Faaid El Guler (helyette) -> ismeretlen jatekos[zsabi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aswed

Újonc
2022. 07. 08.
5
1
V4 karakter
Muthanna El Naqvi
LV karakter
Xue Xash
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Faaid El Guler

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csomagtartózás: Kifagytam szerelotelepen, ahol az autom ott volt mellettem. Majd mikor visszaertem arra lettem figyelmes, hogy nincsen ott es egy interiorban van. Adminisztratortol rakerdeztem hol talalhato, mivel GPS-en nem tudtam rakerdezni, majd azt mondta seeringnel az emeletes garazsban, amit jol korbe is jartam, majd a legtetejen megtalaltam a kocsimat, viszont nem volt benne a tec-9, amit furcsalltam mert mikor kifagyok az auto automatikusan bezarodik, tehat nem tudom megis hogy tudott kikerulni belole, szerelotelepen meg ketlem hogy kicsomagtartoztak volna, hisz ott voltam a kocsi mellett es szereltek. 2024-01-21 18:49:56-kor lett berakva a tec-9 a gepjarmunek csomagtartojaba, tehat feltehetoleg ezutan tunt el valamikor belole.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nincs, nem gondoltam volna hogy megtortenik egy ilyen

Megjegyzés:
Kocsinak ID-je: 243536

aswed

Újonc
2022. 07. 08.
5
1
V4 karakter
Muthanna El Naqvi
LV karakter
Xue Xash
V2 karakter
-
Hali. Nem, csak egy tec-9-et vettek ki, de az nem volt pps. Viszont ezt nem nagyon gondolom fernek, hogy be lett téve a kocsinak csomagtartójába, majd kifagytam és eltűnt belőle, ráadásul parkolóház legtetejére került az autóm. Eleve ha kifagyok be kéne hogy záródjon az autóm, nos ez nem történt meg. Nem mellesleg szerelőtelep forgalmas hely, tehát ha onnan kicsomagtartózták az nem tudom mennyire reális.

• Fájdalmas
Reactions: paul.

IttBrinaaa

Újonc
2021. 01. 28.
7
4
Kiskunmajsa
V4 karakter
Sean Brina
Szia, én voltam az a tettes, ott állt útba a szerelőtelepen az autó és mivel már egy kicsit unjuk hogy parkoló van a telepen ezért elkezdtünk minden autót elvinni onnan. Én vittem fel a parkolóház tetejére, majd egy szép RP-zés után belenéztem a kocsiba és még admint is megkérdeztem, hogy ennyi RP elég-e hozzá, amire a válasz az volt hogy teljes mértékbe szabályos. Mivel a tec-9 nem hittem, hogy PP-s item azért kivettem.

ZSABI

Sebességmámor🏎️
2019. 07. 25.
759
634
Veszprèm
V4 karakter
Kye_Cartier
Köszi a választ. @Szecso_skyman

Seering telepről gazdátlan autókat rendszeresen el szoktuk vinni, ne legyenek útba és feleselegesen ne álljon ott.

pp-s item nem került elvételre, panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.