva Faizan felé bele törli a puloverébe.
Továbbá, lökdösődés:
*** Juice Lancaster lök egyet Faizan-on, nem túl erősen.
A biciklim elvitele számomra még mindig túl sok. Ha elütsz valakit, te vagy a hibás, direkt elviszed az autóját a mapp másik végére? Mi a gondolatmenet?

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: imjustflex és Slx

Daniel.

SzerverAdmin
v4
2019. 02. 09.
391
965
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
[2025-05-07 20:36:20] [Output] : Juice Lancaster mondja: TE MI A FASZT BICIKLIZEL A SZEMBE SÁVBAN?
[2025-05-07 20:36:27] [Output] : Juice Lancaster mondja: Nehogy már neked álljon feljebb.
[2025-05-07 20:36:47] [Output] : Faizan Sadri mondja: A vonalon mentem.
[2025-05-07 20:36:48] [Output] : Faizan Sadri mondja: Gyökér.
[2025-05-07 20:39:31] [Output] : *** Faizan Sadri elővett egy fegyvert (Glock 19).
[2025-05-07 20:39:32] [Output] : *** Faizan Sadri elrakott egy fegyvert (Glock 19).
[2025-05-07 20:39:35] [Output] : Faizan Sadri mondja: Szopó.

magadnak generáltad helyzetet, ami látszik ebből is, logból is.

Kiruuu

Újonc
Támogató
2024. 03. 19.
43
211
V4 karakter
Faizan Sadri 👺
Nem tudom honnan veszed, hogy az miatta lett elő véve. Futott egy random srác, felült a biciklimre, elkezdett hajtani, és leírta hogy "szopó". Semmi köze nincs az ügyhöz. De ha nem hiszel nekem, 20:39-kor ha megnézzük Juice Lancaster logját, egymillió százalék, hogy nem lesz benne, mert ő ekkor a frakciójával konzultált.

Daniel.

SzerverAdmin
v4
2019. 02. 09.
391
965
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
Report elején, azt jelezted nekem volt egy IC összetűzés, ami rendezve lett, jól látszik reportban biciglin voltál kiakadva először, miután utána jártam ennek a dolognak, utána egyből belekötöttél más részébe RP-nek, amire az elején azt mondtad rendezve lett..

Reportban látható IC jail a probléma, arról nem tehetek neked prioszod volt és emiatt átnéztek téged.

Kiruuu

Újonc
Támogató
2024. 03. 19.
43
211
V4 karakter
Faizan Sadri 👺
Miért bújsz ki az alól, hogy végig vidd az ügyet, amit rendezel? Ha egy playernek gondja van valamivel amit nem írt bele a reportba, akkor az nem rendezhető?
Addig lett "rendezve", míg Dylan Hilton OOC kijelentette, hogy az én biciklimet egy LVL1-es szintű elvitte. [2025-05-07 21:08:36] [Output] : Dylan Hilton: (( elvitte a lvl1 feka ))
Mégsem azt írta, hogy "Lefizettem egy LVL1-est, hogy elvigye a biciklid".
Mikor kiderült, hogy direkt lett kicseszve velem és nem "szabálysértés" történt a lvl1 részéről, nyilván egyből más az egész.
Továbbra is tartom amiket leírtam, abból hogy valaki elüt egy másik személyt (saját hibájából) , nem hívja rá a frakcióját halálosan megfenyegetni, meg ellopatni a járművét, akár ők, akár egy LVL1-es csinálta.
Több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bíráló admin válaszát.

SoneX

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 10. 19.
298
415
V4 karakter
Juice Lancaster
LV karakter
-
V2 karakter
-
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! Büntetés: 100 büntetőpont. #Teknős
Sziasztok!
Többször is említésre került a Nevem és jóbarátom Dylan Hilton neve is.
Szeretnék tisztázni a saját részünk, még ha nem is nekünk van címezve a panasz.
Történt, hogy ütköztünk @Kiruuu -val. Nekem jött binyóval, Ő is felezőn ment, Én is.
Teljesen IC ügy az egész egyébként, nem is értem a PK megszületését. IC azt mondok a srácoknak amit szeretnék.

Az ütközéstől egészen a rendőrök kiérkezéséig a saját logom mellékelem ide:
Dylan Hilton logja a canga ellopásáról pedig:
Itt pedig nem kamuztunk, nem mi vittük el a bringádat hanem a lvl1-es afroamerikai kinézetű fickó, de ez mind IC ügy volt ergó nem is kellett volna erre válaszolnunk, hiszen IC neked csak annyi tűnt fel, hogy nincs meg a bringád -> ez is volt a lényeg.

Nem feltétlen állt jól a karakterednek, hogy 9 férfiember előtt kurva anyázik, illetve még meg sem rezzen mindeközben.
Rendőrök megérkezése után sem értettük teljes mértékben a dolgot.

Az, hogy átnéztek a rendőrök nem a binyó eltűnésének köszönhető barátom, hanem a priuszodnak, amit a rendőrök le is IC-ztek előttünk.
Idézem:
"[2025-05-07 20:51:59] [Output] : Lukas Falkner mondja: Főhadnagy, Faizan Sadri nevezetű úr, EKHSZSZ, és egyéb dolgokért ült."
Innentől kezdve akár az elején is átnézhettek volna, elárulom neked.

Ez egy szimpla roleplay szituáció volt, amit frakciószinten alakítottunk ki veled szemben... Semmi gond nem volt ezzel, hogy vissza mentünk hozzád. Az, hogy ott egyedül voltál az már a te IC dolgod, ez meg a sajátunk.
Sajnálatos vége lett ennek az adminüggyel, mivel mi szerettük volna tovább vinni ezt a szálat valahogyan. (Jelzem, már élménykép is készült az AÜ előtt róla..)

Előttem nem vettél elő fegyvert, így igaz.

MTkyNDk1MA.png

Kiruuu

Újonc
Támogató
2024. 03. 19.
43
211
V4 karakter
Faizan Sadri 👺
Köszi a válaszod, meg a sok nevetős emojit a frakciód által.
Nemhiszem hogy egy ütközés során az a rendőr első dolga, hogy átnézze a civil játékost.
Továbbra sem tartom reálisnak, hogy ütközésből ezt generáltátok. A panasz nem felétek irányul, hisz az adminnal nem értettem egyet.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 470
3 024
V4 karakter
🇱🇹jevgenij miervaldis
Sziasztok.
Fórum szabályzat kimondja:
“ 3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá!
↳ (Leader, szemtanú, TS-en jelenlévők, IC családtag nem tartozik bele a jelenlévő fogalmába, csak, ha jelen voltál és meg vagy említve a panaszban, illetve ha admin kéri, hogy írj hozzá.)
Büntetés: 100 büntetőpont.”

Hiába voltál jelen, hiába van rád utalás az írásban, nem lettél megkérve, hogy szólj hozzá, szóval megkérnék mindenkit, aki nem a bíráló, a panasztevő, illetve a panaszra tett, hogy csak KÉRÉS esetén szóljon hozzá a panaszhoz.