Eron Suarez-->Matt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Eron Suarez

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Matt

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés,folyamatos dolgok keresése a szabálysértésre.Nem igazán értem mivel befolyásoltam ezzel az RP szituáció,amit kiszálltam feltettem a kezemet. .Megértem hogy fegyvert fogtak rám,így engedelmeskedtem is.Amit fel szólított abban a pillanatban kiszálltam és fel tettem a kezemet,amit nem is vettem le kivétel amikor hátba vert. Akkor amint tőlem telt engedelmeskedtem az RPre. Nem gondolom hogy ilyen viselkedéssel,veszélyeztetném a karakteremet és hősködnék. Túlzónak érzem a szankciót.Matt szerint a cuccaimat akartam ki menekíteni,ahogy látható is nem volt nálam semmi értékes.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
[2023-12-14 19:22:04] [Output] : Eron Suarez mondja: Lefele feküdjek//Ez a mondatott sajnos nagyon értelmetlenül sikerült megfogalmaznom,ez sajnos a fáradtságnak tudható be,utána javítottam hogy mire is gondoltam.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: aDaw és Onyx

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
807
3 099
V4 karakter
Jamie de Martel
Szia, látható Javier videójából, hogy 1 perc volt, mire a földre feküdtél, hozzáképest kétszer még vissza is kérdeztél, hogy 'lefele feküdjek' és 'földre', ha éppen
fegyvert tartanak rád, akkor nem visszakérdezel és húzod direkt az időt, hogy a társad oda érjen, hanem azt csinálod amit kértek tőled.

'mivel befolyásoltam ezzel az RP szituáció' - Ha nem húzod az időt, akkor lehet már ott sem lenne az aki téged kirabolt, nem halt volna meg és nem lett volna az a vége ami.

- Teljes videó az esetről, mert idő közben privátolva lett a youtube videó. https://streamable.com/lmkd5t

Utoljára szerkesztve:

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Kevesebb mint egy perc volt.Igen vissza kérdeztem kétszer ,mert az egyikbe sajnos nagyon sikerült értelmetlen dolgot írnom,amit kis is fejtettem megjegyzésbe,ezt próbáltam is korrigálni,csak sajnos fáradtabban az ember nem tudd olyan gyorsan reagálni mint más esetben.Most mondhatjuk azt hogy befolyásolta az rp szituációt,bármilyen kisebb dolog is tudja befolyásolni bármelyik irányba,de eléggé rablónak az RP szituációja eléggé érdekesnek mondanám,aki éppen nem keveset futott és ki van fáradva az egyből oda megy valakihez és kinyújtott kézzel megtartja az Uzit,ruházat átvizsgálás meg úgy lefolytatni hogy közben folyamatosan mozog és nézi nem-e jön valaki (IRL egy ruházat átvizsgálás szerintem egy földön fekvő embernél nem 2 másodperc és ilyen módon nem lefojtatható). Rabló már irreálisan túlzásba vitte véleményem szerint rablás gyorsaságát. Több ezer játékosnál szerintem nem lehet elvárni mindenkitől olyan gyorsasággal legyen és ne hibázón(például egy mondat leírásánál) és elvárni leggyorsabb reagálást. Lehet hogy a lövöldözés nem éppen ott történt volna,hanem picit odébb,de eléggé nagy eséllyel meg történt volna ugyan úgy ha más kép történek dolgok.
Nem kívánok mást hozzáfűzni .

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: aDaw

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 759
10 287
20
V4 karakter
Killian Burns
80 másodpercbe telt lefeküdnöd a földre - érdekesen pont akkor, amikor megérkezett a haverod.
Érdemes átgondolnod, hogy a való életben a hó lenne-e a legnagyobb ami miatt aggódnál, ha egy fegyver van az arcodba nyomva.

Jól tudjuk mindannyian, hogy mire ment ez ki, ne is próbáld meg előadni, hogy nem volt megtervezett.
Örülj, hogy csak ennyit kaptál, velem nem lettél volna ennyire szerencsés, a panaszod jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.