>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
Ezekiel Carpittio
Édesanyja leánykori neve:
Lynn Carpittio
Születési helye,ideje:
1992.Február.10
Lakcíme:
Jelenleg nincsen.
Telefonszáma:
38761120155143
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Természetesen.
Van tapasztalata a munka terén?:
Igen korábban, már dolgoztam taxis cégnél.
Önéletrajz (5-10 mondat):
Ezekiel Carpittionak hívnak Olaszországban születtem szerető családomban, azon belül is Milánóban. Gyerekkoromban is rajongtam a fuvarosok iránt. Néhai nagypapám (akitől a nevemet is örököltem) Fuvarosként dolgozott a háború idején, akkoriban még lovaskocsikkal szállított szegény embereket. Anyukám velem és a többi testvéremmel dolgozott, amivel tudott ellátott minket. Viszont 20 éves koromban költöztünk fel Los Santosba, és azóta élek itt. Az egyetem Los Santosban végeztem, innen is kaptam a diplomámat. Eddig nem nagyon csillogtatta tudásomat, de úgy érzem itt az idő, nagyapám nyomdokaiba lépjek. Eddig buszsofőrként dolgoztam. Szívesen segítek az embereknek, családtagoknak. Anyám és Apám is támogat a döntésemben, tehát a családi szeretet gyerekkoromból fennmaradt a családi szeretet. Nálam mindíg a család és az emberek segítése az első.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Lajos Henrik Marcell
Hány éves vagy?:
15
Játszott perceid száma?:
9627
Jailek Bannok (UCP képpel):
Még nem voltak. https://imgur.com/a/CPoRd9M
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Lajos Henrik Marcellnek hívnak, 15 éves. Barátságos és segítőkész vagyok, ahol tudok IRL segítek mindenkin, szeretek sportolni és játszani MTA-val a szabadidőmben. Sportokat általában a barátaimmal űzöm legtöbbszőr jégkorongozunk, nyáron inkább túrázást választjuk.Érdekel az egészségügy, szeretném minnél több oldalát megismerni a dolgoknak. Nem erősségem a tanulás, leginkább csak arra figyelek amire igazán akarok. Érdekel az egészégügy mellett az informatika világa - ebben az irányban is szeretnék továbbtanulni. Még csak 8. osztályos vagyok,de már megvannak a terveim az élet további részére.
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen.
Jelentkező aláírása: Ezekiel Carpittio
Utoljára szerkesztve: