Elutasítva Ethan Cleveland---> Zacrow

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Romi.

Barangoló
2019. 10. 13.
78
61
V4 karakter
Delbert_Carson.
LV karakter
Harles Deakon.
V2 karakter
Fitzgerald Cohen
zoldlogo.png

Neved:
< Ethan Cleveland >

A ban időpontja:
< 2019.10.25 1:56:09 >

A ban időtartama:
< 1440 Óra ; 2 Hónap. >

Neve, aki bannolt:
< Zacrow >

A ban oka:
< Bug kihasználása.(Nem bújsz bele a falba) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, Hát, ic jailt kaptam, és ment az rp ott, én meg mentem volna kajálni, hasonlók, arrébb futottam, hogy ne beszéljenek hozzám. Animot használtam, kicsit belelógtam a falba, Baszakodtam vele sokat, nemtudtam jobban megcsinálni, úgy voltam vele, még biztos látszik a nevem. Elmentem, csináltam kaját, Ránéztem Twitch-re, néztem live-ot, Közben spannal dumáltam, a See-t el is felejtettem. A gépem nem szokásom kikapcsolni. Átraktam streamet második monitoromra, elmentem aludni, reggel arra ébredtem, hogy bannolva vagyok. Először nem érdekelt annyira. Úgy voltam vele, ez a 2 hónap hamar elmegy, addig maximum V3-on játszok, de most igy közel 1 hónap után, már unatkozok. Ott van a társaságom, Haverok, RP. V3-on szinte semmi nincs. Csak a sok kereskedő, semmi kapcsolatom nincs. Ezért szeretném megkapni. Sokan mondhatják, hogy 1 hónapra már nem érdemes kérni. De én szeretnék egy próbát tenni. >

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Nem kicsit lógtál át a falon, hanem teljesen. Nyílván azért hogy ameddig afkolod az IC jailt, ne lássák a neved, és azt se hogy mióta afkolsz, ezáltal kickelni se kickeljenek, vagy pedig hogy ne verjenek össze. De ez teljesen mindegy.

Erre nem adok ub -t, várd le.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.