Evelynn F Kamarda > Ladarrell Allen [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Evelynn F Kamarda

Panaszra tett személy InGame neve:
Ladarrell Allen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Igazoltatott benzinkúton, jelvény nélkül, kiszáltam majd tüzet nyitottam rá. Elmenkültem majd utánam jött mikor felmentem SF autópálya végére ahol újabb tűzharcot kezdeményeztem. Első érdekes pontom hogy közel 100 lőszerből 40-50 betalált mégsem halt meg (1.es bizonyíték). TS-en úgy beszélt velem mint egy kutyával (2. bizonyíték) (tisztában vagyok vele hogy nem szabad hangot felvenni, de a bizonyíték az bizonyíték). Aztán beküldtem a videót és tovább folytatta a stílusát, leszögezném Marker kérte hogy adjam tovább az üzenetét: Vegyél vissza magadból (2. bizonyíték). Majd mikor a NAV-osok elvezettek, mondtam hogy fair ez így? Teljesen igazuk volt, ha nem egy buggos pálya részen lettünk volna akkor meghalt volna, ergo nem jön erősítés, ergo eltudok menekülni. Admin válaszát kérték mivel felettes nélkül nem akartak elengedni. Alej-t megkértem (aki az ügyet vezette) hogy nyilatkozzon ez ügyben (4. bizonyíték), aki helyeselte hogy elengedjenek. Majd kick-eltek AFK miatt, vissza mentem és Allen Főtörzsőrmester parancsára elvezettek. Mondtam hogy admin már mondta hogy elengedhetnek, ennek ellenére elvittek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
1.
2. https://vocaroo.com/i/s14vyF7rkV9O 3 https://vocaroo.com/i/s0mOuoUqp19v

Megjegyzés:
MP5-öm és hozzá a lőszert kérem vissza. Kép róla: https://imgur.com/a/R286gkt
Még hozzá tenném hogy vicces mikor buggoltatva száll ki és miközben az ajtó túloldalán egy MP5-el és késsel felfegyverzett Maffiás van, ő vígan lerádiózza az egészet.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett Ladarrell Allen válaszát 24 órán belül.​

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Akkor most én meg írjam le az egészet egy köszönömmel a végén?
Kezdjük annál hogy kutyának néztél, köszi,
Hogy admin szavát semmibe vetted, köszi,
Egyébként, ha megnézed a felvételt, csak is az én és az érintett hangja van rajta.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Lakner és Osian

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Attól függetlenül, hogy nincs itt megjelenítve.. felvetted azt is, mondtad is, hogy veszed. > mikor nem engedtük.

Nem értem miért nyitsz quadra panaszt, miután egy(<<<Alej + félig Justin is bírálta.) admin elbírálta IG - TS-en.
Az, hogy a derék MP5-tel nem tudod lelőni IC ügy, ennyi pont.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: bale és Csody

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Attól függetlenül, hogy nincs itt megjelenítve.. felvetted azt is, mondtad is, hogy veszed. > mikor nem engedtük.

Nem értem miért nyitsz quadra panaszt, miután egy(<<<Alej + félig Justin is bírálta.) admin elbírálta IG - TS-en.
Az, hogy a derék MP5-tel nem tudod lelőni IC ügy, ennyi pont.
Szóval, látom nem nézted meg kellő képpen a videót, se a többi bizonyítékot. Tudtommal addig nem sértek személyi jogot míg a hang kilétét nem hozom nyílvánosságra, tehát amíg nem élek vissza a hangal, vagy meg nem osztam hogy kié a hang, addig semmiféle jogot nem sértek... Nyugi ismerem a PT-t, és BTK-t... Rendészeti-re járok. IC akkor lenne ha a töltények felét nem nyelte volna el egy láthatatlan script hiba. De a 4 NAV-os aki elvezetett igazat adott, sőt Alej is aki az ügyet vezette.

• Vicces
  • Tetszik

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. Szerintem eléggé világosan elmondtuk nem veheted fel a ts megbeszélést. Ezek után te felveszed majd pk-t nyitsz? Nem volt valami korrekt megmozdulás. De majd a bíráló admin eldönti.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Ok, a törvénykönyvek mások.
De a teamspeak szabály egyértelműen kimondja, hogy ENGEDÉLY NÉLKÜL TILOS FELVENNI más hangját.
+ 2 admin jelenlétében megbeszéltétek, nem értem továbbra sem a panaszt minek nyitottad. (Mondjuk elképzelhető bosszú panasznak, mivel elkaptak(xd) -- mert előtte még beleegyeztél a szituáció folytatásába.

• Tetszik
Reactions: bale

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Igen de mint az Alej hangfelvételen is hallható, Alej megváltoztatta a nézőpontját. Én semminek nem vagyok erőltetője, de ha azt mondta, akkor azt mondta. Feleslegesen próbálsz hergelni... És nem NEM egyeztem bele a folytatásba. Egyébként, sok helyen ellentmondások vannak akár a TS szabályzatban, akár a Szerver szabályzatban. Tudtommal egy adminügynél is csak a résztvevők lehetnek ott, és a bíró admin :)

• Vicces
  • Tetszik

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Fórum és Teamspeak szabályzatot egyaránt átnézve, jelentem, sehol sem találtam arra utaló nyomot, hogy lenne szabálypont arra, hogy adminügy közben ki lehet jelen.

Ezúttal, a szemem megakadt egy hasonlón..
image.png

Amit viszont elkövettél, te.
Quad sem követett el szabálysértést, mert ahogy hangoztattad, azért hívtál admint, mert nem tudtad lelőni és szerinted az unfair. (Semmiféle szabálypont nem állítja ki EZT SEM(!!!))
De ha már beleállsz mindenbe, hogy egy maffiózó mellett rádiózik..> akkor az a maffiózó nem lő rá, kést vesz elő - amiből gondolhatja, hogy a fegyverrel van valami. Az autó fedezéket nyújt neki, ebben az állapotban meg segítséget kell hívnia. Arról sem beszélve, hogy MP5 van a kezében alig fél méterre tőled, de te kést rántasz rá.. >??
A bugoltatott kiszállásról is csak annyit, hogy szinkronhiba volt. Már kiszállt, utána dobta meg az autót, ha megnézed az általad mellékelt videót, utána vissza is "\teleportál\" a helyére a szolgálati járműve.

Ez volt az utolsó hszem, hf.

• Tetszik
Reactions: bale
2019. 04. 14.
26
1
V4 karakter
Matteo Francesco
Heló. Ott voltam az ügynél,tehát érintett vagyok.

Meg lett beszélve az ügy.
Valóban mondtuk hogy együtt érzünk vele ,de bevittünk.
Kapitányságod kérdezted,hogy szerintem nyissál-e pk-t.
Elmondtam,hogy ne,mert el lett intézve az ügy a két admin által.

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
Az egész PK-t több embertől megkérdeztem, átnéztem, így fogok dönteni.​
A panasz jogos, Ladarrell Allen az ügy alatt PG-zett, NonRP-zett, illetve a Sokkoló-MP5 cserélgetésénél és az autónál bugot használt ki, így a büntetése örökös kitiltás a szerverről Utolsó esély eljátszása miatt.
Evelynnel megbeszélve a felvételes storyt, figyelmeztettük, hogy legközelebb még bizonyíték terén se vegye fel a hangot.
Zárom, helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.