Hali. Kezdeném azzal, hogy számomra folyamatosan laggoltál ami nagyon bosszantó volt az egészben. Alapjába akkor jöttünk volna vissza LS-ben mivel SF-be kellet mennünk mert vásárolni akartam magamnak valamit, de a srác/lány lelépett akivel beszéltem már ezért visszamentünk volna már. Az úton szépen haladtunk mikor elkezdtél jönni mögöttünk és próbálgattál előzni amikor egyszer sikerült is és rágyorsítottam majd te visszalaggoltál én pedig ugrattam egyet amit nem tagadok le, de ahogy látszik is (gondolom én) próbálom visszahúzni a kocsit még amennyire tudom, hogy ez ne valósuljon meg. Többszörösen laggoltál az alábbi üldözési szituációban aminek köszönhetően én próbáltam folyamatosan húzni a kormányt (gondolom látszik a videóban) és nem azzal a céllal mentem utánad, hogy ütközzünk folyamatosan. De viszont, ha panaszkönyvet építesz fel akkor legyél szíves és azokat is sorold már fel amiket csináltál és egy szó nincs itt egyikről se. Például: Határt nem fizetted ki, hanem beálltál mellém és átjöttél. Foylamatosan neki mentél oszlopnak és mégsem RP-zted le. Össze vissza mentél a limuzinnal ami szeritnem nem driftelgetésre stb.-re van mégis arra használtad, ez már nem NonRP hogy egy limuzinnal farolgatsz stb? Csak ha már NonRP-s vezetés a panaszod rám/ránk akkor ennyi erővel rád is ugyan ez.
Összegezve a dolgok:
1, Laggolt folyamatosan Esteban aminek köszönhetően nehézkesen tudtam menni ezért amint látni is szerintem a videóban kicsit hülyén vezettem.
2, Énis laggoltam valamennyire ezt Silvio és Gigi is megtudja erősíteni (főleg Gigi mert itt ül mellettem és látja/látta mit csinálok).
3, Átmentél a határon ami alapjában szabályszegés mert nem te fizetted ki.
4, Folyamatosan neki mentél oszlopoknak és nem RP-ztél, de javíts ki ha tévedek. (Ha meg nem volt ilyen, hogy neki mentél akkor bebizonyosodik hogy laggoltál az egész szituáció alatt és értelmét veszti a panaszkönyv.)
- Ha számomra nem jelezte, hogy neked mentem volna mit RP-zek igazából?!
- Ha az NonRP-s vezetés ahogy én mentem (próbáltam kerülgetni a lagg miatt, hogy ne menjek neki) akkor ugyan úgy az is NonRP, hogy te driftelgetél az út közepén egy limuzinnal meg neki nyomod a városban vele.