Esteban Pedro -> Abdul Buffon & Silvio Buffon (társa) [Marker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Esteban Pedro

Panaszra tett személy InGame neve:
Abdul Buffon & Silvio Buffon (társa)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp-s vezetés, Derby, Nincs RP ütközéskor, ugratás (ez nincs benne, de majd elküldöm)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó, a bíráló adminak eltudom küldeni a teljes, vágatlan videót (ha igényli)

Megjegyzés:

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Hali. Kezdeném azzal, hogy számomra folyamatosan laggoltál ami nagyon bosszantó volt az egészben. Alapjába akkor jöttünk volna vissza LS-ben mivel SF-be kellet mennünk mert vásárolni akartam magamnak valamit, de a srác/lány lelépett akivel beszéltem már ezért visszamentünk volna már. Az úton szépen haladtunk mikor elkezdtél jönni mögöttünk és próbálgattál előzni amikor egyszer sikerült is és rágyorsítottam majd te visszalaggoltál én pedig ugrattam egyet amit nem tagadok le, de ahogy látszik is (gondolom én) próbálom visszahúzni a kocsit még amennyire tudom, hogy ez ne valósuljon meg. Többszörösen laggoltál az alábbi üldözési szituációban aminek köszönhetően én próbáltam folyamatosan húzni a kormányt (gondolom látszik a videóban) és nem azzal a céllal mentem utánad, hogy ütközzünk folyamatosan. De viszont, ha panaszkönyvet építesz fel akkor legyél szíves és azokat is sorold már fel amiket csináltál és egy szó nincs itt egyikről se. Például: Határt nem fizetted ki, hanem beálltál mellém és átjöttél. Foylamatosan neki mentél oszlopnak és mégsem RP-zted le. Össze vissza mentél a limuzinnal ami szeritnem nem driftelgetésre stb.-re van mégis arra használtad, ez már nem NonRP hogy egy limuzinnal farolgatsz stb? Csak ha már NonRP-s vezetés a panaszod rám/ránk akkor ennyi erővel rád is ugyan ez.

Összegezve a dolgok:
1, Laggolt folyamatosan Esteban aminek köszönhetően nehézkesen tudtam menni ezért amint látni is szerintem a videóban kicsit hülyén vezettem.
2, Énis laggoltam valamennyire ezt Silvio és Gigi is megtudja erősíteni (főleg Gigi mert itt ül mellettem és látja/látta mit csinálok).
3, Átmentél a határon ami alapjában szabályszegés mert nem te fizetted ki.
4, Folyamatosan neki mentél oszlopoknak és nem RP-ztél, de javíts ki ha tévedek. (Ha meg nem volt ilyen, hogy neki mentél akkor bebizonyosodik hogy laggoltál az egész szituáció alatt és értelmét veszti a panaszkönyv.)
  1. Ha számomra nem jelezte, hogy neked mentem volna mit RP-zek igazából?!
  2. Ha az NonRP-s vezetés ahogy én mentem (próbáltam kerülgetni a lagg miatt, hogy ne menjek neki) akkor ugyan úgy az is NonRP, hogy te driftelgetél az út közepén egy limuzinnal meg neki nyomod a városban vele.

InVeltro

Újonc
2019. 01. 10.
3
3
V4 karakter
Silvio Buffon
LV karakter
Nicholas Klebitz
Csáó, hát nem tudom én mit ártottam neked, az rp folyamán de anyós ülésről nem hiszem sok mindent. Minekünk végig laggoltál + még határt se fizettél.

• Tetszik
Reactions: Néma

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
3, Átmentél a határon ami alapjában szabályszegés mert nem te fizetted ki.
Szinte egyszerre nyomtuk a fizetést videóban is lehet látni. Nem tagadom átmentem fizetés nélkül, mert nem vettem észre a "-25$".
1, Laggolt folyamatosan Esteban aminek köszönhetően nehézkesen tudtam menni ezért amint látni is szerintem a videóban kicsit hülyén vezettem.
Én nem laggoltam, 40-50 ping fix 30fps.
Folyamatosan neki mentél oszlopoknak és nem RP-ztél,
Nem mentem neki semminek, de ha igen azt lerpztem. Persze van kivétel ha nem sérültem. Emiatt vállalom is a szankciót!
Össze vissza mentél a limuzinnal ami szeritnem nem driftelgetésre stb.-re van
1. részt azért mentem "össze-vissza" hogy ne álljatok folyamatosan elém.
UI: Marker hamarosan megkapja a nyersanyagot.

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Határos sztori: Elöszőr is fizetni akartál, nem? Azért mentél hátra és mentél el gyors majd utána visszamentünk beálltál mellém és jöttél át mikor fizettem mert addig nem nyitott a határ amíg nem fizettem és még ráadásul neki is mentél a határzárnak.
Laggos sztori: Attól, hogy neked azt mutatja az fps meg a ping mérő cuccos még laggolhatsz. Nekem is mutatja a 20-40 fps közti értékeket meg a 60-80-as pinget de mégis laggoltál nekem. A ping elmondom neked lehet 10-es pinged, de laggolhatsz mivel minden szolgáltatónál más a rendes ping érték. Remélem ezt tudod. Pl: Digi 5-ös ping a normális vagy 1-2-es ping, de az UPC-nél nekem például 60-70.
Oszlopnak menés: Nekem és Silvionak folyamatosan neki mentél az oszlopoknak LS-ben mikor driftelgettél meg fordulgattál az útközepén gyorsan egy LIMUZINNAL.
Driftelgetés: Azért driftelgetsz mert előtted vagyunk? Egy limuzin szerinted mire való? Mert szerintem nem versenyzésre vagy driftelgetésre hanem egy normális közlekedésre van, de javíts ki ha tévedek. Szépen tudtál volna végig jönni mögöttünk, de kielőzgettél ami full IC ügy, de az már NonRP-s vezetésnek mondanám ha már te is az enyémet.

A videó semmilyen formában sem fog azon részben változtatni, hogy nekem és Silvionak laggoltál amit még Gigi is megtud erősíteni mert látta.

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
akkor ennyi erővel ha 1. voltál a határnál mért nem mentél tovább? Különös, inkább követsz engem...

EDIT:
Most nem azért de ebben is egy limo "drift" dolgot csinál.

Utoljára szerkesztve:

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
IC Ügy, hogy követlek vagy sem szerintem. De nem értem miért egy ic eseményt hozzol fel azzal ellenben, hogy átlogtál a határon? Oda áltam a határzárhoz majd te megfogtad neki mentél és bejöttél a legkisebb résen keresztül oda majd átlogtál.

Felesleges már ezt tárgyalni. Elmondtam mindent szerintem.
Várom Marker válaszát.

UI: Nem azért, de IRL valaki driftel egy limuzinnal majd te is azt fogod csinálni itt? Ha leugrat valaki 500méterről egy ladával akkor te is lefogsz? Azért mert pár ember megcsinálja még te nem fogod.

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Rendben. Abdul részéről volt Rp hiánya ütközésnél, illetve NonRPs közelkedés (mikor átugrattad a limót).
Silviot részéről pedig csak RP hiánya ütközésnél, mivel lehet hogy nem látszott az RP ezért egy logot kérnék Abdultól vagy Silviotól.
Esteban, a te részedről pedig volt egy RP hiánya ütközésnél, illetve a határt fizetni kell, a driftes részt pedig ne mértem mire értitek.

• Tetszik
Reactions: rpk

rpk

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 23.
331
207
rpks.hu
V4 karakter
Esteban Pedro
A határt fizut írtam, szinte nano secen múlt hogy tőlem vonja le a $-t (vidiben lehet látni fönt, h akartam fizetni enterrel, de mivel nem adta be ezért azt irta, h csatoljam ki az övemet.)

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Egyeztetés megtörtént és ezt a borzalmasan nagy laggot ami a videóból is kiszűrhető figyelembe véve.
Abdul, RP hiánya ütközésnél indokkal kap egy jailt.
Silvio nem hibázott.
Esteban, te pedig RP hiánya ütközésnél és Határt fizetni kell indokkal kapsz büntetést.

• Tetszik
Reactions: Néma és rpk
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.