- 2020. 06. 12.
- 32
- 26
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Victor Bradford
- V2 karakter
- Ervin Jager
ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
LOS SANTOSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG
SZEMÉLYÜGY ÉS HUMÁNIGAZGATÁS
A lap kitöltése előtt olvasd el a jelentkezési feltételeket, amit szintúgy a jelentkezések menüpontnál találsz.
A lap kitöltésénél figyelj oda a helyesírásra, illetve a feltételeknek való megfelelésére. (Ha 100 szót kérünk akkor az minimum meg legyen.)
A lap kitöltésével még nem csatlakozol a Rendőrség köreibe, ezek után vár még rád egy TS meghallgatás és egy elméleti vizsga.
Fontos, hogy a jelentkezés címe a következő legyen: [NÉV] Jelentkezése.
J E L E N T K E Z É S
| IC |
Teljes név: Ervin Jager
Születési hely, idő: Los Santos 1996.12.28
Telefonszám/ egyéb elérhetőség: 36228456170
Bejelentett lakcím/ tartózkodási hely: Los Santos
Legmagasabb végzettsége: Gimnázium Magas fokú érettségi.
Eddigi munkahelyei: tűzoltóság.
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.))
Ervin Jagernek hívnak 26 éves vagyok jelenleg. Gyerek koromban kosaraztam 4 évig, de abba hagytam mivel már nagyon sokat kellett tanulnom. Jelenlegi hobbym horgászat. Los Santosban gimnáziumban végeztem el a tanulmányaimat. 2éve élek a városban, egyszer jelentkeztem a Tűzoltósághoz ahol törzsőrmester rendfokozaton adtam le. 1,5 éve vettem egy Peugeot 406-os autót, amivel elszoktam járkálni horgászni. Rajongok a fegyverekért, rallyért. Kis gyerek koromban eldöntöttem rendőr szeretnék lenni, és most megpróbálom a jelentkezési lapot.
| OOC |
Hogy szólíthatunk: Ervinnek
Mennyi idős vagy: 15 éves.
Legmagasabb iskolai végzettséged: Általános egyenlőre.
Mennyi játszott perccel rendelkezel: 2642 percem van jelenleg
Csatolj egy képet az UCP-ről: Válasz helye
Rendelkezel-e adminjailel? Ha igen mennyivel és miért: 1x voltam tanítós jailban, mivel nekem jöttek robogóval , és annyit rpztem megremeg.
Rendelkezel-e kitiltással? Ha igen, mennyivel és miért: Nem
Rendelkezel-e névváltással? Ha igen mennyivel és mik azok: Nem
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.))
Egy olyan embert szeretnék rpzni aki:
Kevésbé agresszív, de kedves. Aktív és mindig őszinte lesz a körülötte lévő emberekkel, ért a munkájához. Mindig megpróbálja a jó döntéseket kihozni magából. Nem szereti a "bűnös" embereket. Soha nem szeretne ellen állni a feletteseivel, mindig fogja őket tisztelni. Akik valamit elrontanak azokon segíteni szeretne ha tud rajtuk.
Miért pont rád essen a választásunk?
Mivel szerintem elérem azt a szintet, hogy egy ilyen közöségben lehessek tag.
Csapatmunkában mindig is szerettem játszani, kitartó vagyok, tisztelném a feletteseimet, nem restelném a frakciót.
Voltál-e már a jelenlegi vezetés alatt a frakcióban? Ha igen, akkor mi volt a kilépés/ kirúgás indoka?
Nem voltam.