- 2024. 03. 19.
- 43
- 211
- V4 karakter
-
Faizan Sadri

Panasztevő InGame neve:
► Faizan Sadri ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dan1el ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Döntésképtelenség, helytelen bírálat
Történt az eset, hogy Juice Lancaster elütött, biciklivel voltam, eltört a lábam. Hívtam mentőt, meggyógyítottak. Ekkor Juice és a frakciója (Charlestown Mob) megérkezett a helyszínre 9-10 taggal. Körbeálltak, elvették a biciklim (Dylan Hilton), lerángattak róla, majd 100 méterrel odébb vitték, hogy véletlenül se tudjak elszökni. Körbeálltak 9-en, hogy mozdulni se tudjak, ekkor kezdődött az arcoskodás. Egy percre rá megjelent három rendőr, akiket javamra tudtam használni, nem engedtem hogy megtörjék a karakterem, mert az ő kárukra lett volna (lecsukás miatt). Dylan Hilton lefizetett egy LVL1-es szintűt, hogy elvigye a biciklimet SF-ig. IC és OOC annyi volt tudatva számomra, hogy:
[2025-05-07 21:08:30] [Output] : Faizan Sadri: (( hova vittétek a biciklimet??? ))
[2025-05-07 21:08:36] [Output] : Dylan Hilton: (( elvitte a lvl1 feka ))
Tehát üres kézzel, vártam a taxira. Addig a rendőr átnézte a ruházatom, ahol egy glockot talált.
Dan1el-nek többször is leírtam, hogy ez nincs helyén, mivel többször is el lett mondva, hogy ütközésből nem csinálunk feszkót, verekedést, akármit.
Amit a Charlestown tagjai nyújtottak, számomra kiszúrás volt, ami Juice Lancaster önhibájából adódóan keletkezett: Elütött, kiakarja fizettetni velem, hazudik a rendőrnek, megfenyegedtek halálosan, elviszik a biciklimet 1.5+km-re.
Mivel a biciklimet elkobozták, a rendőrök pár perc után megnézték a priuszom, volt egy glock nálam, ezért IC jailbe kerültem.
A 592736 számú reportban elolvashatja a bíráló admin Dan1el ügyintézését, amivel nekem több problémám is volt:
Nem olvassa el azt amit írok: Gyorsgomb választ ír teljesen más magyarázattal.
Döntésképtelen, nem tud hozzászólni az adminügyéhez, amit ő vezet.
A végére csak annyi maradt meg az egészből, hogy nekem az a bajom, hogy elvitték a biciklit. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► report szám: 592736, logfile: https://armin.kim/seepaste/k2Hc ◄
Megjegyzés:
► Nekem nem állja meg, hogy egy ütközésből ekkora feszkót kell csinálni, ami arra megy, hogy kicsesszünk a másik playerrel. ◄