- 2023. 12. 05.
- 26
- 71
- V4 karakter
- Cipriano Cattaneo
Panasztevő InGame neve:
► Vlad Bueno ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Hector Valadez Lugo és társai ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok. Lassan 2 napja csalódottan játszom a szerveren. 7-én történt velem egy incidens ami azóta is furkálódik odabent,de nem tudtam még akkor,hogy hogyan és milyen formában fejezzem ki minden negatív érzelmem. A történet ott kezdődik,amikor elmegyek az erdőbe fémkeresőzni in game. Mindig számítok rá,hogy kirabolnak vagy valami ahhoz hasonló történhet velem,így amikor egy helikopter leszállt mögém,nem is voltam meglepődve. Mondtam is a páromnak nagy boldogan,hogy ha-ha nincs is nálam semmi. Egy férfi és egy hölgy szállnak ki,fegyver fognak rám,nem közölnek semmit,csak hogy üljek be a helikopterbe. Ott közlik,hogy nem veszik el semmim és nem esik bántódásom,ha nem ficánkolok és próbálkozom megszökni és társai. Érdekesen néztem a képernyő mögül,hogy mi is lesz most. Elképzelésem sem volt,ezért hallgattam és kíváncsian vártam.Útközben szintén egy random fémkeresős srácot vettünk fel,neki is ugyanez a mese volt előadva.Megérkezünk egy házhoz,klubhoz? fogalmam sincs már és közlik velünk,hogy üljünk le. Eleve erőszakosabban bántak velem,mint a random ''bajtársammal'' és itt már kezdtem furcsállani az egészet.A helyszínen egy feltételezem banda volt jelen,illetve Negan Howl,adminisztrátor. A szituációt még mindig csak feltételezni tudom; Hector Valadez Lugo tagja szeretne lenni a frakciónak,ezért bizonyítania kell Agron Krasniqnak,hogy milyen ''adottságai'' vannak. Agron közli Hectorral,hogy választania kell kettőnk közül és egyikünkön véghez kell vinnie egy gyilkosságot,ám nem akármilyet; vért akar látni és brutalitást.Kínozza meg a kiválasztottat. - Megtörténik a kiválasztás,vannak minor paranoiáim egyébként,hogy miért én lettem ez a balek,az egész sztoriban a kiválasztott de ezt rábízom az akkor jelenlévő adminisztrátor lelkiismeretére akinek oog sosem ártottam out of game sem. Negan Howl a kínzás kezdete előtt befúj egy pillanatot és eltűnik. Adminként nem tartom normálisnak,hogy figyelmen/felügyeleten kívül hagy egy rp-t amiről tudja,hogy mi az alap koncepciója (kínzás). Térdeljek,fejbevágnak és társai,eddig rendben is volna. Persze arról,hogy nekem ez mennyire van rendben,benne volnék e bármiben is,egy kérdés sem esik ooc. - Majd idézek: [2023-12-07 22:12:35] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Ha már ilyen szép dús hajad van, kiélvezem, mintha a nőm lennél.
[2023-12-07 22:13:58] [Output] : Hector Valadez Lugo ordítja: mondtam hogy nyisd ki a büdös szádat.
Nem tudtam mit reagálni ezekre az erősítő szavakra,csak próbáltam le rpzni,mert mi a bánatot tehetnék ha már a kellős közepén találtam magam,eszembe sem jutott admint hívni,hát alig vagyok kezdő és igyekszem belejönni az egészbe,de folyton amiatt kapok,hogy rpzni kell,így már teljesen beragadva éreztem magam,hogy akkor itt rpznem kell.Buta voltam ott abban a momentumban,de lefagytam és remélem érthető. Tiltakoztam többször is IC majd fejbelőttek és véget is ért a történet.
Sokkolva maradtam és negatív érzésekkel tele. Elsősorban megalázó volt,folytatólag emberi méltóságot semmibe vágó,mert képzelje el mindenki ha egy ilyen helyzetben kapja magát és éppen abból a fából faragták,hogy visszataszítja alapból a világ gusztustalan,ehhez hasonló történései. Nem vagyok sem egy érzékeny tizenéves,sem egy boomer. Pusztán nem hagy nyugodni a morális iránytűm,mert ketyeg,hogy ezt így most minek kellett? Alapból a see mta nem szűri eléggé a 18 éven alatti felhasználókat,ami rendben van tényleg,hisz lehetetlen is lenne.Ez most olyan,mintha arról beszélnénk,hogy hogyan ne vándoroljon el a gyerekem az interneten. De értitek. Mi van ha ez megtörténik egy kiskorúval és kb. hoppon van,hogy mi a f. (pardon) ,esetleg traumatizálódik. Vagy egy egyén aki áldozata volt korábban nemi erőszaknak és társai vagy pusztán érzékenyebb ezekre a jelenetekre,mit kezd ezzel? Ilyenre létezik a dark web és társai,mert helye nincs a normál interneten ilyen tartalomnak. Nem hogy egy játékban,hiába,hogy a gta mint játékalap az erőszakra is tud öszpontosulni,mint a játékok 90%-a.- Nem ilyen minőségben.
◄
Nem kérek semmit csak remélem mindenki aki ezt olvassa elgondolkodik a történteken és talán vagyunk még egy olyan normális gondolkodásmódban,hogy felfogjuk mindannyian,ez azért nem csak rpre szűkül és a jövőben figyelve lesz jobban erre,hogy a játékosok igenis felfogják és el se kezdjék azt ami ilyen szinten több,mint ''alpári'',hogy egy rp-ben akarom másra ráeröltetni az orális molesztálást.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/fcgqtxrd ◄
Megjegyzés:
► Az adminisztrátorokkal kapcsolatban,néha dühös vagyok és senki se vegye sértésnek,nem szándékszom minősíteni vagy általánosítani,bár az ehhez hasonló történetek sajnos elindíthatják azt az emberben,hogy minősíti a szervert sajnos.(nem,nem teszem,csak felvetülendő,hogy minden ami történik alkot egy minősítést.Azért haragszom,mert sok admin inkább illegál párti és ez nagyon meglátszik. Több esetnek voltam szemtanúja,hogy a legál játékos porba ömlik inkább,mert menjen az illegál rp. ◄