Panasztevő InGame neve:
► Esteban Pedro ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ervin X Rivera és Carlo Rodrigez ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Bannolva lettem OCC stílus miatt (ezt teljes mértékben elfogadtam), de az nem igazságos, hogy csak én kaptam bant. Jött 2 admin (Stille és Dylan) az ügyre, de az illetők megúszták. Szerintem ők is megérdemelnek kitiltás, ugyanis Carlo Direkt/ vagy sem beírta/bindelte, hogy a fülében Headset, ami a szabályzat szerint TILOS. ugyan is ők azt állítják, hogy rádióztak, de a videóban nem látszik ez. Teljesen elfogadom az én bannom okát, de szerintem ők is megérdemelnek hanem is bant, legalább egy kis jailt a szabályzat megszegése miatt.
Tömör story: Kórháznál felvettem Ervint hogy az autóboltba akar menni, oda vittem és akkor elővette a fegyverét és mondta, hogy kövessem az A8-t. Félre húzódtam, mert tudtommal nyilvános helyen nem lehet rabolni, innentől hívtak ők admin(okat). többi (OCC rész) videóban remélhetőleg kivehető.
Teljes mértékben elfogadom ha a bíró nem fogadja el ezt a PK-t! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► (A videó remélhetőleg 1080p lesz ha nem kérnék egy figyelmeztetést, hogy töltsem fel újra! Ez a videó vágatlan az esetig a fölösleges részeket [az elejét] kivágtam.) Dylan-nel éppen beszéltem, de Stille már kitiltott. Szóval ha nézed ezt Dylan itt a videó róla! ◄