~ | Antonio Cotilla / ExTasY | ~
~ | extasy, majd kérelmeztem a formális változtatását és így lett a jelenlegi ExTasY / Előző fórumon Anthonio Estebano//ExTasY | ~
~ | A szerveren 2016 óta játszom / A fórumot is szintén 2016 körül kezdtem el használni kicsivel a szerverre való regisztrálás után. Az új fórumra pedig 2019. 03. 05 | ~
~ | Az első és legfontosabb ,hogy terhelhető és megbízható ember vagyok ezekkel együtt aktív is. Jól és érthetően kommunikálok rövid és tömör fogalmazásomnak köszönhetően emellett rengeteg időm lenne a Globális Moderátor hatáskörébe tartozó tevékenységek intézésére. | ~
~ | Szeretnék tenni valamit azért a közösségért, aminek rengeteg élményt köszönhetek. Ilyen pozíció betöltésével hasznára tudnék válni a fórum közösségének, ezzel együtt aktívságomnak köszönhetően gyorsabban kerülhetnének elbírálásra bizonyos Globális Moderátor hatáskörébe tartozó topicok. | ~
~ | Jelenleg csak akkor használom a fórumot ,amikor szükségem van valamire. Naponta körülbelül 30 percet / 1 órát ,ami egyértelműen növekedne ,ha bekerülnék a csapatba hiszen a globális moderátoroknak meghatározott hatáskörben máris lenne dolgom | ~
~ | Sajnos nem töltöttem még be semmilyen moderációval kapcsolat jogkört a szerveren így hasonló jellegű referenciám nincsen / Rendelkezem TeamSpeak 3-al és mikrofonnal. | ~
~ | Amennyiben nem jártas valaki a fórumok használatában és ,hogy miként működnek az esetben ellátom őket a szükséges információkkal illetve a Fórum Szabályzat topicot ajánlanám átolvasásra. Egyéb kérdést pedig szívesen megválaszolok. | ~
~ | Mint már említettem rengeteg élményt köszönhetek a szerver közösségének és ezzel szeretém úgymond meghálálni ,hogy segítséget nyújtok nekik amiben csak tudok. A Globális Moderátor jogkörrel pedig több embernek és nagyobb hatáskörben tudok segíteni. | ~
~ | Nincs ismertségem a csapaton belül | ~
~ | Sziasztok! Szedeli Erik vagyok ebben az évben töltöm a 18, életévemet vagyis jelenleg a 17. életévemben járok. Dombóváron születtem 2001.09.26.-án. Programozó és rendszer telepítőnek tanultam 2 évet, majd iskola váltás után rendszergazdának viszont azt hamar meguntam mivel a hálózatok nevezetű tantárgyat iszonyatosan untam. Jelenleg felnőtt oktatásban tanulok (érettségi) így az időmet én osztom be szóval elég sok időt tudok szánni a Globális Moderátor-nak meghatározott feladatkörökre.Régebben futballoztam utánpótlás válogatottban ,de az nem jött be mikor egész végig nem bírták eltalálni a labdát csak a lábunkat rugdosták és akkor mondtam azt ,hogy nekem elég lesz ebből a fajta foci mentalitásból.Szeretek zenét hallgatni, hülyéskedni haverokkal.Megadom mindenkinek a kellő tiszteletet viszont ,ha valaki normálatlanul viselkedik esetleg flegmázik, akkor miután megkérem ,hogy fejezze be ,hiszen nem adtam okot ,hogy ilyen fajta viselkedést tanusítson felém, inkább ott hagyom és nem kommunikálok vele hiszen senkinek sincs kedve konfliktusba keveredni feleslegesen.Azok az emberek viszont nagyon tudnak irritálni és borzalmasan unszimpatikus ,ha valaki kétszínű. Viszonylag jól és értelmesen tudok fogalmazni ami szerintem előny.Átlátom a formázási illetve program kódokat és hiba megoldásban sem vagyok utolsó. | ~
Utoljára szerkesztve: