Neved:
< Lukas_Backer >
A ban időpontja:
< 2021-06-06 21:23:44 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Tobi >
A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Pár hónapja (2-3) már próbáltam egy unbant irni, viszont nem kaptam meg, ezért újra próbálom, reménykedve hogy most sikerül. Azért szeretném az unbant, mivel már nagyon megbántam az egészet és volt elég időm átgondolni az egészet. Igaz, hogy még csak 5 hónap telt el a bannom óta, de már hiányzik a szerver, a közösség és a barátok. Tudom hibáztam, de nem volt szándékos a srác átverése, hisz csak elfelejtettem meghosszabitani és egy nap múlva jöttem rá hogy lejárt a bérlet... Ezután nem mertem felmenni a szerverre mert azt hittem hogy igy megúszhatom az egészet... de nem igy történt. De már rájöttem hogy hülyeséget csináltam... nem is értem hogy mit is gondoltam akkor mikor ez az egész történt. Tényleg nagyon bánom az egészet, bármennyi jail-t leülnék hogy újra felmehessek a szerverre. Ha megkapom az unbant akkor megigérem hogy többet ilyen nem fog előfordulni. Ha mégis, akkor többet unbant nem kérek és elfogadom a bannom. Vehetjük ezt akár egy utolsó esélynek is. Úgy gondolom mindenki megérdemel egy második esélyt. Még akkor is szeretném az unbant, hogyha az átverés összegének a tizszeresét levonja egy FA/SA (ahogy az "UnBan kérelmi inforációk"-ba le van irva). Köszönöm szépen hogy elolvastad kedves biráló admin, ha úgy gondolod megérdemlem az utólsó esélyem, azt nagyon megköszönném. Legyen szép napotok, sziasztok! >