Neved:
< White S Melody((Red Bryan)) >
A ban időpontja:
< 2020.02.09 >
A ban időtartama:
< 2030.12.31 >
Neve, aki bannolt:
< Burek,már nem admin,ha jól tudom. >
A ban oka:
< https://imgur.com/gallery/zSSv9Zs >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok..Előszöris úgy kezdeném,hogy nagyon-nagyon megbántam a tudatlanságom miatt,hogy nem néztem utána,hogy ha bannolnak a szerverről,nem szabad vissza menni újgépen...-A halálkérelemmel se voltam tisztába,hisz nem volt a karakter leírásomba olyan nyomós indok,hogy nem félek a haláltól,csak kivoltam,hogy akik IC a barátaim voltak és segítséget akartam kérni egy gyerek miatt a haveromtől,hogy megakartak ölni és mint kiderült frakció társak voltak és ja,nam érdekelt az egész,de fő lett volna a jó RP-zgetés de én eléntéztem annyival,hogy..."jó löjjetek akkor le,lesz@rom".Nem tudom mit hazudtam az adminnak,már sajnos nem emlékszem mit hazudhattam. Vissza térve a másik karakteremre, Burek ha ezt látná,Bocsánatot kérnék tőle,hogy csúnyát íram neki,csak nagyon kaszinó függő voltam és a kismaradék zsebpénzemet is arra szántam,hogy eladjam a PP-t és tudjak kaszinózni,s így gondoltam helyesnek,hogy ki banoltatom magam,hogy leszokjak a levegőbe eldobott pénzemről.Egy admin próbál engem lebeszélni,hogy ne csináljak hülyeséget és ne kesztessem magam ilyen esetre,mert úgy is megbánom.Ez így is történt..De írtam annak az aranyos adminnak,hogy adja át üzenetem Burek bácsinak,hogy sajnálom,hogy ilyet írtam neki,s hogy nem szándékos volt.Ha minden igaz át is adta nek az admin.Nagyon szeretnék vissza térni a jó RP-zgetés gyanánt,ismerőseimmel újra találkozni IG-n...Első kitiltásom,remélem kaphatok még egy kicsinny esélyt az újrakezdéshez. Köszönöm,hogy végig olvastad!! >