Evan Wallace (helyette) > William Boren [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Evan Wallace >

Panaszra tett játékos neve:
<
William Boren >

Panasz oka:
<
Szereptévesztés, NonRP, hullagyalázás >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/dxrxrz >

Megjegyzés:
<
Más helyett teszem a PK-t mivel nem használja a forumot. Minden látszik tisztán a bizonyítékokon. >

Beniii

Barangoló
2019. 01. 11.
114
147
LV karakter
William Boren
Sziasztok!
Szeretném tisztázni, hogy ez a panaszkönyv teljes mértkékben rosszindulatból és bosszúvágyból íródott. Tegnap este ugyanis az egyik társatokat elkaptuk és ezt nagyon a szívére vette, amit jól mutat az OOC chaten lévő megnyilvánulása. Meg is kapta érte a szankciót, csupán ezzel szeretném érzékeltetni, hogy mennyi gyűlölet van bennük egy számítógépes játék miatt. A szerverhez való hozzáállásukat is jól mutatja.

Ami a cselekedetemet illeti, nem szegtem meg konkrét szabálypontot illetve senkinek se rontottam el a játékélményét. Szerintem ti is érzékelitek, hogy mennyire is komolytalan indok ez. Azzal ér fel, hogy egyszer vagy kétszer megtaposok egy hullát. Véleményem szerint egy kick jár érte legrosszabb esetben, de ezt természetesen a bíráló admin dönti el. Megjegyzem egyébként, hogy Amerikában nem ritka az ilyen.
Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Ewan válasza:
“Szia, amit elkövettél az szabálysértés, jaileznek érte. Nem egyszer lehet látni, hogy kaptak ilyenért, és ennél kevesebbért is szankciót. Nem hiszem, hogy több dolgot kéne ehhez hozzáírnom.”

A loghoz kitérve, pedig nem értem miért említed ide, már a jailem leültem érte majdnem teljesen. Ezzel most nem tudom, hogy takarózni akarsz, vagy mit csinálni. Illetve OOC le lett írva, hogy lett report nyitva rá ig csak lelépett aki nyitotta. Azt miért nem másolod be?

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
764
1 424
21
Kolozsvár
Sziasztok. A realitást nézve, a rendőr feladata elkapni a bűnözőt nem megölni. Az államokban a lőfegyvert az ember ártatlanítására használják. Ez azt jelenti, hogy addig fogják lőni, ameddig veszélyt jelent a rendőrökre, vagy a civilekre. Ezután egyből megpróbálják stabilizálni az állapotát, amennyiben lehetséges. Ebben az esetben egyértelműen látszik, hogy az illető játékos meghalt, így semmiféle veszélyt nem jelent már senkire. Az, hogy tovább lövi a hullát eléggé illúzióromboló és irreális. A következőkben megkérem a legális és illegális feleket is, hogy a hasonló cselekvéseket, mint a hullák fölötti fun animációk használata, xd-zés vagy maga a holttest lövése NonRP-nek számít, így ezt teljes mértékben hanyagolni kell.
A PK jogos, a játékos megkapta a szankciót a szerveren. Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.