- 2019. 07. 17.
- 2
- 0
- LV karakter
- Evelyn Stanton
Neved:
< Evelyn Stanton >
A ban időpontja:
< 6 hónapja >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Moreti >
A ban oka:
< OOC kereskedelem, vagyonátruházás gyanúja, keress fel tisztázásért! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Valótlan dologért bannolt, csak az életem azon szakaszában közbeszólt rengeteg minden.A Story a következő:V3-ról jöttem át ide annó.Egy nagyon jó barátom tolta ezerrel az LV-t.De már nem igazán játszogatott.Volt rengeteg pénze.Beszélgettünk...Szóba esett, hogy elkezdeném.Ad pénzt, kamatozzak és később visszaadom neki, adott azthiszem 3 millió KP-t.Én V3-on rengeteg kaszinóztam...Hát itt is elkezdtem.Játszogattam pár napot mikor Moretti elteleportált magához, majd kérdőre vont azthiszem reggeli órákban.Elmondtam nagy vonalakban mi törént, van egy barátom adott kölcsön és társai.Itt férre értés történt és azthitte OOC kereztem, illetve Vagyonátruházást írt a bannhoz.Szerintem eggyik sem álja meg a helyét, hiszen kölcsön kaptam visszakelett volna adnom.Kibannolt, majd várt TS-en (PP-ztem is a szerverre abból is volt pénzem) Igazából kerestem TS-en.Nem nagyon húzott be sosem, visszamentem V3-ra.Majd most újrakezdeném, de ebben akadályoz engem ez a kis bannocska.Köszöntem, hogy figyelmet szenteltél erre az UB-re.A fejleményeket nagyon nagy szeretettel várom További szép estét. >
Utoljára szerkesztve: