- 2022. 07. 10.
- 40
- 27
- 25
- V4 karakter
- Calvin Klicsko
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Levi, Fabian Lenz, 19 éves vagyok! >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 13000 Perccel rendelkezem jelenleg! >>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH feladata hogy segítsen a kisebb szintű játékosokon, illetve az adminoknak hiszen kisebb ügyekkel az SGH-hoz fordulnak a játékosok, ezáltal csökken a felesleges PM a magasabb rangon lévő adminisztrátoroknak.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Hosszú ideje tervezek már adminsegéd pozícióra jelentkezni, de eddig nem éreztem magam alkalmasnak viszont úgy érzem már megfelelő lennék. Óhajtanám a SeeMTA szerverén a játszott időmet megfelelően eltölteni ezáltal is segítséget tudok nyújtani a kezdő játékosok számára. Szeretnék egy jó összetartó csapatba tartozni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Érzéseim szerint elegendő RP tudással rendelkezem eme pozíció betöltésére. Kisebb tapasztalattal rendelkezem az adminsegéd téren. Folyamatosan próbálom a tudásomat kifogástalanul végrehajtani. Pozitív személynek gondolom magam, tisztelettudó vagyok. Számíthatnak rám a játékosok a segítségnyújtásban! >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap dolgozok ezért hétköznap 3-4óra hétvégente bőven többet is tudok teljesíteni! >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
-Segítőkész.
-Talpra esett.
-Probléma megoldó képesség.
Negatív:
-Esetenként kevesebbet beszélek.
-Ingerlékenyebb vagyok ha fáradt vagyok.
-A poénos beszólásokat bírom de ha felém irányulnak akkor azokat sajnos nehezen tűrőm.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Igen, szeretnék! Amennyiben úgy érzem, hogy képes lennék a feladatok teljesítésére és megismertem az adminsegéd feladatait, és amennyiben úgy érzik a nagyobb szinte lévő adminok, hogy képes lennék a feladat teljesítésére. Szeretném magamat kipróbálni teljes mértékben magam egy komolyabb feladatban a szerver adminisztrátorai között. Eme feladatott örömmel végezném, teljes tudásomat és akaratomat bele tenném. Szívesen segíteném a játékosokat mivel, teljes mértékben át tudom érezni, milyen esetlegesen egy kezdő játékos szemszöge! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<
Először is el küldeném neki a teljes szerver szabályzatot, miután elolvasta akkor bele kérdeznék egy két részben. Ismertetném vele az alap parancsokat - /do mint történés. (Példa: /do Az ütközés következtében beveri a fejét a kormányba, de nem esik semmi komolyabb baja, fején egy kisebb sebhely látható) - /me mint látható cselekvés.(Példa: /me Kiss Sándor előveszi telefonját, tárcsázza a 104-et.) - /ame a karaktered vizuális leírása.(Példa: /ame Magas, Latin férfi, kinek jobb kezén egy aranykaróra található, és nyakában egy kereszt.) - /placedo olyan "történés" amit nem tudsz kifejezni egy esetleges animmal vagy esetleges parancs beírásával.(Példa: /placedo Egy nagyobb olajfolt található az autó alatt.) Ezek után elmondanák neki egy két alapvető szabályt. MG(MetaGaming) Out Of Character információ használata In Character formátumban. (Példa: Oda sétálsz egy emberhez és ki olvasod mint te a játékos nevét majd In Character megszólítod a nevén.) - ForceRP(Saját RolePlay szituációd másra erőlteted.) Tegyük fel oda mész egy játékoshoz, majd azt RP-zet, hogy /me Kiss Sándor eltöri Jack B Miller kezét. - RK(RevengeKill) Ez a szabály akkor lép érvénybe, mikor esetlegesen megöltek egy rablás során, majd te oda mész a barátaiddal, majd AK-47-el, "bosszút" álltok a játékosokon.
Amennyiben nem tudja megfelelően a parancsokat felhívnám TeamSpeak-re, hogy tudjak vele beszélgetni és esetleg a játékban mutatnám neki közben az esetleges parancsok használatát!
>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<
Válaszom ez lenne: Amennyiben nem tudod hol található a Városháza, csak elmondani tudom neked, viszont ha ez nem megfelelő neked, akkor kérlek keress fel egy adminisztrátort! További jó játékot!
>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia, ha van bizonyítékod akkor ebben az esetben kérlek keress fel egy adminisztrátort. Ha eléred esetlegesen FőAdmint vagy a fölött.>>