- 2019. 04. 20.
- 115
- 277
- V4 karakter
- raelynn.nord
Panasztevő InGame neve:
► Evelynn F Kamarda ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ladarrell Allen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Igazoltatott benzinkúton, jelvény nélkül, kiszáltam majd tüzet nyitottam rá. Elmenkültem majd utánam jött mikor felmentem SF autópálya végére ahol újabb tűzharcot kezdeményeztem. Első érdekes pontom hogy közel 100 lőszerből 40-50 betalált mégsem halt meg (1.es bizonyíték). TS-en úgy beszélt velem mint egy kutyával (2. bizonyíték) (tisztában vagyok vele hogy nem szabad hangot felvenni, de a bizonyíték az bizonyíték). Aztán beküldtem a videót és tovább folytatta a stílusát, leszögezném Marker kérte hogy adjam tovább az üzenetét: Vegyél vissza magadból (2. bizonyíték). Majd mikor a NAV-osok elvezettek, mondtam hogy fair ez így? Teljesen igazuk volt, ha nem egy buggos pálya részen lettünk volna akkor meghalt volna, ergo nem jön erősítés, ergo eltudok menekülni. Admin válaszát kérték mivel felettes nélkül nem akartak elengedni. Alej-t megkértem (aki az ügyet vezette) hogy nyilatkozzon ez ügyben (4. bizonyíték), aki helyeselte hogy elengedjenek. Majd kick-eltek AFK miatt, vissza mentem és Allen Főtörzsőrmester parancsára elvezettek. Mondtam hogy admin már mondta hogy elengedhetnek, ennek ellenére elvittek. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► 1.
Megjegyzés:
► MP5-öm és hozzá a lőszert kérem vissza. Kép róla: https://imgur.com/a/R286gkt
Még hozzá tenném hogy vicces mikor buggoltatva száll ki és miközben az ajtó túloldalán egy MP5-el és késsel felfegyverzett Maffiás van, ő vígan lerádiózza az egészet. ◄