- 2021. 10. 01.
- 570
- 1 157
- 17
- V2 karakter
- quan peng
Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.
1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*
[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Ezio_Miele >
[1.2]: Születési helye, ideje:
< Los Santos, Hospital. 1999.08.14 >
[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< San Fierro Palisades kerület 27>
[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Főiskolai végzettség>
[1.5]: Előző munkahelyei:
< Nem volt még munkahelyem>
[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Ebben a szakmában szeretnék tevékenykedni. Ez a pozíció komoly szakmai kihívásokkal jár, amit úgy gondolom tudok teljesiteni. Fontos nálam a csapatmunka és a szorgalom egyaránt, amit úgy gondolok hogy ebben a közösségben megtalálom>
[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< Adóbeszedés és adóellenőrzés, a Vámellenőrzés és vámkezelés a leginkább rájuk ható dolgok, de ezenkivül az adócsalások, a pénzügyi visszaélések, csempészet és pénzmosás elleni beavatkozás.>
[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
<Lőfegyver, a sokkoló, gumibot és bilincs.>
[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Precizitás és a felelősség, kiváló kommunikáció, megbizhatóság és a szorgalom.>
[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< Képes vagyok gyorsan és jól végezni, avagy kezelni a bonyolult helyzeteket, és megoldásokat találni nehéz problémákra. Fontosnak tartom a pontos és az alapos munkavégzést, amit nálam megtalálhatnak. Tudomásom van róla, hogy ez a szerepkör nagy felelősséggel jár, és ezt én szivesen vállalom. >
[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Ezio Miele vagyok, 1999. augusztus 14-én születtem a Los Santos Kórházban. Rendvédelmi szerveknél szeretnék dolgozni, mert elhivatott vagyok a közbiztonság fenntartása és a törvények betartásának elősegítése iránt. Anyja leánykori neve Amelia Drust, Édesapja neve Jhon Surmann. Középiskolai tanulmányaimat a Bone County-i intézményében fejeztem be, ahol különösebben a jogi és társadalmi ismeretek iránti érdeklődésem erősödött meg. Kiváló kommunikációm és erős elkötelezetségem révén precizebben tudok gyors és pontos döntéseket hozni még stresszes helyzetekben is. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, készen állok arra, hogy fejlődjek a rendvédelemben szakmailag.>
2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
< Ervin>
[2.2]: Hány éves vagy?:
< 16>
[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< 2020.10.06-án hoztam létre a karakteremet, azóta voltak kisebb kihágások, de most újra a szerver tagja vagyok.>
[2.4]: Játszott perceid száma:
< 8655 perc>
[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< igen>
[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< igen>
[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< nem>
[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< ->
[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Szeretnék egy müködőképes rendvédelmi frakciót jómagamnak, és úgy gondolom nálatok megtalálnám a helyemet hamar, és be is illeszkednék hamar. Ha már az ismerősöm is most igazolt vissza hozzátok, szeretnék vele "dolgozni">
[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< A nevem Ervin, 16 éves vagyok. Középiskolás tanuló vagyok, 11. osztályos és általában 3-as, 4-es jegyeket szerzek. Szívesen sportolok, különösen a kosárlabdát és a röplabdát kedvelem. Szabadidőmet inkább a barátokkal töltöm, de van hogy játékokkal játszok. A tanulási célom informatikai szak irányában tervezem, de ez még lehet módosulni fog.>