Escobar Carter jelentkezése a Fix & Drive Mechanic Shop-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

snowboad

Újonc
2023. 12. 27.
21
8
Pécs
V4 karakter
Escobar Carter

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 26 ~

Mi az Account ID-d?
~239535 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 4 éve~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ összeségben 1 éve~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~3-4 órát~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~Igen ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ OMSZ kb 2 hónapot ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nem nincsen ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~becsületesség pontosság ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Escobar Carter ~

Születési helye, ideje:
~ San Fierro, 1992. 11. 21 ~

Édesanyja leánykori neve:
~Mia Sayers ~

Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro street 12 ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~Szakközépiskola ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Igen~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~Szerintem az emberekkel nagyon jól bánok velük és a napjukat is feltudom dobni egy gyors szerelés közben.A munkámat precízen végezném el a legkevesebb hibával.A munkára figyelnék miközben az emberekkel társalgok.Az ügyfelek minden igényét kielégteném a szereléssel kapcsolatban ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Igen több éves ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Ez egy elgondolkodtató kérdés. Kicsi koromban édesapám sajnos elhagyott minket, tehát nem volt apai alak az életemben. Rám hagyta a régi Mustang-ját, és édesanyám nagyon féltette nehogy baja essen, mert csak ez maradt meg tőle. Ahogyan nagyobb lettem, és elvégeztem a műszaki egyetemet egyre többet voltam az autó körül, és végül el is kezdtem azt szerelgetni. Ebből jön több éves tapasztalat, és ezen az egyetem is segített. Az ügyfelekkel tisztelettudó vagyok, megerőltetőbb helyzeteket stresszmentesen tudok kezelni, nem hagyom, hogy megzavarjon valami olyan, ami miatt nem tudok tenni semmit. Maximalista ember vagyok és mindenhez a teljes „beladásomat”, kézi munkámat adom. Ezért gondolom azt, hogy én vagyok az igazi ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~1992.11.21.-én Születtem a San Fierro -ben a Elysion Hospital Szülészeti Osztályán! Iskoláimat több helyen is betöltöttem, mivel szüleim munkahelyi elhelyezkedése miatt sokat kellett költöznünk. Álltalános iskolai végzettségemet. még Los Angels-ben végeztem, majd közép iskoláimat Vice City-ben ahol elvégeztem a Lakatós szakmát, majd Liberty City-ben Édesapám emlékére az Gépjármű Szerelői Szakmát és ezzel a szakmával az Érettségit is megszereztem, illetve Gépjármű Szerelői Diplomámat. A Diplomám megszerzése után Tokyo-ba költöztünk ki, ott kissebb műhelyekben tevékenykedtem amelyek ezeken a néven futottak Maradoka Magamura, Kuplung, Cseregumi Hamaroda, LinLing, majd eztkövetően a LinLing Cég bezárása után, 2023.07.06.-án beköltöztem See City-ba, ahol sikeresen letettem a vezetői engedélyem, majd elhelyezkedtem az Urma Trans Cégnél! ~

SzabiiTheLool

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 10. 11.
276
44
Esztergom
V4 karakter
Logen Muller
LV karakter
❌
V2 karakter
🚫
CENTER]
fix-log-NM.png

Fix & Drive Mechanic Shop

✉ fixanddrive@seemail.hu

A jelentkezési lapját a Fix & Drive Mechanic Shop vezetősége átolvasta, elemezte és egyben döntést hozott.

ELUTASÍTVA
Sajnáljuk, de jelenleg nincs felvételt szerelő telepünkön , próbálkozzon máskor , ahhoz sok sikert kívánunk!

[/CENTER]

Logen Muller
Fix & Drive Mechanic Shop - HR Manager & Oktató

Aláírás:
Logen Muller

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.