Esteban Pedro -->Artyom S Makarow; Somnakay Matteo [Soap]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Esteban Pedro

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP mint kuponpont (ami nincs IG-ben) illetve ooc telefonálás: "((pp))"

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/HmxsN1O

Megjegyzés:
Képen minden látszik

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Helo én fogom bírálni a panaszt! Tegnapi logodat kérlek küld el nekem PÜ-ben Pedro , köszönöm!

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
Üdv. Még reggel elküldtem, megkaptad?

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Szia nem találom sajnos:(
Nem jó helyen kerestem de most megtaláltam!

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
A te logodba sajnos nem találtam semmit viszont szerencsére a sajátomba igen (mivel neked ninscenek bekapcsolva a hirdetések ne nekem igen) így találtam egy hirdetést a telszámával.

[2019-05-09 18:39:02] [Output] : HÍRDETÉS: Eladó Jólextrázott Bmw M3 e46 CSAK SMS! Mercedes E250 Érdekel! ((Somnakay Matteo))
[2019-05-09 18:39:02] [Output] : Kapcsolat: 38761120155805.

Tehát várom Somnakay_Matteo válaszát 24 órán belül!

• Tetszik
Reactions: rpk

Jana

Újonc
Támogató
2019. 01. 15.
41
21
27
Budapest
V4 karakter
Flavio S Bianchi
LV karakter
✅
V2 karakter
✅
Edit : A kuponpont az én telefonszámom tény és való leírtam smsben hogy kuponpont de az ooc ((pp)) re nem emlékszem illetve nagyon halványan, amennyiben én voltam akkor is maximum ez az egy darab pp szócska csúszhatott bele nem órákig telefonáltam de nem kerestem mostanában parkolójegyet ezért vagyok bizonytalan kicsit a telefonálásban, tény hogy emlékszem a nem halmozom a pontokat mondatra de általában nagybetűvel írok és ha már kuponpontot kiejtettem nem írnám útánna hogy pp? Legalábbis szerintem, de a telefonszam sem az ott felül a telefonnal mint az smsben , mindazonáltal cserélgettem a napokban a telefonom de ilyen alacsony számú nemhiszem hogy az enyém volt, de megesküdni nem mernek rá és nem akarok hazugságokba keveredni.

Utoljára szerkesztve:

Jana

Újonc
Támogató
2019. 01. 15.
41
21
27
Budapest
V4 karakter
Flavio S Bianchi
LV karakter
✅
V2 karakter
✅
Megfogom szerkeszteni mivel elismertem valamit amit nem én tettem valószínűleg mivel nem egyeznek a telefonszamok amiket feltöltöttel, de még most sem merem állapítani hogy nem én voltam mivel emlékszem egy mondatodra. semmi vállalhatatlan nem volt az első kommentben köszönöm hogy belinkelted, természetesen ig nincs kuponpont ezzel semmi gond nincs elismerem de bízzuk ezt a bíráló adminra hogy milyen szankciót fog alkalmazni ha alkalmaz.

• Tetszik
Reactions: rpk

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Elnézést kérek a panasztevőtől de elkerülte a figyelmemet, hogy a 2 beszélgetés 2 külön telszám.

[2019-05-09 20:20:37] [Output] : HÍRDETÉS: venom érdekel. ((Artyom S Makarow))
[2019-05-09 20:20:37] [Output] : Kapcsolat: 387611984356.

Innentől várom
Artyom_S_Makarow válaszát is 24 órán belül ugyanis az ő telszáma szerepel az általam beküldött hirdetésbe is és a képen is ahol a telefonbeszélgetés zajlik.

Somnakay a te SMS beszélgetésed kifogásolható ugyanis nem szabad se pontozni se kuponpontozni ugyanis IC nincs ilyen. Most még egy figyelmeztetéssel elengedlek nem osztok szankciót erre mert nem tartom olyan súlyosságúnak, hogy jailt osszak erre de ezentúl figyelj oda erre! Ja és arra figyelj, hogy ne szerkesztgesd össze-vissza a HSZ-eidet egy PK alatt mert könnyen megütheted érte a bokád :) .

• Hűha
Reactions: Jana

Jana

Újonc
Támogató
2019. 01. 15.
41
21
27
Budapest
V4 karakter
Flavio S Bianchi
LV karakter
✅
V2 karakter
✅
Köszönöm az építő jellegű tanácsokat, és hozzáállást. Megfogadom őket a jövőben nehogy baj legyen ?

• Tetszik
Reactions: Soap

prodifter

Írnok deák
2019. 01. 10.
568
419
27
V4 karakter
Liam Jaylen
LV karakter
Liam Jaylen
Soap nézd meg a két telefonszamot a krpen aztan amit irtak logot, még csak véletlenül sem egyezik a kettő :D

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Ohh valós. :rolleyes::censored:

Csak a 11 után csak az első 4 számot jelöltem ki keresésként valószínűleg ezért történhetett ez. Akkor így a panasz jogtalan! Következmények nélkül zárom és helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.