Esteban Pedro - Ervin X Rivera & Carlo Rodrigez [bogi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Esteban Pedro

Panaszra tett személy InGame neve:
Ervin X Rivera és Carlo Rodrigez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bannolva lettem OCC stílus miatt (ezt teljes mértékben elfogadtam), de az nem igazságos, hogy csak én kaptam bant. Jött 2 admin (Stille és Dylan) az ügyre, de az illetők megúszták. Szerintem ők is megérdemelnek kitiltás, ugyanis Carlo Direkt/ vagy sem beírta/bindelte, hogy a fülében Headset, ami a szabályzat szerint TILOS. ugyan is ők azt állítják, hogy rádióztak, de a videóban nem látszik ez. Teljesen elfogadom az én bannom okát, de szerintem ők is megérdemelnek hanem is bant, legalább egy kis jailt a szabályzat megszegése miatt.
Tömör story: Kórháznál felvettem Ervint hogy az autóboltba akar menni, oda vittem és akkor elővette a fegyverét és mondta, hogy kövessem az A8-t. Félre húzódtam, mert tudtommal nyilvános helyen nem lehet rabolni, innentől hívtak ők admin(okat). többi (OCC rész) videóban remélhetőleg kivehető.
Teljes mértékben elfogadom ha a bíró nem fogadja el ezt a PK-t!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
(A videó remélhetőleg 1080p lesz ha nem kérnék egy figyelmeztetést, hogy töltsem fel újra! Ez a videó vágatlan az esetig a fölösleges részeket [az elejét] kivágtam.) Dylan-nel éppen beszéltem, de Stille már kitiltott. Szóval ha nézed ezt Dylan itt a videó róla!

• Tetszik
Reactions: puskás

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Hellóka. A panaszt én fogom bírálni.

Várom az érintettek válaszát valamint kérlek segítsd meg a munkámat annyival, hogy bemásolod a perceket, ahol történt a headsetes ügy (vagy akár a logmappádból a bindet), köszönöm.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
Hellóka. A panaszt én fogom bírálni.

valamint kérlek segítsd meg a munkámat annyival, hogy bemásolod a perceket, ahol történt a headsetes ügy köszönöm.
15:00
Illetve kiszeretnék emelni egy kommentet Dominictől: https://imgur.com/8D5wS4N
"
Szevasz. Ott voltam az ügynél IC, a sárga rs4-el. Nyomozókat hívtam rájuk de admin ügy lett belőle.
A PK jogos, mivel kocsiba sem szabadna rád fogja, mert forgalmas hely, pont igy cselekedtem pár hete én is, és igazam volt.
Az ooc stílus jogos. "
Ezzel csak aszt akarom mondani, hogy tulajdonképen/félig hibás* kitiltást kaptam?
Mert az adminok azt mondták, hogy "ez nem számít nyilvános helynek". Ezért a haverjaimat is megkérdeztem ez ügyben és ezt válaszolták "az autóbolt nyilvános helynek számít"
Illetve 3 civil is ott volt mikor Ervin elővette a fegyvert.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Ha már beidézték a véleményem.
Mindenek előtt Ervin és Rodrigez. Mielőtt MGre gyanakodnátok ott voltam épp az autókereskedésnél amikor az incidens történt. IC jelentettem is az esetet, hívott egy NNI-s és kezdődött a dolog. Mire kiértek, arra admin ügy lett.
Az hogy honnan sejtettem, hogy rablás van? Kb 1hónapja is egy Ilyen audival tolta a rablást Ervin az IC tesójával. Nem volt nehéz nem elfelejteni. És ha egy taxi után úgy mentek hogy nagyon feltűnő akkor az már szervezési hiba :)
Megjegyezném, hogy nem egy taxi társaságban vagyunk a bannolt személlyel.
Autókereskedésnél meg azért nemtudom mennyire érdemes rabolni... majd adminok döntenek.
EDIT: az én esetem a kórháznál volt, RP semmis lett. Én is enyhe ooc stílus miatt kaptam 60percet

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Kezdem elsö sorban le faszoztál a fegyvert fejedhez tetem ráddszoltam kövessd az audit de te inkább ooc szidtál és nem icztél amugy meg 2 admint tartota jogosnak az ügyet ezért szerintem a 3 madik se dönt másképp mivel én kb 2 honapja rabolok taxisokat ezért tudom hogy kocsiban nincs nyilvános hely.. A helyet hogy ide pk raksz olvasd a szabályokat mivel amig admin jön adigg is kötteles vagy rpt folytatni...

• Tetszik
Reactions: puskás
2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Estebar a kocsi az más teljes mértékben + do val nem jegyeztet meg az automat hogy utána rendörséget hivj rám amugy..Elnézzem tegnap te ,meg Dominic Cambeiro kb 50 szer mgztetek ki minket megértem ezt is de akkor annyira legyél kedves hogy nem irj egy pkhoz amibe nem vagy bele irva köszi...

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
És Cambeiro te nem ottvoltál te követél egész végig ahogy kb mindnap amikor rablunk és azt mondod nem MG zel???

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
Ervin, te raboltál ki 1x akit még nem "ismerek" szóval mi az, hogy te engem vádolsz, hogy én hívtam a zsarukat? Írta is Dominic, hogy ő volt. Másrészt nem az számít, hogy a "kocsi az nem nyilvános hely" hanem ahol van jelenleg.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
de akkor annyira legyél kedves hogy nem irj egy pkhoz amibe nem vagy bele irva köszi...
Beidézte a véleményem, admin eldönti.
De te sem kellene a véleményed 5 hozzászólás formájában megírd. És ne mond hogy MGzek.
Köszönöm

Edit: IC nem ismerem az érintett tagot/taxist, OOC sem, szóval ne köss össze vele engem.

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Kérlek bár magadnak ne hazudj tudja mindeki mgzel korháznál meglátod a nevem és már elis mentél

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Estobar rendörség elött raboltam el a taxit multokor ahogy az admin is mondta kocsiba nincs forgalmas hely....é

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Sziasztok! A headset-es téma jogos volt. Korrigáltam és unbindeltem a headsetes rádióbindet,azért volt ez a bindem ,mivel kormányos voltam egy darabig. Rádiózás megvolt amikor Ervin beült hozzád és elindult,amint megkapom rádióban a jelet ,én követni kezdem a kiszemelt személy autóját, Amikor rádfogta az autóker elött én azért hajtottam oda mellétek, mivel már megszoktam ,hogy ha a személy lehúzódik és sokat marad ott, vagy követni fog engem,vagy adminügy lesz.Attól függetlenül,hogy neked nem tetszik az adott szitúáció, az RP-t köteles vagy folytatni. Nem egyszer mondták nekünk el adminok,hogy autóban nincs forgalmas hely! Ezzel bármikor bárkinek baja volt, admin erősítette ,hogy autóban bizony ,ha rádfognak fegyvert az nem forgalmas hely, ha pl: Odamegyünk egy járművel ,kiszállunk,majd fogjuk rád és valamivel fenyegetőzünk ,az már forgalmas hely. Dominic Cambeiro már igen elég régóta követ minket, viszont azt,hogy hogyan tudta meg legeleinte ,hogy mi rablásokat hajtunk végre, nem szeretném felhozni ,mivel csak több és több vita lenne itt. Azt ,hogy ő követ minket már nem érdekel egy ideje.Ennyit szerettem volna elmondani, headset bind korrigálva, viszont 1-2 napig használtam azelött, vállalom a következményeket!
Várom a bírálást.

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Amugy Bogi dönt de ahogy Dlyan és Stille is elmondta nincs forgalmas hely autoban!!!!!!!!!!!!!!

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
Én már nem mondok semmit.. várom a bírálást!

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Carlossal egyet értek. Kiszállok az ügyből. És a részemről ez lezárva. Tovább bármi lesz IG az IC ügy.
Szép estét!

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
azt a jelt még a korháznál adtam +logal bizonyitotuk is de miért van az a rész kivágva az a kérdés?

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Várom Bogi döntését inetöl nem szolok hozzá maximum ha bogi kérdez!!!

MARTONKA válasza:
Tilos a dupla hsz.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Csak hogy a videóban nem látszódik semmilyen "jel". Ezt akkor mit is akar jelenteni?
Én a korház elött álltam csak úgy ,mint te. Figyeltem folyamatosan Ervint cselekedeteit,majd amikor beült kaptam a rádióban a jelet, hogy "Elindultam" , "Úton vagyok" , "Megyek" stb. Attól a pillanattol kezdve én követem az autót amibe Ervin beleszállt. A videód akkor kezdődik el,amikor már autóker elött vagy. Kérlek a folyamatos hozzászólásokat hanyagoljuk,mivel már több ,mint 15 comment van. Volt már ilyen ügyem és szeretném,ha az admin egyenlőre elemezné ezeket a hozzászólásokat,majd kérdezne/bírálna.
Én többet nem szólok hozzá,meddig admin nem válaszol.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
Ha akarod feltölthetem a kórháztól de ott sincsen rádiózási jel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.