- 2020. 06. 12.
- 32
- 26
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Victor Bradford
- V2 karakter
- Ervin Jager
ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS
A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.
J E L E N T K E Z É S
| IC |
Teljes név: Válasz Ervin Jager
Születési hely, idő: Los Santos, 1996.12.28
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36228456170
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Los Santos Idlewood
Legmagasabb végzettsége: RendőrTiszthelyettes.
Eddigi munkahelyei: Szemétszállító
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Ervin Jagernek hívnak 27 éves vagyok jelenleg. Gyerek koromban kosaraztam 4 évig, de abba hagytam mivel már nagyon sokat kellett tanulnom. Jelenlegi hobbym horgászat. Los Santosban gimnáziumban végeztem el a tanulmányaimat. 2éve élek a városban, egyszer jelentkeztem a Tűzoltósághoz ahol törzsőrmester rendfokozaton adtam le. 1,5 éve vettem egy Skoda superb autót, amivel elszoktam járkálni horgászni. Rajongok a fegyverekért, rallyért. Kis gyerek koromban eldöntöttem rendőr szeretnék lenni, és most megpróbálom a jelentkezési lapot.
| OOC |
Hogy szólíthatunk: Ervin
Mennyi idős vagy: 16
Legmagasabb iskolai végzettséged: Jelenleg nincsen.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 3349p
Csatolj egy képet az UCP-ről:
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: 3db okf kulcsok leadása, 1x hanyag rp miatt mivel annyit rpztem megremeg amikor belém koccant egy robogós.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Nem
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))Kevésbé agresszív, de kedves. Aktív és mindig őszinte lesz a körülötte lévő emberekkel, ért a munkájához. Mindig megpróbálja a jó döntéseket kihozni magából. Nem szereti a "bűnös" embereket. Soha nem szeretne ellen állni a feletteseivel, mindig fogja őket tisztelni. Akik valamit elrontanak azokon segíteni szeretne ha tud rajtuk.
Miért pont rád essen a választásunk?Szerintem megvan a kellő tapasztalatom a rendvédelmi dolgokkal. Aktív, megértő vagyok. Megbízható vagyok, kis dolgokat elnézek.
Csapat munka számomra nagyon fontos, mivel egyedül nem lehet megoldani semmit.
Szerintem könnyen tudok egy csapatba beilleszkedni, ezért úgy érzem, hogy sikerülni fog ez a frakció.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Nem
Utoljára szerkesztve: