Vlad Bueno - Hector Valadez Lugo és társai, Negan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vlado

Újonc
2023. 12. 05.
26
71
V4 karakter
Cipriano Cattaneo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vlad Bueno

Panaszra tett személy InGame neve:
Hector Valadez Lugo és társai

Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok. Lassan 2 napja csalódottan játszom a szerveren. 7-én történt velem egy incidens ami azóta is furkálódik odabent,de nem tudtam még akkor,hogy hogyan és milyen formában fejezzem ki minden negatív érzelmem. A történet ott kezdődik,amikor elmegyek az erdőbe fémkeresőzni in game. Mindig számítok rá,hogy kirabolnak vagy valami ahhoz hasonló történhet velem,így amikor egy helikopter leszállt mögém,nem is voltam meglepődve. Mondtam is a páromnak nagy boldogan,hogy ha-ha nincs is nálam semmi. Egy férfi és egy hölgy szállnak ki,fegyver fognak rám,nem közölnek semmit,csak hogy üljek be a helikopterbe. Ott közlik,hogy nem veszik el semmim és nem esik bántódásom,ha nem ficánkolok és próbálkozom megszökni és társai. Érdekesen néztem a képernyő mögül,hogy mi is lesz most. Elképzelésem sem volt,ezért hallgattam és kíváncsian vártam.Útközben szintén egy random fémkeresős srácot vettünk fel,neki is ugyanez a mese volt előadva.Megérkezünk egy házhoz,klubhoz? fogalmam sincs már és közlik velünk,hogy üljünk le. Eleve erőszakosabban bántak velem,mint a random ''bajtársammal'' és itt már kezdtem furcsállani az egészet.A helyszínen egy feltételezem banda volt jelen,illetve Negan Howl,adminisztrátor. A szituációt még mindig csak feltételezni tudom; Hector Valadez Lugo tagja szeretne lenni a frakciónak,ezért bizonyítania kell Agron Krasniqnak,hogy milyen ''adottságai'' vannak. Agron közli Hectorral,hogy választania kell kettőnk közül és egyikünkön véghez kell vinnie egy gyilkosságot,ám nem akármilyet; vért akar látni és brutalitást.Kínozza meg a kiválasztottat. - Megtörténik a kiválasztás,vannak minor paranoiáim egyébként,hogy miért én lettem ez a balek,az egész sztoriban a kiválasztott de ezt rábízom az akkor jelenlévő adminisztrátor lelkiismeretére akinek oog sosem ártottam out of game sem. Negan Howl a kínzás kezdete előtt befúj egy pillanatot és eltűnik. Adminként nem tartom normálisnak,hogy figyelmen/felügyeleten kívül hagy egy rp-t amiről tudja,hogy mi az alap koncepciója (kínzás). Térdeljek,fejbevágnak és társai,eddig rendben is volna. Persze arról,hogy nekem ez mennyire van rendben,benne volnék e bármiben is,egy kérdés sem esik ooc. - Majd idézek: [2023-12-07 22:12:35] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Ha már ilyen szép dús hajad van, kiélvezem, mintha a nőm lennél.

[2023-12-07 22:13:58] [Output] : Hector Valadez Lugo ordítja: mondtam hogy nyisd ki a büdös szádat.
Nem tudtam mit reagálni ezekre az erősítő szavakra,csak próbáltam le rpzni,mert mi a bánatot tehetnék ha már a kellős közepén találtam magam,eszembe sem jutott admint hívni,hát alig vagyok kezdő és igyekszem belejönni az egészbe,de folyton amiatt kapok,hogy rpzni kell,így már teljesen beragadva éreztem magam,hogy akkor itt rpznem kell.Buta voltam ott abban a momentumban,de lefagytam és remélem érthető. Tiltakoztam többször is IC majd fejbelőttek és véget is ért a történet.
Sokkolva maradtam és negatív érzésekkel tele. Elsősorban megalázó volt,folytatólag emberi méltóságot semmibe vágó,mert képzelje el mindenki ha egy ilyen helyzetben kapja magát és éppen abból a fából faragták,hogy visszataszítja alapból a világ gusztustalan,ehhez hasonló történései. Nem vagyok sem egy érzékeny tizenéves,sem egy boomer. Pusztán nem hagy nyugodni a morális iránytűm,mert ketyeg,hogy ezt így most minek kellett? Alapból a see mta nem szűri eléggé a 18 éven alatti felhasználókat,ami rendben van tényleg,hisz lehetetlen is lenne.Ez most olyan,mintha arról beszélnénk,hogy hogyan ne vándoroljon el a gyerekem az interneten. De értitek. Mi van ha ez megtörténik egy kiskorúval és kb. hoppon van,hogy mi a f. (pardon) ,esetleg traumatizálódik. Vagy egy egyén aki áldozata volt korábban nemi erőszaknak és társai vagy pusztán érzékenyebb ezekre a jelenetekre,mit kezd ezzel? Ilyenre létezik a dark web és társai,mert helye nincs a normál interneten ilyen tartalomnak. Nem hogy egy játékban,hiába,hogy a gta mint játékalap az erőszakra is tud öszpontosulni,mint a játékok 90%-a.- Nem ilyen minőségben.

Nem kérek semmit csak remélem mindenki aki ezt olvassa elgondolkodik a történteken és talán vagyunk még egy olyan normális gondolkodásmódban,hogy felfogjuk mindannyian,ez azért nem csak rpre szűkül és a jövőben figyelve lesz jobban erre,hogy a játékosok igenis felfogják és el se kezdjék azt ami ilyen szinten több,mint ''alpári'',hogy egy rp-ben akarom másra ráeröltetni az orális molesztálást.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/fcgqtxrd

Megjegyzés:
Az adminisztrátorokkal kapcsolatban,néha dühös vagyok és senki se vegye sértésnek,nem szándékszom minősíteni vagy általánosítani,bár az ehhez hasonló történetek sajnos elindíthatják azt az emberben,hogy minősíti a szervert sajnos.(nem,nem teszem,csak felvetülendő,hogy minden ami történik alkot egy minősítést.Azért haragszom,mert sok admin inkább illegál párti és ez nagyon meglátszik. Több esetnek voltam szemtanúja,hogy a legál játékos porba ömlik inkább,mert menjen az illegál rp.

Razzan

Újonc
2023. 09. 20.
24
189
V4 karakter
Agron Krasniq
A logban látszik hogy ez elég messze áll attól az RPtol ami olyan gusztustalan lenne hogy lesokkolva 2 napig tartson megírni egy PK-t.

Semmi olyan momentum nem volt benne amit nem engedne a szerver szabályzat anélkül hogy engedélyt kérnénk, vagy esetleg ki tudnad emelni azt ami miatt le sokkolodtal ennyire? 😱

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Heló.

Az, hogy IC milyen körülmények között voltam jelen, az abszolút a karakterem jelenlegi életére tartozik, ezért erre ki sem térnék.
Negan Howl a kínzás kezdete előtt befúj egy pillanatot és eltűnik. Adminként nem tartom normálisnak,hogy figyelmen/felügyeleten kívül hagy egy rp-t amiről tudja,hogy mi az alap koncepciója (kínzás).​

Bár a játékosokkal ez nem lett közölve, de megkönnyítve a Játékosok életét, és a Mi életünket is, lehetőséget kaptunk arra, hogy adminszolgálaton kívül intézzünk ügyeket - itt is ezt tettem, (mivel ehhez az rphez semmi közöm sem volt) elteleportáltam egy ügyre, azt elintéztem, de mivel ennek az RP-nek nem voltam része (épp csak bontakozik a karakter "illegális élete" (?) majd épp amikor vissza akartam teleportálni, és forgattam a kamerát, crasheltem, és sajnos mennem kellett, tehát nem volt lehetőségem visszacsatlakozni. (az ide vonatkozó inaktivitás adminisztrátori dokomentum keretein belül fellehető a bíráló személy számára)

Ha ott, úgy érezted, hogy ez az RP rosszul esik Neked, vagy ütközik a szerver szabályzatba, akkor adminisztrátori segítséget kellett volna kérned a report felületen belül, csak szerettem volna tisztázni, hogy az RP hozzám semmilyen formában nem köthető.

Természetesen Én próbálom a Te oldalad is figyelembe venni, érthető, hogy számodra ez az RP rosszul esett, viszont bizonyára tudod, hogy a GTA 18+-os játék, és a SeeMTA semmi ide vonatkozó helyzetben nem vállal felelősséget - ez a szerver szabályzatban is benne van.

Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.​

Vlado

Újonc
2023. 12. 05.
26
71
V4 karakter
Cipriano Cattaneo
Elsősorban kedves Negan. Úgy érzem Neked mániád,hogy mindenki kiskorú. Bőven átléptem már úgy gondolom a 18-as kórhatárt,de sebaj. Nem számomra volt ez érzékeny,jelzem ismét,hanem alapból ez egy konkrét társadalmi morális ellentét ami történt.Társadalmilag Érzékeny. És igyekszem ismételten kifejezni,hogy egyébként,ha valaki képes normálisan átlátni a helyzetet,akkor felfogja,hogy aki itt röhög és ellenszenvet produkál az valamelyest mind támogatja alapból a molesztálás koncepcióját de mindegy is. Az emberi butaság tényleg kriminális. Nem nekem volt ez fú de elsírom magam jelenet. Hanem ez nem normális. Meg tudod ezt érteni? Vagy csak random szavakat írunk egymásnak? Mert az sem fér össze,hogy az hogy te mit kerestél ott,az a karaktered ügye de közben mégis ügyet intéztél és azért teleportáltál oda. a log jelzi a pillanatodat de Te kifagytál. Bár én is jelezhetném mielőtt kicrashelek,hogy pillanat; ki fogok.

Vlado

Újonc
2023. 12. 05.
26
71
V4 karakter
Cipriano Cattaneo
Tilos a dupla hozzászólás. Büntetésed: 40 büntetőpont. - Alan
Nem ellened irányult,hanem maga a koncepció pusztán szerepeltél benne, de máris magadra hárítod,mert tudod,hogy szeretve vagy a közösségben és lehetek így én is csak egy elcsépelt kommentelő/panaszttevő.
U.I.: Szerinted miért nem érhetőek el olyan könnyen az interneten nemi erőszakos,forceolos tartalmak? miért létezik ezekre külön dark web és társai?Hagyjuk. Csak kérlek ne gyere azzal,hogy jaj vannak,mert azokra is tudok érvelni.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Mert az sem fér össze,hogy az hogy te mit kerestél ott,az a karaktered ügye de közben mégis ügyet intéztél és azért teleportáltál oda
Nem oda teleportáltam, hanem onnan el, mivel az RP-hez nem volt közöm, vissza ugyan szerettem volna menni, de ahogy írtam, crasheltem, s’ mennem kellett.
a log jelzi a pillanatodat de Te kifagytál.
Nem volt alkalmam vissza se teleportálni, mivel sajnos a helyszínen crasheltem, ahol az adminügy véget ért.

A többibe, amit írtál, már nem mennék bele, elvégre ez egy admin panasz (vagyis nem, de az lett belőle, mert említésre kerültem), a bíráló személy majd reflektál a leírtakra, többet sajnos nem tudok hozzáfűzni.

Vlado

Újonc
2023. 12. 05.
26
71
V4 karakter
Cipriano Cattaneo
A logban látszik hogy ez elég messze áll attól az RPtol ami olyan gusztustalan lenne hogy lesokkolva 2 napig tartson megírni egy PK-t.

Semmi olyan momentum nem volt benne amit nem engedne a szerver szabályzat anélkül hogy engedélyt kérnénk, vagy esetleg ki tudnad emelni azt ami miatt le sokkolodtal ennyire? 😱
Akkor idézek a szerver szabályzatából; ,,Tilos beleegyezés nélkül olyan RP tevékenységet folytatni,melyet lehetséges,hogy nem tud feldolgozni IRL az illető" Pl. : megerőszakolás,végtag levágás,durvább kínzás stb.
Itt is elismételem,nem személyes sérelmem,de ha az lenne sincs semmi jogod röhögni ezeken,mert mi van akkor ha valakinek esetleg érzékeny ha rpben levágják a karját.Lehet esetleg Neked cink,de amblokk hidd el nem az. Végtag levágást sem tudok mindennap nézni az interneten,főként ha nem medikális céllal. :)

Fedro

Újonc
2023. 09. 20.
14
51
25
Budapest
V4 karakter
Jaylen Love
Sziasztok

Én is jelen voltam ebben az rp-ben, emiatt is szeretnék picit beleszólni. Az rp egy maffia beavatás része volt, amivel szerintem semmilyen gond nincs, hiszen mindenki próbálja imitálni legjobb tudása szerint a vitt karakterét. A jelentkező képzeletére van bízva, hogyan is akar bizonyítani a "kivégzés" során a fentebb valóknak. Kiemelném, hogy látszólag te is vitted az rp-t és benne voltál, emellett semmilyen jelét nem mutattad ooc chaten annak, hogy fejezze be a srác és te nem vagy vevő erre.

Természetesen senki sem erőltetett volna rád senki semmit, ha szólsz, hogy srácok én nem szeretnék hasonlót rp-zni.

Sajnos vagy nem sajnos a szerveren megtalálható illegális frakciók, legyen az banda, mob vagy maffia, megvan a saját rendje, felépítése, beavatása stb. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjuk átélni az általunk választott frakciót, azonosulni kell pár dologgal.

Pluszba még annyit, hogy szerintem semmilyen nagyon veszélyesen ronda rp nem volt benne, viszont bármikor ilyen gond merült volna fel, hogy téged ez zavar, jelzed és azonnal vége lett volna.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
2 070
5 969
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
[2023-12-07 229:17] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Menj a mögöttem lévő falhoz, és térdelj le felém nézve.
[2023-12-07 229:22] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Oda.
[2023-12-07 229:39] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Látni akarom a térdelést.
[2023-12-07 22:10:36] [Output] : *** Hector Valadez Lugo közelebb lép Vlad-hoz, megfogja egy erős mozdulattal a haját.
[2023-12-07 22:11:36] [Output] : *** Hector Valadez Lugo belemarkolva elkezdi szépen ráncigálni a haját...
[2023-12-07 22:12:13] [Output] : *** Hector Valadez Lugo erőteljes mozdulatokkal a kezében lévő fegyverrel pedig, megkocogtatja a homlokát.
[2023-12-07 22:12:35] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Ha már ilyen szép dús hajad van, kiélvezem, mintha a nőm lennél.
[2023-12-07 22:12:38] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Mit szólsz?
[2023-12-07 22:12:45] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Nyisd ki szád.
[2023-12-07 22:12:48] [Output] : Agron Krasniq mondja: Lugo.
[2023-12-07 22:12:53] [Output] : Agron Krasniq mondja: Biztos nem.
[2023-12-07 22:13:21] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Azt teszem egy percet kérek.
2023-12-07 22:13:48] [Output] : *** Hector Valadez Lugo odanyúl a fejéhez, belever a fegyver tusával egy erőset.
[2023-12-07 22:13:58] [Output] : Hector Valadez Lugo ordítja: mondtam hogy nyisd ki a büdös szádat.
[2023-12-07 22:14:18] [Output] : *Ellenkezik még Vlad? ((Hector Valadez Lugo))
[2023-12-07 22:15:25] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Látom bátor gyerek vagy, akkor szimplán csak kidurrantom a büdös pofádat.
[2023-12-07 22:160] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Kuss.
[2023-12-07 22:16:30] [Output] : *** Hector Valadez Lugo a fegyer csövét Vlad szemére szegezi, már már olyan erősen, hogy szemei beesnek.
[2023-12-07 22:16:41] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Felesleges volt hősködnöd faszfej.
[2023-12-07 22:17:11] [Output] : Hector Valadez Lugo mondja: Mehetsz a pokolra, ahol majd seggbe basz Lucifer, na szevasz.

Ez a lényeg a logból ha jól látom. Ha valóban megtörtént volna ez a "megerőszakolás", akkor érteném a panaszodat, de ez nem történt meg. - Mint látod, ic intézve lett ez az egész Agron álltal.

Itt annyi történt volna hogy fejbe lőnek téged. - Ezzel gondolom "beavatva" Hectort a dolgokba.

-Tilos beleegyezés nélkül olyan RP tevékenységet folytatni, melyet lehetséges, hogy nem tud feldolgozni IRL az illető.

↳ Például: megerőszakolás, végtag levágás, durvább kínzás, stb.

Erre felszeretném hívni mindenki figyelmét, hogy ha valóban olyan dolgot szeretnétek rpzni az adott illetővel, ami 18+-os (kínzás,megerőszakolás, ami durvább dolog), akkor azt MINDEN esetben kérdezzétek meg ooc, hogy neki okés-e.

Lehet ezen nevetni hogy valakinek traumát okoz egy játékbeli dolog, viszont valóban vannak ilyen szituációk, szóval ezt komolyan kell venni.

Remélem mindenki megértette a saját részét, az admin meg keressen fel tsen, beszélni szeretnék vele.

Szóval Vlad, ha valóban téged rosszul érintett ez az egész akkor a srácok nevében is elnézést kérek, viszont ebben én nem látok olyan dolgot ami végbe ment, és engedélyt kellett volna kérni ooc. (Ezt már fentebb kifejtettem.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.