Ethan D Slowe Jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Koko

exGA - [5]
2019. 01. 17.
207
1 681
Erdély
www.youtube.com
V4 karakter
agnar.ree
LV karakter
bryce.leach
V2 karakter
tycen.dorsey
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kovács Attila 14éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 58959 >>

Mi az SGH feladata?
<<Az S.G.H. Adminisztrátorsegéd feladata az Adminisztrátoroknak való segítség. Kérdésekre való válasz adás.Kezdő játékosok betanitása ,segitése. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szertnék S.G.H. Adminisztrátorsegéd lenni mert szeretek az embereken segíteni és ez ahoz egy lépés lenne már hiszen ha valami kérdésük van a játékosoknak akkor tudok válaszolni. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Azért gondolom magam jónak erre a pozicióra hiszen nagyon szeretek csapatban dolgozni ,emebereken segíteni.Ha a barátaim is valamit kérdeznek tőlem probálok rá mindig jó választ adni.Ha egy frakcióba bent vagyok és ott el akarok érni mondjuk egy rangot akkor mindig motivált vagyok és ha valami nem ugy jön össze akkor még egyből nem megy el a motiváciom meg a kedvem.SCKK-ban elértem egy csapatvezetői rangot ahol megtudtam tanulni ,hogy hogyan kell az embereket kezelni irányitani egy csapatot ugy ,hogy az nekik is és nekem is jó legyen.>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 4-5-6 orát tudnák ,hétvégén ennél többet is. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Bann.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Jail.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitiv: Könyen megértem a dolgokat. >>

Nem használok trágár szavakat.
Türelmes vagyok.

Negativ: Nagyok az elvárásaim magam fele.
Ami a szivemen az a számon is.
Új helyen kicsit szégyenlős vagyok.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék a késöbbiekben adminisztrátor lenni a szereveren. Azért szeretnék adminisztrátor lenni mert így többet tudok segiteni az embereken.Mindig is tetszett ez az admin feladat és a célom a szereveren az lenne ,hogy egyszer admin legyek.Ha már eljutottam SGH-hoz akkor kiprobálnám magam ,hogy mennyire bírom az admin feladatot.Adminként sok szituácioval szembe lehet fordulni és ezekben felmérni magam ,hogy mennyire tudok adott szituáciokat megoldani.Mostanába pár adminisztrátorral sikerült megismerkednem és jóba lenni és ezért én is megkivántam az adminkodást. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Előszőr Üdvözölném utána elmagyaraznám neki ,hogy mi az a Role Play és utána elmondanám a másik fontos dolgot ,hogy mire szolgál a /me ,/do /melow /dolow /amge parancs. Utána ha betanitásra kerül sór akkor az F1-es panelbe található videókat megmutatnám neki és még pár fontos dolgot elmondanák neki amire figyeljen a játszása közben. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Előszőr válaszolnák neki igy:
Szia ezügyben sajnos nem tudok neked segiteni mert, én csak kérdések megválaszolásában tudok neked segíteni hiszen nem tudok oda jutni hozzád és nem is tudok semmi féle fixet adni neked.Szeretnéd ,hogy a PM-ed továbbitsam egy adminisztrátornak vagy te magad irsz egy minimum 1es adminisztrátornak. Ha azt kéri ,hogy továbbitsam akkor szolok Admincahten ,hogy valaki esetleg tudna-e segiteni neki. Ha azt mondja ,hogy ir ő akkor elköszönnék és további jó játékot kivánnák neki. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Leirnám neki ,hogy:Szia ebben nem tudok segíteni hiszen erre nincsen jogom viszont ha szeretnéd ,hogy szoljak egy adminisztrátornak akkor szolok vagy esetleg irsz te magad egy minimum 1es adminisztrátornak. >>

Utoljára szerkesztve:

Roni

Barangoló
2019. 01. 15.
93
21
Simontornya
LV karakter
Ron Mendez
Szia Atikám. Nagyon nagyon jóba vagyunk, és emiatt ismerlek is. Szerintem eltudnád bírni a tehert, és nagyon sok sikert kívánok neked barátom!
TÁMOGATOM!

Guzuh

Barangoló
2019. 04. 18.
77
29
Budapest
V4 karakter
Paco Carillo
LV karakter
Leroy Blackwood
V2 karakter
Jacob Foster
Szia! Ismerlek, jó srác vagy,megállnád a heyled SGH-ként! TÁMOGATOM!

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Szia,
ezt a pontot kicsit bővíteném a helyedben:
Miért pont téged válasszunk?

A jó tulajdonságaid javítsd, ez a kettő ugyanazt jelenti :) >>
- Nem kapom hamar fel a vizet.
- Türelmes vagyok.

Sok sikert!

• Imádom
Reactions: Koko

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: makszi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.