>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Esmerto Carter >
Édesanyja leánykori neve:
< Kelemen Klára >
Születési helye,ideje:
< Los Santos, 1994 augusztus 14 >
Bejelentett lakcíme:
< Nincsen. >
Telefonszáma:
< 38761120171904 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen. >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen, voltam postás illetve most buszsofőr vagyok. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Esmerto Carternek hívnak 25 éves vagyok. 17 évesen országos Rally bajnok voltam Magyarországon. Magyarországon laktam 23 éves koromig. 23 éves koromban elutaztam See Citybe, ahol most jelenleg hajléktalan vagyok, de buszsofőrként dolgozom. A városba egyedül költöztem, mert a szüleimet 21 éves koromban sajnos elvesztettem. Ahogy említettem először buszsofőr munkát vállaltam, majd áttértem a postásra, de azt nem szerettem mert keveset kerestem vele. A terveim között áll egy gyors autót és egy lakást vásárolni. Abban bízok, hogy ez az álom a taxis munka hatására beteljesül. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Péter >
Hány éves vagy?:
< 14 éves vagyok. >
Játszott perceid száma?:
< 1565 perc >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
<14 éves falusi gyerek vagyok. Szabadidőmben sokat programozok illetve játékokkal játszom. Hétközben kb. 2-3 órát hétvégeken 3-4 órát vagyok online. Jelenleg 8. osztályos vagyok és közel van a felvételi. Sportegyesületbe járok focizni, amit 5 éve folyamatosan csinálok. >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Elolvastam és elfogadom. >
Jelentkező aláírása:
Esmereto Carter
Esmereto Carter
Moderátor által szerkesztve, ekkor: