ese korsi, mátéka -> Dimitri

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 276
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
rredmod.png

Neved
< ese korsi, mátéka >

A panaszra tett moderátor neve:
< Dimitri >

Panasz oka:
< Jogtalan, eltúlzott szankció >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< <13:13:36> You were banned for 28 day(s) from the server by "Dimitriii" (Moderátor hülyének nézése. 2022.08.15 @Dimitriii) >

Megjegyzés:
< Első csatlakozás -> <13:12:40> Trying to resolve hostname tslv.see-game.com
Kerek 25 mpvel utána kick, hisz 'fingójancsi' névvel csatlakozott TS-re -> <13:13:05> You were kicked from the server by "Dimitriii" (Normális neved legyen.)
Mindez után visszajött TS-re 'ez normális?' (Értve a névre) névvel, rá ismét maximum 25-30mp-vel már nem kick, hanem egy 28 napos bant rakott rá 'Moderátor hülyének nézése' indokkal. Hogy tessék? Egy beírt név felér egy moderátor hülyének nézésének indokkal?

Felmentem Dimitrihez a szobába, majd annyit kaptam válaszként, hogy 'Miért nem az IRL nevét adja meg, esetleg az IG nevét?'
Kötelező az InGame, vagy az IRL neved használni TS-en? Beceneve nincs az embernek, hogyan tovább?

Ez a 'Moderátor hülyének nézése' akkora egy kovácsolt indok a banra, hogy öröm nézni. Mivel nézett téged hülyének? Semmivel.
>

Dini

no mercy
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 04.
724
1 680
V4 karakter
finley.horton
Szevasz.
Miért nem az IRL nevét adja meg, esetleg az IG nevét?'
Kötelező az InGame, vagy az IRL neved használni TS-en? Beceneve nincs az embernek, hogyan tovább?
-Azt mondtam miért nem tud egy normális nevet megadni? Példákat mondtam, az IRL/IG beceneve például. Egy szóval sem mondtam, hogy kötelező NemSee-ként IG nevet, vagy IRL nevet használni, képzelődsz.Azt meg hagyjuk, hogy fingójancsi a beceneved.

-Kickellek, hogy találj ki valami normális nevet magadnak, erre te visszalépsz ezzel? <14:13:09> "ez normális?" connected to channel "[cspacer2]≫ Betoppanó ≪"
Ne nézz már hülyének...
Ez a 'Moderátor hülyének nézése' akkora egy kovácsolt indok a banra, hogy öröm nézni. Mivel nézett téged hülyének? Semmivel.
Örülök, hogy te ezt eldöntötted helyettem. Egyébként az indok azóta ki lett egészítve erre --> Moderátor hülyének nézése, FUN név. 2022.08.15 @Dimitriii

A szankció mértékét pedig a szankciót osztó Moderátor szabja meg.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 276
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Egyébként az indok azóta ki lett egészítve erre
Szevasz
Tudtommal nem utólag kellene kiegészíteni az indokot, hanem amikor bannolod :unsure:
Példákat mondtam
Mint látod, példaként soroltam fel, amiket te említettél, utána pedig vetettem fel egy kérdést, hogy mit rakjon be, ha se IG, se az IRL nevét nem fogja megadni? 'Képzelődsz', reflektálj kérlek normálisan a kérdéseimre.

Ne nézz már hülyének...
Még mindig nem kaptam arra választ, hogy az 'ez normális' név miért fedi le a 'Moderátor hülyének nézése' szankciót.

Köszi.

Dini

no mercy
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 04.
724
1 680
V4 karakter
finley.horton
Még mindig nem kaptam arra választ, hogy az 'ez normális' név miért fedi le a 'Moderátor hülyének nézése' szankciót.
Kickellek, hogy találj ki valami normális nevet magadnak, erre te visszalépsz ezzel? <14:13:09> "ez normális?" connected to channel "[cspacer2]≫ Betoppanó ≪"
Ne nézz már hülyének...
Egyszer már leírtam, de ha ennyire nem érted normális név alatt például korsira gondoltam. Nem kell hülyének nézni.
A fun részét meg erre kaptad ; <14:12:40> "fingójancsi" connected to channel "[cspacer2]≫ Betoppanó ≪"

Dini

no mercy
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 04.
724
1 680
V4 karakter
finley.horton
Még mindig nem értem, hogy az miért Moderátor hülyének nézése, hogy felcsatlakozott azzal a névvel, hogy 'ez normális?'
Akkor leírom, mert látom végképp nem érted a dolgot. Feljösz egy olyan névvel, amivel tisztában vagy, hogy tilos és nem lehet mivel Fun névnek számít. Nem mondhatod azt, hogy nem voltál tisztában ezzel a szabályponttal, mivel már egy jóideje aktívan jársz fel a TS szerverre. Majd ezek után kapsz egy kick-et, amiben tisztán és magyarul leírtam, hogy írd át a neved. Majd te direkt beállítasz egy olyan nevet, amivel tudod, hogy provokálsz illetve teljesen hülyének nézel. Nem hiszem, hogy a kick után te teljesen normális dolognak tartod azt, hogy ilyen névvel visszajösz, mert ha igen... nagy gondok vannak. Egyébként meg ez már nem az első eset, hogy gond volt a neveddel TS-en.

Mindenesetre több hozzáfűzni valóm nem igazán van, ha így sem érted a helyzetet az már a te problémád.
Várom @Salvatore bírálatát.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 911
19 276
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 326
1 377
LV karakter
Leon Seanetti
Nem értem honnan jött az ötlet, hogy a "fingójancsi" név megfelelő választás. Ezek után visszajött "ez normális?" névvel. Itt válaszolnék arra a kérdésedre, hogy ez miért is fedi le a moderátor hülyének nézése indokot. Gondolj bele, először is egy ide nem illő, fun névvel jött fel, majd olyan nevet választott, hogy "ez normális?" Ez simán hergelés a moderátor irányába, ergo semmibe vettétek. Teljes mértékben el lehetett volna kerülni a nagyobb szankciót, ha egy normális nevet állít be a kick után.
Tudomásom szerint már nem először volt gond a névválasztással. Én a helyetekben örülnék, hogy csak 28 nap lett a ban.
Egyébként ezt a stílust a panaszkönyv alatt nem értem részetekről.
Összességében Dimitriii nem hibázott, helyesen járt el az ügyben.
A panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.