Esteban Pedro -> Rigby Rose & Marcello Vladmir (társa) [Raven]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
335
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Esteban Pedro

Panaszra tett személy InGame neve:
Rigby Rose & Marcello Vladmir (társa)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP alóli kilépés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó

Megjegyzés:
Szerintem a videón minden látszik.

R

rose

heloka.
Nem tehetek róla hogy lassan írsz, én kérdeztem hogy minden OK.. [2019-06-14 21:55:23] [Output] : Rigby Rose mondja: Minden OK ? nem jött rá válasz.

RP az ütközésről: [2019-06-14 21:55:13] [Output] : *Beveri a fejét, az öv nagyot húz rajta de nem eisk komolyabb baja ((Rigby Rose))

Illetve NEM én vezettem a kocsit, nem értem miért vagyok megemlítve. :unsure:

Várom a bírálást.

EDIT: Ha valahogy máshogy meglehetne oldani ezt az egészet.. akkor vevő vagyok rá. Nem gondoltam volna hogy utánunk akarsz jönni.

Utoljára szerkesztve:

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Rigby tőled kérnék egy teljes mai napi logot, ahogy Pedro-tól is, privát üzenet formájában.
Lehet, hogy RP-ztetek, de véleményem szerint akkor sem megoldás kilépni.

crybaby

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
73
136
Duranda-Kisvárda
V4 karakter
quandell hamilton
LV karakter
Aiyden_Torres
filipsz elmondta amit kell, direkt arrébb is mentünk nem reagáltál, és elhiheted nem ez lett volna a legnagyobb problémánk hogy veled foglalkozzunk

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
A logokat megkaptam, és mivel nem látok semmi kivetnivalót az érkezett bizonyítékokkal kapcsolatban, így a panaszt jogtalannak ítélem meg.
Marcello és Rigby egyaránt RP-ztek, habár azt Pablo nem látthatta a távolság miatt.
Mindezek mellett nem szeretnék ilyet látni egyik fél részéről sem, hogy egy ütközés után, ugyan RP-ztek, de pár másodperccel később csak úgy lelépnek.
Ez semmire sem megoldás, és a legközelebbi ilyennél könnyen megüthetik a bokájukat.
A panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.