- 2022. 11. 26.
- 2
- 0
- V4 karakter
- Jeffrey Courly
- LV karakter
- Jack Evans
- V2 karakter
- Jack Evans
11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! - Jack
Neved:
< Evans Jack>
A ban időpontja:
< 2022.11.17>
A ban időtartama:
< 1hónap>
Neve, aki bannolt:
< Burak>
A ban oka:
< Adminisztnátori szankciók semmibe vétele. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Igazából azért kérek UB-t mert közeleg a mikulás event és szeretnék rajta részt venni az évek során ilyen-olyan okok miatt nem tudtam rajta részt venni és nem szeretnék újra egy évet várni azért meg hülyeséget csináltam tény hogy figyelnem kellett volna a szankciókra de sajnos ilyen vagyok a saját káromon tanulok csak..
Nem kérnék unban ha nem közelegne az event hiszen jogosan kaptam a ban-t, de ha mégis adnátok unbant azt meg köszönném és legközelebb figyelni fogok rá
köszi szépen ha el olvastad >
< Evans Jack>
A ban időpontja:
< 2022.11.17>
A ban időtartama:
< 1hónap>
Neve, aki bannolt:
< Burak>
A ban oka:
< Adminisztnátori szankciók semmibe vétele. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Igazából azért kérek UB-t mert közeleg a mikulás event és szeretnék rajta részt venni az évek során ilyen-olyan okok miatt nem tudtam rajta részt venni és nem szeretnék újra egy évet várni azért meg hülyeséget csináltam tény hogy figyelnem kellett volna a szankciókra de sajnos ilyen vagyok a saját káromon tanulok csak..
Nem kérnék unban ha nem közelegne az event hiszen jogosan kaptam a ban-t, de ha mégis adnátok unbant azt meg köszönném és legközelebb figyelni fogok rá
köszi szépen ha el olvastad >