- 2019. 01. 10.
- 8
- 10
- V4 karakter
- Esteban Petrico
- LV karakter
- Esteban Petrico
- V2 karakter
- -
Neved:
< Esteban Petrico >
A ban időpontja:
< 2018.11.22 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Vorty >
A ban oka:
< OOC kereskedelem >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Közel egy éve vagyok kibannolva,és még mindig nem tudtam meg,hogy miért.Az első fél évben,miután megkaptam a bannom rendszeresen írtam UB-kérelmeket és mindbe beleírtam,hogy elsősorban MEGBESZÉLNI szeretném legalább,ha már UB-t nem kapok,mert azt se mondta el senki,mi volt a szutituáció,amiért kaptam a bannt.Mert,hogy OOC felületetn biztos vagyok abban,hogy semmit nem hirdettem,vagy vásároltam,az egyetlen opció,amire gondoltam,gondolok,hogy OOC chaten mondtam valamit.Ami azt illeti eléggé nagy problémának látom,hogy hiába írom be az UB-kérelembe,hogy legalább TS-en mondanátok el,hogy miért lettem kirakva,a válasz a következő volt :NINCSEN UNBAN és társai,többször vártam TS-en is voltam fent,de nem lettem behúzva(ezt abszolút megértem,nyilván elfoglalt vagy fejlesztő létedre).A lényeg,hogy EGY ÉV után sem tudom miért vagyok bannolva,és biztos vagyok abban,hogy komoly szándékom nem volt,hiszen arra emlékeznék.
Mellesleg egy év alatt én is rengeteget változtam,már teljesen más mindenhez a hozzállásom,mint előtte,és igen MÉG MINDIG EGY ÉV UTÁN is várok arra a pillanatra,amikor végre Unbannolnak,vagy legalább valaki elmondja,hogy miért lettem kirakva(Reménytelennek tartom,mivel egy év után nyilván senki nem tud semmit...)A próbálkozásaim eddig hiábavalóak voltak,remélem most meghozza valami a változást és nem annyit kapok válaszul,hogy NINCS UB..Őszintén szólva én arra is gondoltam,hogy rossz embernek adták a bann-t,bár ezt kétlem,hiszen nyilván odafigyelve lett kiosztva.Amit viszont hiányoltam,hogy legalább,ha ilyen súlyos dolog miatt bannoltok ki legalább ne úgy legyek kibannolva,hogy egyik nap felmennék és tessék,ott az örök,bann OOC ker indokkal,de semmit nem tudok róla.Legalább fórumon egy üzenet,hogy ezért meg azért lettél bannolva vagy valami.Így mégjobban fáj,mert úgy érzem jogtalanul nem tudok játszani a szerveren közel egy éve,ami a bann előtt a mindennapjaim részét képezte. Köszönöm,hogy végigolvastad a kérelmemet.Remélem egy esélyt megkaphatok,akár a vagyonomat is nullázhatod,nekem nem az a fontos..
>
Utoljára szerkesztve: