Eron Suarez-->lounz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Eron Suarez

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
lounz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat,admin ügy direkt később intézése játékos kárára. Félre lettünk vezetve rablás közben Roger részéről mi szerint fegyvere bizonylatos,mi ez miatt álltunk és próbáltuk megbeszélni vele a dolgokat. Közben megérkezett a rendévelem és kértük őket várjanak meg szóltunk nekik OOC,direkt azért később ne az legyen fel hozva számunkra hogy mi folytattuk ettől függetlenül az RP szituációt. Rendvédelem tudomást sem vett erről és ugyan úgy folytatta tovább az RP szituációt. Reportot írtam közben amit csak körülbelül 5 percel később lett elfogadva lounz által. Akik mindvégig a helyszínen volt és tudomása volt hogy adminra várunk. Mi teljesen más képen reagáltunk volna az esetre,ha nem történt volna meg ez a szituáció amivel az RP húzták,lehet ott se lettünk volna a helyszínen. Kértem lounzt nézze meg ki tette a bejelentést mert mindenkitől el vettük a telefont RP-vel. Ezzel a dologgal nem is nagyon foglalkozott.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/tbckujiT

Megjegyzés:
Panaszhoz hozzá szólhatnak az ott tartózkodó többi személy is. Albion Pjetrik,Aido Dervishi

Utoljára szerkesztve:

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 889
14 729
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Félreértette amit írtatok, nem kell mindig a legrosszabb feltételezni a másikról. Rogernél egy darab bizonylat sem volt. A ti hanyagságotoknak köszönhető, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerült. A telefont nem csak RP-vel kell elvenni. Nincs ilyen, nem is tudom honnan szedtétek. Ha nála van az item akkor nála van és használhatja. Egyébként le is írták neked, hogy nem az jelentett be akit raboltatok. Nem te döntöd el, hogy ki szólhat hozzá, semmit sem tudnának hozzátenni a panaszhoz. Az admin nem hibázott, a panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.