Szia, futottunk be előre, az első 1-2 ember meghalt, majd amikor a kettő illegális közül valaki meghalt, akkor én is futásnak eredtem. Kitérve a pisztolyos ügyre, utána érdeklődtem még korábban, azzal a fegyverrel megyek amivel akarok és rendelkezésemre áll, szóval ebben nem látom a hibát. (admin szavaira hivatkozva). Lőttem már le embert pisztollyal is, nagykaliberrel is, felesleges ebbe belekötni, szerintem jobb az, ha azzal megy az ember, amivel szeretne. Amikor a folyosón rádfutottam, akkor mögöttem már nem lőtt senki, utána jöttek a társaim fel a sarokra. Le akartalak futva lőni a fegyveremmel, mellé ment pár golyó, majd elkezdtük egymást ütlegelni. A mögöttem lévő 1-2 személy pedig ügyesen mellettem lelőtt téged, miközben velem harcoltál.
Reflektálva az egyes mondataidra:
nagykaliberes-re aki folyamatosan tüzel rájuk
Ez nem igaz. Egy az egyben voltunk közelharcban, az utána érkező társam lőtt ki ügyesen mellettem téged, miközben velem voltál elfoglalva.
nekimegy és egyfolytába üti, balra-jobbra-balra-jobbra mozogva próbálja blokkolni és a falnak szorítani a másik játékost
Előtte futva ki akartalak lőni, viszont pár töltény mellé ment, így közel kerültünk egymáshoz. Te is ütöttél, én is ütöttelek. Ugyanúgy te is le akartál lőni, én is ugyanúgy le akartalak lőni. Amikor kijöttél az ütögetés alól akkor szintén az arcomba próbáltad tolni a fegyvered, s ez fordítva. Az állításod ha igaz lenne akkor szerintem sem szabálytalan, ilyen a játék, ha közel vagyunk egymáshoz akkor nem tudjuk egymást lelőni. Mit vársz, blokkolva a hullák között, ahol még célozni sem bírok, haljak meg?
Keresztülfut ráadásul a tűzpárbajon életét kockáztatva azzal hogy a társai esetleges lövései elé befut
Erről meg nagyon nem tudok mit mondani. Ez a "tűzpárbajon életét kockáztatva fut be", hozzáteszem a többiekkel ez annyira sablon szöveg lehetne minden egyes ilyen kis négyzetméterű interioros behatolásnál, hogy be lehetne záratni a fél rendvédelmet akkor ha szerinted ezzel baj van. Kicsit olyan érzésem van, hogy ott próbálsz belekötni a másikba ahol csak tudsz /hozzáteszem úgy, hogy meghaltál és 15 perc után mehetsz tovább/. Egy ilyen kis folyosón mit vársz mit tegyek, haljak meg a többi hullában blokkolva? Akkor senki se fusson rád, mert akkor az nonRP?
Számomra nem érthető, hogy egy ilyen lövöldözésbe miért kell ilyen dolgokba belekötni. Befutottál egy kis négyzetméternyi interiorba, ahol futottunk rád, az első pár ember meghalt. Követtem a futókat tovább, hogy nyomjuk, majd lelőttek téged. Majd te belekötsz abba, hogy miért pisztollyal futok rád, miért ütögetjük egymást.
Olyan sok kérdőjelet tudnék én is feltenni feléd/felétek. Mindenki tudja hogy a kútrablásból nem az a célotok, hogy kiraboljatok egy kutat és pénzt keressetek belőle. Érdekes módon ha jól láttam 2/2 körözött járművel mentetek ki, feltételezem ez is volt a cél, hogy lekerüljön végre ezekről a körözés a halálotokkal. Ez megtörténik, majd még belekötsz ilyen dolgokba, számomra ez nem fair. Fordítva is ugyanúgy lehetne szúrkálni a másikat. Kútrablás után az NPC jelére indultatok el? Gondolom, ha kutat raboltok szerepjáték keretein belül, akkor az a cél, hogy feltűnésmentesen megszerezzétek a pénzt és lelépjetek. Valahogy nem éreztem azt, hogy az NPC lenne a fő célpont és véghez vinnétek a rablást. Ehelyett ti SF gyár felé rongyoltok, majd miután elmenekült valamelyik egységeket, továbbá ott marad a környéken és rongyoltatja magát tovább. Felteszem itt én is a kérdést, hogy nem egyértelmű, hogy a körözések leszedéséről és az ehhez szükséges akció generálására ment ki a játék? Ha már kutat megyek rabolni, olyan járművel teszem azt, ami nem körözött.
De ezek mind olyan dolgok, amik engem nem érdekelnek, csak szeretném ha kicsit átlásd azt, hogy mennyi mindenbe lehet belekötni, bármibe. Mennyi mindent lehet bemagyarázni, amik teljes mértékben erős tények, és szabad szemmel látható, hogy mi a cél. De tudjuk mindannyian, hogy ez egy játék, élvezzük ki, és nem fogunk ilyenekbe beleállni, mert egyrész felesleges, másrészt pedig élvezzük a játékot, játszunk. OOC tudunk mindenről, hogy mire megy ki a játék, mégsem csinálunk belőle ügyet, mert sajnos tudjuk, hogy milyen a kútrablás és egyetlen dologra lehet csak használni. Ahol nem az a legfőbb cél, hogy pénzt keressetek vele és feltűnésmentesen elmeneküljetek. Aláírom, hogy nem is lehet ezt megtenni a körülményei miatt. De ez alapján le lehet vonni az OOC következtetést, hogy mire megy ki a játék. Behatolunk 10-15 fővel rátok, majd belekötsz abba, hogy én futok rád, miközben mellettem lőnek, majd meghal? Elnézést, de ez teljes mértékben szőrszálhasogatás. Sajnos pont az ilyen esetek miatt kerülök távolabb az ilyen akcióktól, mert már elég volt az, hogy mindenbe belepróbálunk kötni, már alapból egy olyan szituációba, ami maga unreális. És az unreális cselekedetek tömkelegébe keressük a másikban a nem reálist.
Edit: Azt sem értem, hogy ticketet nyitsz rám, én lelépek mert dolgom akadt. Erről tudomást szereztem, hogy kerestetek. Felkereslek mindkettőtöket, hogy beszéljük meg TS-en, avagy ha nem akarsz szóban, akkor feljövök IG, fent vagy te is és a bíráló admin is, majd te elutasítod.Úgy, hogy IG/TS real time tudsz tőlem is kérdezni és ezt fordítva, jobban megértesz, stb. Majd te ragaszkodsz a panaszkönyvhöz. Ez is csak az utobbi gondolatom erősíti meg, amit hosszan kifejtettem az előző bekezdésben.