Etien Wattson -> White Peterson, Thomas James [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Etien

Újonc
2019. 01. 23.
9
0
24
V4 karakter
Etien Wattson
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Etien Wattson

Panaszra tett személy InGame neve:
White Peterson, Thomas James

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap (2019.01.22) 1 hétre béreltem farmot 28 000 dollárba. Mára (2019.01.23) elvette a jogaim a farmról. White Peterson-nak adtam a pénzt, de azt hiszem Thomas James tulajdonában van ez a farm, attól függetlenül, hogy White Peterson van a farm táblájára írva.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://p1.picsto.re/Fjp2C.png

Megjegyzés:
Harold Cartson csak a haverom, ő is kapott eleinte jogokat, hogy tudjon segíteni. Még nem ellenőriztük, de valószínűnek tartom, hogy ő sincs már hozzáadva a farmhoz. Ez egyébként sem fontos, mert én béreltem.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok, én fogom bírálni a panaszt!
Várom az érintett, White Peterson és Thomas James válaszát
24 órán belül!

• Tetszik
Reactions: Etien

Máté Péter

Újonc
2019. 01. 22.
2
2
V4 karakter
White Peterson
Hali én vagyok White Peterson és nem az én nevemen van a farm hanem Thomas James nevén.És nem is az a neve a farmnak hogy White Peterson.
És én nem tudok olyanokról hogy levettük volna a jogodat mi ezt nem akartuk már többször is béreltettünk ki mással farmot és ilyen még nem fordult elő de ha jó nektek az hogy visszaadjuk a jogaitokat de az is lehet hogy rossz helyen kerested a farmot mert van nekem is egy farmom és valóban az a neve hogy White Peterson és ahoz csak Thomas James van hozzáadva viszont azt nem béreltettem ki senkinek mivel azon én munkálkodom kérlek nézd meg mégegyszer mivel a farm neve amit kibéreltetek "MENŐ JAMES FARM" és ez a neve már vagy 2-3 hete(még egyszer ÉN nem tudok róla hogy levette volna a jogaitokat) és köszi hogy írtál!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Etien

Újonc
2019. 01. 23.
9
0
24
V4 karakter
Etien Wattson
Hali én vagyok White Peterson és nem az én nevemen van a farm hanem Thomas James nevén.És nem is az a neve a farmnak hogy White Peterson.
És én nem tudok olyanokról hogy levettük volna a jogodat mi ezt nem akartuk már többször is béreltettünk ki mással farmot és ilyen még nem fordult elő de ha jó nektek az hogy visszaadjuk a jogaitokat de az is lehet hogy rossz helyen kerested a farmot mert van nekem is egy farmom és valóban az a neve hogy White Peterson és ahoz csak Thomas James van hozzáadva viszont azt nem béreltettem ki senkinek mivel azon én munkálkodom kérlek nézd meg mégegyszer mivel a farm neve amit kibéreltetek "MENŐ JAMES FARM" és ez a neve már vagy 2-3 hete(még egyszer ÉN nem tudok róla hogy levette volna a jogaitokat) és köszi hogy írtál!
Köszönöm a válaszod. Igen, ez az én hibám, nem emlékeztem pontosan hol is volt a farm, mert nem egyet bérlek egyszerre, csak a nevetekre emlékeztem, és abba a farmba voltam, amit te használsz, mert nyitva volt és azt hittem az volt az amit kibéreltem. Most fel fogok menni és megkeresem a "MENŐ JAMES FARM" nevű farmot. Igaz a képen "MENŐ FARM JAMES" látható, de ez már csak részlet kérdés. Jelentkezem, ha minden rendben. Sajnálom ha valami gondot okoztam a figyelmetlenségem miatt.

Etien

Újonc
2019. 01. 23.
9
0
24
V4 karakter
Etien Wattson
Igen, megvan. Eltévesztettem a farmot. Minden rendben van. Elnézést még egyszer és köszönök mindent.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Ebben az esetben a PK-t zárom!
Helyezhető a lezárt panaszokhoz

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.