Evo Costa - Shawn Claybrooks [KFull]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
45
242
V4 karakter
Evo Costa
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Evo Costa

Panaszra tett személy InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP - Megszeretném kérdezni a panaszra tett személyt, hogy mennyire tartja reálisnak, hogy a behatoló kommandósok háta mögül ráfut pisztollyal egy nagykaliberes-re aki folyamatosan tüzel rájuk, nekimegy és egyfolytába üti, balra-jobbra-balra-jobbra mozogva próbálja blokkolni és a falnak szorítani a másik játékost. Keresztülfut ráadásul a tűzpárbajon életét kockáztatva azzal hogy a társai esetleges lövései elé befut, nekirohan arccal az M4 csövének és elkezdi könyökölni a srácot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ln1pt9

Megjegyzés:
Nincs

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 196
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Szia, futottunk be előre, az első 1-2 ember meghalt, majd amikor a kettő illegális közül valaki meghalt, akkor én is futásnak eredtem. Kitérve a pisztolyos ügyre, utána érdeklődtem még korábban, azzal a fegyverrel megyek amivel akarok és rendelkezésemre áll, szóval ebben nem látom a hibát. (admin szavaira hivatkozva). Lőttem már le embert pisztollyal is, nagykaliberrel is, felesleges ebbe belekötni, szerintem jobb az, ha azzal megy az ember, amivel szeretne. Amikor a folyosón rádfutottam, akkor mögöttem már nem lőtt senki, utána jöttek a társaim fel a sarokra. Le akartalak futva lőni a fegyveremmel, mellé ment pár golyó, majd elkezdtük egymást ütlegelni. A mögöttem lévő 1-2 személy pedig ügyesen mellettem lelőtt téged, miközben velem harcoltál.

Reflektálva az egyes mondataidra:
nagykaliberes-re aki folyamatosan tüzel rájuk
Ez nem igaz. Egy az egyben voltunk közelharcban, az utána érkező társam lőtt ki ügyesen mellettem téged, miközben velem voltál elfoglalva.

nekimegy és egyfolytába üti, balra-jobbra-balra-jobbra mozogva próbálja blokkolni és a falnak szorítani a másik játékost
Előtte futva ki akartalak lőni, viszont pár töltény mellé ment, így közel kerültünk egymáshoz. Te is ütöttél, én is ütöttelek. Ugyanúgy te is le akartál lőni, én is ugyanúgy le akartalak lőni. Amikor kijöttél az ütögetés alól akkor szintén az arcomba próbáltad tolni a fegyvered, s ez fordítva. Az állításod ha igaz lenne akkor szerintem sem szabálytalan, ilyen a játék, ha közel vagyunk egymáshoz akkor nem tudjuk egymást lelőni. Mit vársz, blokkolva a hullák között, ahol még célozni sem bírok, haljak meg?

Keresztülfut ráadásul a tűzpárbajon életét kockáztatva azzal hogy a társai esetleges lövései elé befut

Erről meg nagyon nem tudok mit mondani. Ez a "tűzpárbajon életét kockáztatva fut be", hozzáteszem a többiekkel ez annyira sablon szöveg lehetne minden egyes ilyen kis négyzetméterű interioros behatolásnál, hogy be lehetne záratni a fél rendvédelmet akkor ha szerinted ezzel baj van. Kicsit olyan érzésem van, hogy ott próbálsz belekötni a másikba ahol csak tudsz /hozzáteszem úgy, hogy meghaltál és 15 perc után mehetsz tovább/. Egy ilyen kis folyosón mit vársz mit tegyek, haljak meg a többi hullában blokkolva? Akkor senki se fusson rád, mert akkor az nonRP?

Számomra nem érthető, hogy egy ilyen lövöldözésbe miért kell ilyen dolgokba belekötni. Befutottál egy kis négyzetméternyi interiorba, ahol futottunk rád, az első pár ember meghalt. Követtem a futókat tovább, hogy nyomjuk, majd lelőttek téged. Majd te belekötsz abba, hogy miért pisztollyal futok rád, miért ütögetjük egymást.

Olyan sok kérdőjelet tudnék én is feltenni feléd/felétek. Mindenki tudja hogy a kútrablásból nem az a célotok, hogy kiraboljatok egy kutat és pénzt keressetek belőle. Érdekes módon ha jól láttam 2/2 körözött járművel mentetek ki, feltételezem ez is volt a cél, hogy lekerüljön végre ezekről a körözés a halálotokkal. Ez megtörténik, majd még belekötsz ilyen dolgokba, számomra ez nem fair. Fordítva is ugyanúgy lehetne szúrkálni a másikat. Kútrablás után az NPC jelére indultatok el? Gondolom, ha kutat raboltok szerepjáték keretein belül, akkor az a cél, hogy feltűnésmentesen megszerezzétek a pénzt és lelépjetek. Valahogy nem éreztem azt, hogy az NPC lenne a fő célpont és véghez vinnétek a rablást. Ehelyett ti SF gyár felé rongyoltok, majd miután elmenekült valamelyik egységeket, továbbá ott marad a környéken és rongyoltatja magát tovább. Felteszem itt én is a kérdést, hogy nem egyértelmű, hogy a körözések leszedéséről és az ehhez szükséges akció generálására ment ki a játék? Ha már kutat megyek rabolni, olyan járművel teszem azt, ami nem körözött.

De ezek mind olyan dolgok, amik engem nem érdekelnek, csak szeretném ha kicsit átlásd azt, hogy mennyi mindenbe lehet belekötni, bármibe. Mennyi mindent lehet bemagyarázni, amik teljes mértékben erős tények, és szabad szemmel látható, hogy mi a cél. De tudjuk mindannyian, hogy ez egy játék, élvezzük ki, és nem fogunk ilyenekbe beleállni, mert egyrész felesleges, másrészt pedig élvezzük a játékot, játszunk. OOC tudunk mindenről, hogy mire megy ki a játék, mégsem csinálunk belőle ügyet, mert sajnos tudjuk, hogy milyen a kútrablás és egyetlen dologra lehet csak használni. Ahol nem az a legfőbb cél, hogy pénzt keressetek vele és feltűnésmentesen elmeneküljetek. Aláírom, hogy nem is lehet ezt megtenni a körülményei miatt. De ez alapján le lehet vonni az OOC következtetést, hogy mire megy ki a játék. Behatolunk 10-15 fővel rátok, majd belekötsz abba, hogy én futok rád, miközben mellettem lőnek, majd meghal? Elnézést, de ez teljes mértékben szőrszálhasogatás. Sajnos pont az ilyen esetek miatt kerülök távolabb az ilyen akcióktól, mert már elég volt az, hogy mindenbe belepróbálunk kötni, már alapból egy olyan szituációba, ami maga unreális. És az unreális cselekedetek tömkelegébe keressük a másikban a nem reálist.

Edit: Azt sem értem, hogy ticketet nyitsz rám, én lelépek mert dolgom akadt. Erről tudomást szereztem, hogy kerestetek. Felkereslek mindkettőtöket, hogy beszéljük meg TS-en, avagy ha nem akarsz szóban, akkor feljövök IG, fent vagy te is és a bíráló admin is, majd te elutasítod.Úgy, hogy IG/TS real time tudsz tőlem is kérdezni és ezt fordítva, jobban megértesz, stb. Majd te ragaszkodsz a panaszkönyvhöz. Ez is csak az utobbi gondolatom erősíti meg, amit hosszan kifejtettem az előző bekezdésben.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
45
242
V4 karakter
Evo Costa
Amikor a folyosón rádfutottam, akkor mögöttem már nem lőtt senki,
- Te már akkor nekiindultál ráfutni az emberünkre. amikor még lövés volt, már rég befutottál a célkeresztjébe (majdnem fejlövést is kaptál) amikor meghalt az utolsó társad a hátad mögött. Tisztán látszik a videón. Ergó, belefutottál a tüzharcba, és nem akkor kezdtél el ráfutni emberünkre, amikor már meghaltak mögötted. Ha még továbbra is szeretnéd ezt vitatni, ajánlom előtte nézd meg párszor a videót.

Mit vársz, blokkolva a hullák között, ahol még célozni sem bírok, haljak meg?
Nem voltál blokkolva, túljutottál a hullákon.

Aki végignézi nyitott szemmel a videót, látja, hogy mit is csináltál, látja azt hogy amiket felvetettél mind cáfolja a felvétel.

A hozzászólásod maradék 3 bekezdéséhez nem szólok hozzá semmit, csak felesleges sárdobálás a részedről, ne ennél a panasznál bíráld és elmélkedj az illegál többi tagjáról, nem ide való, semmi köze a panaszhoz.

Edit: Azt sem értem, hogy ticketet nyitsz rám, én lelépek mert dolgom akadt. Erről tudomást szereztem, hogy kerestetek. Felkereslek mindkettőtöket, hogy beszéljük meg TS-en, avagy ha nem akarsz szóban, akkor feljövök IG, fent vagy te is és a bíráló admin is, majd te elutasítod.Úgy, hogy IG/TS real time tudsz tőlem is kérdezni és ezt fordítva, jobban megértesz, stb. Majd te ragaszkodsz a panaszkönyvhöz. Ez is csak az utobbi gondolatom erősíti meg, amit hosszan kifejtettem az előző bekezdésben.
Ticketet nyitottam, ezután a ticketet kezelő admin egy másikkal egyetértve azt javasolták, hogy nyissak panaszt itt. A panaszt megnyitottam, és ha megkért a bíráló admin, hogy adj választ, akkor utánna ne TS-en meg InGame akard megkerülni a panaszkönyvet, itt szépen nyugodtan meglehet beszélni, megvédheted magad érvelhetsz. Ehhez jogom van, Én döntök arról, hogy fenntartom-e a PK-t, vagy visszavonom.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 196
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Te már akkor nekiindultál ráfutni az emberünkre. amikor még lövés volt, már rég befutottál a célkeresztjébe (majdnem fejlövést is kaptál) amikor meghalt az utolsó társad a hátad mögött. Tisztán látszik a videón. Ergó, belefutottál a tüzharcba, és nem akkor kezdtél el ráfutni emberünkre, amikor már meghaltak mögötted. Ha még továbbra is szeretnéd ezt vitatni, ajánlom előtte nézd meg párszor a videót.
Továbbra sem értem, hogy mi lenne akkor az általad vélt helyes cselekedet? Egyesével álljunk ki eléd és haljunk meg? Így néz ki egy akció, hogy lősz felénk, mi meg rohanunk le. Lősz rám, én futok a golyók elől feléd. Sehol sincs megtiltva az, hogy ha lősz rám, akkor nem rohamozhatlak le. Megnéztem vagy háromszor a videót, a társam meghal, én meg elkezdek rádfutni. Egy ilyen kis folyosón, ahol tűzharc van plusz még a hullák blokkolnak, és nem engednek célozni mit kéne tegyek? Erre válaszolj légyszives. Egyértelmű, hogy ilyen interioroknál csak úgy tudunk tisztázni, ha lerohamozunk.
Nem voltál blokkolva, túljutottál a hullákon.
Ebből nekem csak az jön le, hogy nem voltál még te blokkolva hullák által. Sorozatosan ilyen kis interiorban/bank liftnél, ha van lent 3 hulla, képtelen vagy túljutni, vagy maximum cikázva tudsz túljutni rajtuk. Az meg, hogy célozzál 2-3 hulla előtt, felejtsd el. Nem fogok ezzel szórakozni, már eléggé bosszantó tud lenni ilyen kisméretű interiorokban 2-3 hulla is előtted, le foglak rohamozni.
A hozzászólásod maradék 3 bekezdéséhez nem szólok hozzá semmit, csak felesleges sárdobálás a részedről, ne ennél a panasznál bíráld és elmélkedj az illegál többi tagjáról, nem ide való, semmi köze a panaszhoz.
Szomorúan olvasom, hogy még te állítod azt, hogy részemről történik a sárdobálás. Nem másról beszéltem, hanem rólatok. Vagy én nézek be valamit? Nem voltatok kutat rabolni? Vagy az NPC lett volna az úticél, ami SF gyár felé volt? Lehetséges, hogy nálam van a hiba, nem tudom. De mint leírtam ezek nem édekelnek engem, csupán fel szeretnélek világosítani azzal kapcsolatosan, hogy ott tudsz belekötni az emberbe, ahol csak tudsz. És sajnos részedről én csak ezt érzem az ilyen mondatok után:

"Életét kockáztatja azzal, hogy tűzpárbajban lerohamoz"
"Belefut a fegyverem csövébe /egy ilyen kisméretű ingatlannál/"
"Pisztollyal rohamoz le"

Az alábbi mondatok megközelítőleg fedezik azt, amit írtál, próbáltam röviden összefoglalni, hogy te mibe is kötsz bele.

Ne haragudj, de két körözött járművel elindultatok kutat rabolni annak fényében, hogy deaktiváljátok a körözést. Meghaltatok, deaktiválva lett a körözésetek. Senkit sem kaptunk el. Elértétek azt OOC, amit szerettetek volna. Nyertetek. Mi is nyertünk, mert volt valami akció, jól éreztük magunkat. Mindenki happy. Mit szeretnél még? Mi célja van annak, hogy belekötsz azokba a dolgokba, amiket kiemeltem időjellel? Nem csípsz, vagy mi vezérelt téged, amikor halálod után elkezded visszanézni a videót és keresed a hibákat? Teljes mértékben nem értelek. Jogodban áll PK-t írni, hogyne. Viszont az, hogy milyen kúlturáltan tesszük meg, és miért az már teljes mértékben rajtad áll. Foglalkozok vele, veled. Felkereslek. Elérhetőek vagyunk mindhárman TS/avagy IG. Ragaszkodsz hozzá, oké. Legyen.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
45
242
V4 karakter
Evo Costa
Következő válaszod reméltem, hogy nem megint sárdobálással és általánosítással fog végződni, hát csalódnom kellett. Ezeknek a dolgoknak továbbra sincs köze a PK-hoz. Többet nem fogok hozzászólni a panaszhoz, prezentáltam az ügyet, amit akartam megválaszoltattam veled, hagyom, hogy a videó beszéljen. Várom a bírálatot.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 196
V4 karakter
Shawn Claybrooks
A kérdésemre nem sikerült válaszolnod, így úgy tekintem, hogy részedről egyáltalán nem a közös nevezőre való jutás a cél, hanem a másnak való rosszakarat. Semmi általánosítás nincs, rólatok beszélek. De nagy ívből kerülöd az egész témát, ez csak megerősíti bennem az általam leírtakat. Feltételezem, akkor az NPC sem volt az SF gyár irányában, ahová célirányosan mentetek volna a sikeres kazetta kivétel után :D Lényegében semmit sem válaszoltál meg, amit kérdeztem, csupán a három belekötésed ismételted meg. (amit lent újra csatolok) De megerősíteném itt is azt, hogy nem érdekel, tudjuk OOC, hogy mire megy ki ilyenkor a játék. Még sem kötök/kötünk bele. Mert játszani szeretnénk és nem ilyen apróságokba kapaszkodva másokat hibáztatni.

"Életét kockáztatja azzal, hogy tűzpárbajban lerohamoz"
"Belefut a fegyverem csövébe /egy ilyen kisméretű ingatlannál/"
"Pisztollyal rohamoz le"

Sajnos így, hogy nem hajlasz affelé, hogy megbeszéljük a dolgokat és kérdéseimre nem válaszolt, kitérsz azok elől, így nincs miről beszélgetnünk. Nem tudom ki vagy, nem találkoztam még veled a szerveren tudtommal, kicsit úgy érzem, hogy személyes a történet részedről. Feltételezem akkor nem panaszkodnál ha lelősz a futásom közben és más keze által halsz meg /legyen mondjuk nagykaliberrel/, ha olyasvalaki futna rád.

Jó éjszakát.

Edit:
De egyébként ha pisztollyal fut rád valaki/lő le, akkor az neked miért gond? Miért kell ebbe (is) belekötni? Miért nem örülsz inkább annak, hogy kispisztollyal fut rád valaki, mintsem hogy nagyobb kaliberekkel, esetlegesen füst/villanót az arcodba hajítva rohamoznak le és sokkolnak le? Ha az utóbbi lett volna, akkor az is problémás lett volna? Kicsit nekem fura ez az egész. Pisztolyozni volt kedvem, direkt meg is kérdeztem korábban, hogy nem-e gáz, ha ezt használom behatolásoknál, akción, bárhol. Egyértelműen elmondták, hogy nem gáz, természetesen azzal játsz, amivel szeretnél. Ezzel szeretnék játszani. Egyértelmű, hogy a pisztoly "gyengébb" a való életben, de a lövöldözést kár összehasonlítani vele. A szerveren egy rampage-s ellen, ezermillió lövöldözés után rájöttem. Teljesen jelentéktelen az, hogy nagykaliber van rajtad vagy pisztoly. Agyon vagy drogozva, semmit sem érsz ellene. Főleg ilyen kis interiorban, ahol nem tudtok 5-10-en lőni egyszerre /amiből a fele meghal/. Az arcodba is dobhattam volna füstöt/villanót, rámehettünk volna az elkapásra is /pofátlan módon/. De nem tettem/tettük, mert ilyen kis interiorban eléggé buggos az egész, másrészt most nem ez a cél vezérelt, csak hogy lövöldözzünk kicsit, akciózzunk, érezzük jól magunkat. Ennek ellenére van benned annyi kurázsi, hogy ebbe is belekötsz. Erről már nagyon nem tudok mit mondani, csak szintén megerősíti azt, hogy téged mi cél vezérel ezzel a panaszkönyvel.

Azt sem értem, hogy miért nem az illetővel beszélgetek, aki ellen elkövettem ezeket a tetteket. Egy olyasvalakivel beszélgetek itt fórumon, akivel konkrétan találkozóm sem volt az akció során, mert korábban meghaltál. Ha problémája van, feltételezem ő is megtudja írni a panaszkönyvet, vele is tudok vitázni. Bár egy korrekt vitának nem nevezném ami itt megy, mert egy korrekt vitatkozás, eszmecsere abból áll, hogy megtiszteljük a másikat azzal, hogy felelünk kérdéseire. Nem annyit reflektálunk rá, hogy hagyom, hogy a videó magáért beszéljen. Nekem az fura lenne, hogy mások ellen elkövetett /általam feltételezett cselekedetet/ panaszolok be, amihez semmi közöm nincsen.

Utoljára szerkesztve:

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
45
242
V4 karakter
Evo Costa
Sajnos korábbi kijelentésem ellenére hozzá kell szólnom a panaszhoz, de sajnos nem avval kapcsolatban, hogy a hozzászólásod már nemtudom hanyadik alkalommal módosítod és egészíted ki újabb és újabb szösszenetekkel, amik nem tesznek hozzá a PK-hoz, csak újabb személyeskedés és sárdobálás.
A felvételt amit linkelek, a küldő engedélyével osztom meg.
Csak azért csatolom ide, mert látom, nem az első alkalommal csináltad meg ezt a mutatványt.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
588
2 196
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Rendben, köszönöm, hogy megosztottál egy kb több, mint féléves videót, illetve annak is, aki emiatt felkeresett :D . Itt mi volt a probléma? Hogy lövésképtelenné teszem azzal, hogy közelharcba szállok vele? Bár ezt akkor nem pisztollyal tettem meg, vagy netalán az MP7 sem megfelelő számodra? Egyébként ez egy teljesen más ügy, amiből semmi gond nem történt admin jelenlétében sem. De gondolom most mindent bedobsz és megpróbálod kihozni a legjobbat, hogy árts. Arról meg nem tudok mit mondani, hogy nem tisztelsz meg továbbra sem azzal, hogy kérdéseimre válaszolsz. Hát beszéljen önmagáért a videó! / állítasod szerint

Torolt hsz utani valasz, hogy ne legyen duplikalt hsz
——

Még javában él a társad amikor megindulsz rám sprintelve, nem a halála után kezdted el. Volt mögöttes tűzerő mikor rám sprinteltél. A te dolgod, értem én hogy kis inti, meg mindent, csak ne beszéljünk össze vissza
Amikor kifutottam a folyosóra, akkor már meghalt a társam. Látszik a videón. Ha meghal az előttem lévő ember, akkor megy a következő ami jelen pillanatban én voltam és rádfutottam. Nem bírtál lelőni, közel kerültem hozzád, majd lelőtt egy hátulról érkező erősítés. Nem tiltja semmi sem azt, hogy ha lőnek rám/felém, nem rohamozhatlak le, főleg ilyen kis interiorban. Ilyen kis interiorban csak ez a hatásos, más nem. Nem fogok kiállni lövöldözni hulláktól blokkolva, keskeny folyosóra eléd.

Engem tényleg nem az zavart, hogy rámrohansz és meghalok
Még is a társad/ a PK nyitója próbál belekötni olyan dolgokba, ami magát a károsult személyt nem zavarta. Legyen az, hogy pisztollyal futok rá, s legyen az hogy éppen lőnek felém és úgy futok. Ebből egyértelműen következik, hogy megragad minden apróságot, amivel ártani tudna, és bepróbálkozik. Hátha az egyiket jogosnak véli az admin alapon.
Nagyon zavar az, hogy befutottál elém és A-D-A-D-A-D -ztél jobbklikkelve előttem oda vissza másodpercekig, kihasználva ezzel a játék motor régiségét, hogy nem tud a karakter lőni ha előtte állnak.
Zavar mert nem bírtál még lelőni több embert, akik hullákban blokkolva halnak meg sorra? Mit vársz ilyenkor? Legyen én a következő? Ezt a játékot játszuk, ha beállnak eléd nem fognak tudni lőni. Majd mivel a többiek mögöttem sorakoztak, kihasználták a lehetőséget és lelőttek. Így működik a játék, ilyen a script.

Neked lett volna lehetőséged arrébb mozdulni hogy lelőhess - vagy én téged, nekem nem mert sarokba szorítottál.
Fordítva is ugyanezt fel tudnám hozni, hogy te is blokkoltál engem, én sem tudtalak lelőni. Több lövést is adok rád amikor mögötted álltam, akkor te álltál az arcomba. Utána te lőttél rám 1-2 golyót, nem találtál el. Lett volna lehetőséged kimenekülni a helyzetből, te célozgattál és ugyanezt csináltad mint én. Nem volt szándékodban kifutni a sakkhelyzetből mert akkor téged lőlek le hamarabb. Én sem hátráltam ki a sakkhelyzetből, mert akkor te tudsz lelőni miközben futnék el. Nálad sem látom az akaratot, hogy mennyire kihátrálnál és elfutnál a helyzetből. Senki se akart mert egyértelmű, hogy élete elvész aki megadja magát. Én is lőttem feléd több lövést amikor a játék engedte, te is lőttél.

Pilvax indította el az ügyet
Érdekesnek találom azt, hogy az ismerősöd intézi ezeket az ügyeket, helyetted. Neked volt egy gondolatmeneted, feltételezem elengeded azt, probléma esetén írsz ticketet. Nem tetted. 15-20 percre rá dolgom miatt leléptem, majd az ismerősöd intézkedik helyetted. Feltételezem valami személyes sérelme van felém az illetőnek és ezért kezdett el intézkedni ilyen módon beledugva az orrát más ügyébe.
Megnéztem vagy háromszor a videót, a társam meghal, én meg elkezdek rádfutni. " - nézd meg még párszor.
Nézem nagy lelkesedéssel, továbbra is azt látom, hogy a társam lő rád, lősz rá, életét veszti, lerohamozlak, mert én vagyok a következő a sorban. Felesleges itt is abba belekötni, hogy miért fut rám amikor “aktív tűzharc” van, miért pisztollyal fut rám. Ugye visszaköszön az apró ágacskákba való kapaszkodás, hogy minél több dologba beleköthessünk, valamelyik sikerül alapon. Ha ez nem így lenne nem ez lenne leírva a panaszkönyvben, és nem az ügytől független tàrsad intézkedik olyasvalaki helyett, aki nem akart ügyet belőle csinálni.
úgyhogy óriási rizikója volt annak hogy engem vagy téged lőnek fejbe a saját társaid
Hagyjuk már ezeket a rizikófaktorokat, meg az életedet veszélyezteted típusú megnyilvánulásokat. Annyira felesleges erre húzni érveket egy ilyen játékban, egy ilyen lövöldözésben, ami már alapból nem reális. Az ilyesfajta belekötésekkel csupán a játék, azon belüli lövöldözések élményfaktorát veszed el, hogy xy nem volt reális.

Hány ilyen dologba lehetne belekötni, még sem teszem. Szerinted az nem ebbe a részbe sorolható, hogy elmész két körözött kocsival kutat rabolni, s célirányosan SF gyár felé veszed az irányt, hogy egy jó intis darát lenyomj? Miközben a reális szerepjáték azt követeli, hogy rablást úgy hajts végre, hogy feltűnésmentes legyél, s kihozz pénzt belőle. Ezzel szemben te/ti ellenkezőleg cselekedtetek és kockáztattátok = megölettétek magatokat egy kútrablás köntösbe bújva, hogy az szabályos legyen, a megfelelő körözések levételéért. Annyira egyértelműen látszik, hogy mi a terv, hogy üvölt. És én értem hogy ilyen a script hogy megvalósíthatatlan/nehéz, akkor vagy nem kell csinálni vagy befejezni az ilyen “saját életed kockáztatod” típusú belekötéseket, mert eléggé fura számomra az. Erősen feltételezem azt, hogy nem az NPC helye volt a menekülési terv, mint senkinek sem szokott az lenni. Egyértelműen körözés lerúgása az indok amiért ezt kezdtétek, mellette az izgalmas akciógenerálás. De én ebbe nem kötöttem be egyszer sem, mert nem vagyok szőrszálhasogató, illetve nem akarom elvenni a játék kedvét a másiknak az ilyesfajta “kockáztatta az életét” köntösbe húzott apróságokba való belekötésekkel. Viszont úgy érzem, ebben különbözünk.

Edit: nem értem most hova tűnt az áldozat hozzászólása, de válaszoltam rá is. Vannak benne érdekes pontok, amik miatt ezt nem törölném. Érdekes, hogy az ügytől független ismerős intézi mások ügyét, miközben az áldozat elengedte a történetet a kezdetekben. Itt csak arra tudok gondolni, hogy valamiféle rosszindulat vezérli a panasztevőt és valamiféle bosszúvágyát szeretné teljesíteni.

Utoljára szerkesztve:

K-Full

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 10.
181
235
Budapest
V4 karakter
Jake Salvatore
Végig olvastam amiket eddig leírtatok, Shawnnak a hullákkal kapcsolatban igaza van, zavaró tud lenni a sok hulla kerülgetése. Viszont akkor se gondolom, hogy egy ilyen esetben rá kell rohanni a másikra. Hiszen egy tűzharc alakult ki ahol egy nagykaliberű fegyverrel lőnek feléd folyamatosan, bármikor meghalhatsz a lövésben, kicsit hasonló volt egy film jelenthez. Illetve az az nem az első alakalom ahol "kihasználásra" kerül a játék adta lehetőség, amikor közel kerültök egymásra csak egymás lövését véditek le. Ahogy írtátok is szűkös volt a hely, a videón igyekszik hátrálni Tiziano és lelőni téged. Ez így unfair volt Evoékkal szemben, hiszen így szabadon le lehetett lőni.

A panaszt ezek alapján jogosnak ítélem, Shawn_Claybrooks 90 percet fog kapni PG miatt.

Így a panasz jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.