Eron Suarez-->Freak lounz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Eron Suarez

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Freak és lounz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat. Következő panaszkönyvről lenne szó:https://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-lounz.413455/#post-1921367. Ott kifejtet több dolgot is Freak hozzá szólásban.Amit egy személy szerint egy nagyon gyors elkapkodott bírálatnak tartom. Ott leírta nem én dönthettem ki írhat hozzá,én megjegyzésben azért írtam oda 2 személyt mert ugyan úgy ott voltak az ügyön és részesei voltak,nem szerettem volna ha ők hozzá szolnak panaszkönyvhöz bármilyen szankciót kapjanak forumon az miatt. Lounz tisztába volt vele ,hogy adminisztrátora várunk akkor miért nem intézte előbb az ügyet.Következő panaszkönyvben https://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-matt.411523/ látható az hogy kevesebb mint 1 perces állítólagos idő húzásért én jailt kaptam és semmis lett az RP szituáció. Akkor ez fordított helyzetben történik egy hasonló dolog ami befolyásolja az RP kimenetelét akkor az RP szituáció miért nem lett semmis? Direkt nem kezdtünk lőnni a rendvédelemre nehogy később azzal legyen probléma hogy mi akkor is folytattuk tovább az eseményeket. Rendvédelem részéről ez a hozzá állást nem éppen értem,amikor írunk hogy várjanak meg stb akkor is ugyan úgy folytatják a dolgokat mintha nem történt volna semmi. Bejelentésre rátérve,ott nem arra a személyekre gondoltunk akik a hajón voltak velünk hanem előbbi szituációról. Telefonos dologra vissza térve,régebben is voltak olyanok hogy csak rpvel lett elvéve és mondták ne adjam át,de nem is használhatóm,ezt volt olyan szituáció ahol adminisztrátor mondta.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ttps://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-lounz.413455/#post-1921367.

Megjegyzés:
Nem igazán értem Freak,hogy hogy engedélyezi saját frakciójában a következő kiegészítőket: Nem tartom reálisnak,hogy egy kommandósnak virág van a hajában és az orrában piercing. Való életben se használhatnak a orrpiercinget mert baleset veszélyes Másoknak a következő kiegészítőre 300 perc NONRP jailt oszt. .

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Tökéletesen próbálod forgatni a kártyákat a saját javadra, de ez egyáltalán nem jön össze hiszen a tények mellett erősen elbeszélsz és megpróbálod az emberek szavait kiforgatni állandóan. Elég ránézni a legutóbbi panaszkönyveidre.

Az adminügyre reflektálva: Megvolt a lehetőséged ellenőrzni a srác inventoryját, hogy szerepel-e egyáltalán bármi bizonylat, ezzel is elkerülve ezt a fölösleges kört. Ezt nem tetted meg, ehelyett egy teljesen megzavaró kérdést tettél fel a kezdő játékos számára, ami a log alapján teljes mértékben látszódik, hogy össze is tévesztette. Azt meg főleg nem értem, hogy ezért miért a srácot próbálod hibáztatni mondván, hogy "RPt húzott" hiszen ez közel sem így van, egész végig engedelmeskedett nektek. És ebben az a szívszorító dolog, hogy még hazudsz is arról amit a srác egy szóval se mondott ki, mégpedig az hogy neki van bizonylata. Mint látszik a logban is, direkt megkérdezte utána OOC hogy pontosan mire gondoltok. Ez a negyven másodperc egyáltalán nem befolyásolt semmit se, hiszen a logjaidat elolvasva kristály tisztán látszik, hogy a roleplay befejezésének a közelében se voltatok amikor mi megérkeztünk

[2023-12-25 23:12:00] [Output] : Roger Miller: (( má hogy az engedélyt? ))
[2023-12-25 23:12:02] [Output] : Albion Pjetri: (( bizonylat. ))
[2023-12-25 23:12:06] [Output] : Eron Suarez: (( bizonylat ))
[2023-12-25 23:12:12] [Output] : Eron Suarez: (( vásárlásról ))
[2023-12-25 23:12:12] [Output] : Roger Miller: (( mi a fasz, van olyan? xd ))

Arról pedig végképp nem tehetek, hogy te nekiállsz OOC írkálni amikor odamegyünk egy olyan dolog miatt ami meg se történt, jelen esetben az állításod, hogy "RP-t húzott szándékosan a srác és hazudott arról, hogy van bizonylata". Nem volt admin jelen, de még hívva se volt ami azt jelenti, hogy ami történik az végbe is megy amíg nincsen egy admin által ellenőrizve. Nem értem a problémádat a bejelentésről, ha kicsit alaposabban megnéznéd a SAJÁT logodat akkor látható lenne, hogy nem hívtak fel senkit se a srácok akiket raboltatok.

Az pedig felettébb elgondolkodtató, hogy olyan dolgokon problémázol már a panasz vége felé, mint például egy ártatlan piercing amit a karakteremen hordok (de szerinted ez már nonrp kategóriába tartozik amit nem értek, max a leader szól nekem hogy vegyem le) ellenkező esetben a posztolt illegálosokkal akik naponta váltogatnak a minecraftos és geryllás táskák között amit lövöldözéshez használnak. Karakterüket abszúrd módon készítik el, ha még nem esett volna le akkor azért került az ő pkjukhoz is ez a pre-made kép a karakterről egy viperával a kezében, mert funból készült.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 889
14 728
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Konkrétan kijelentetted, hogy kik szólhatnak hozzá. Semmivel sem lett volna könnyebb elbírálni a panaszt ha még ők is leírják ugyanazt amit te. Majd a bíráló eldönti kik írjanak oda. Hidd el nagyon unalmas tud lenni, ha 15 hszből 13 csak az előzők ismétlése más szavakkal leírva.

Te 80mp alatt képtelen voltál beírni, hogy "/fall", érdekes pont akkor amikor a haverod érkezett. Rogertől pedig OOC kértetek bizonylatot miközben láttátok, hogy egy darab sincs nála. Ilyenkor nehogy már még őt vonjuk felelősségre. Félreértette amit kérdeztetek, teljesen abszurd feltételezés, hogy félre akart vezetni hiszen láttátok, hogy nincs nála bizonylat. Figyeljetek oda...

Hogy néz ki, hogy te elveszed a telefont de még közben nála van? Meddig nem használhatná? Vegye meg újra, hogy használhassa? Nem véletlen lehet átadni az itemet.

Nem, nem engedjük a frakcióban az efféle kiegészítők használatát. Mondanám, hogy nem vettem észre azt az 5 pixelt lounzon, de ezt biztos nem hinnéd el. Ugyanakkor te sem gondolod komolyan, hogy OOC kéne szankcionálni mert egy tekes orr piercinget hord. Az általad beküldött képen szándékosan lett rosszul beállítva a kiegészítő. Ezt bizonyítja, hogy már előre volt lőve róla egy igen humoros kép viperával a kezében.

Ne haragudj meg de egy átgondolt mondatot sem tartalmaz ez a panaszkönyv. Teljesen különböző ügyeket hozol fel példának, hogy ez nagyobbat üssön. Nem, nem üt nagyobbat, teljesen hitelességét veszti.

afrost

Aktív fórumozó
2020. 04. 20.
283
944
V4 karakter
Egon Pfeiffer
LV karakter
Niels Blom
Te 80mp alatt képtelen voltál beírni, hogy "/fall", érdekes pont akkor amikor a haverod érkezett.
Nem tudom hogy az én matekom rossz,de én nekem nem ennyire jött ki hanem 55 másodpercre,azért nem kevés különbség főleg egy ilyen helyzetbe.
Ha jól emlékszek nem én néztem át a ruházatát,így nem volt tudomássom arról van-e nála bizonylat vagy nincs. Szerintem egy ilyen esetben inkább álljuk neki foglalkozni van-e vagy nincs,mert ha valaki valós pénzt költ úgy mond egy fegyverre a játékban,nem mindegy mikor vehetik el.

Hogy néz ki, hogy te elveszed a telefont de még közben nála van? Meddig nem használhatná? Vegye meg újra, hogy használhassa? Nem véletlen lehet átadni az itemet.
Szerintem ez eléggé egyértelmű,abban az RP szituációban nem fogja használni azt a telefonját,ha ő bejelentést akar tenni vagy bármi hasonló akkor kér valakitől egy telefont vagy bemegy és vásóról egy újat.
Ez így lenne a korrekt véleményem szerint,régebben is voltam olyan RP szituáció ahol RP-vel lett el véve és mondták ne használjam. Meg akkor meg szeretném kérdezni,ha én RPvel a vízbe dobom a telefont a hajóról,akkor mit kellene csinálni a telefonnal? Meg nem értem,miért nem lehetett ki vizsgálni mégis ki jelentett be. Szerintem már látott mindenki olyan esettet hogy egy bejelentés MGvel történt,vagy nem a megfelelő RP keretein belül.
Nem, nem engedjük a frakcióban az efféle kiegészítők használatát. Mondanám, hogy nem vettem észre azt az 5 pixelt lounzon, de ezt biztos nem hinnéd el. Ugyanakkor te sem gondolod komolyan, hogy OOC kéne szankcionálni mert egy tekes orr piercinget hord. Az általad beküldött képen szándékosan lett rosszul beállítva a kiegészítő. Ezt bizonyítja, hogy már előre volt lőve róla egy igen humoros kép viperával a kezében.
Igen én sem gondolom azt,hogy egy ilyet szankcionálni kellene,mert azért vannak még nem egy ilyen kép adminokról akik nem megfelelően alkalmazzák kiegészítőt.(mint a TEKes hajában a rózsa) Csak nem tartom fernek az egyik fél hasonló dologért 300 admin jailt kapott,másik meg semmit. Elég lenne ki menni zacishoz,nem egy embert lehetne ilyen elven jailbe rakni.

Az pedig felettébb elgondolkodtató, hogy olyan dolgokon problémázol már a panasz vége felé, mint például egy ártatlan piercing amit a karakteremen hordok (de szerinted ez már nonrp kategóriába tartozik amit nem értek, max a leader szól nekem hogy vegyem le) ellenkező esetben a posztolt illegálosokkal akik naponta váltogatnak a minecraftos és geryllás táskák között amit lövöldözéshez használnak. Karakterüket abszúrd módon készítik el, ha még nem esett volna le akkor azért került az ő pkjukhoz is ez a pre-made kép a karakterről egy viperával a kezében, mert funból készült.
Azért azon az képen nem csak piercing látható hanem egy rózsa is ami a hajadba található,azért elgondolkodva egy női kommandóson mennyire férnek bele az ilyen kiegészítők. Egy kommandós szerepjátékában ez véleményem szerint sokkal kevésbé fér bele mint illegálisoktól. Meg szeretném megkérdezni akkor miért vannak ilyen táskák kiegészítőbe ha problémás ha valaki használja.

Az adminügyre reflektálva: Megvolt a lehetőséged ellenőrzni a srác inventoryját, hogy szerepel-e egyáltalán bármi bizonylat, ezzel is elkerülve ezt a fölösleges kört. Ezt nem tetted meg, ehelyett egy teljesen megzavaró kérdést tettél fel a kezdő játékos számára, ami a log alapján teljes mértékben látszódik, hogy össze is tévesztette. Azt meg főleg nem értem, hogy ezért miért a srácot próbálod hibáztatni mondván, hogy "RPt húzott" hiszen ez közel sem így van, egész végig engedelmeskedett nektek. És ebben az a szívszorító dolog, hogy még hazudsz is arról amit a srác egy szóval se mondott ki, mégpedig az hogy neki van bizonylata. Mint látszik a logban is, direkt megkérdezte utána OOC hogy pontosan mire gondoltok. Ez a negyven másodperc egyáltalán nem befolyásolt semmit se, hiszen a logjaidat elolvasva kristály tisztán látszik, hogy a roleplay befejezésének a közelében se voltatok amikor mi megérkeztünk
Szeretném egy picit felhívni a figyelmedet a számokra,nem tudom mennyire nézted át az admin ügy során. Ezzel a bizonylatos dologgal összesen 51 másodperc lett hosszabbítva az RP,amit csatoltam PK azon pedig 55 másodperccel. Ez én nem azt akarom kifejezni,hogy az adott játékost jailbe kellene rakni. Hanem elgondolkodni mennyire befolyásolta az RPt. Másik esetben 55 másodperc miatt semmis lett az RP. Elmondásod szerint még sehol se tartottunk RP befejezésével. Szeretném kérdezni,mit csináltunk volna ha ez nem történik meg? Mindent elvettünk már,mindennel meg voltunk. Mi okunk lett volna maradni ?
Meg nem igazán értem,miért állsz az illegálisokhoz negatívabban mint a rendvédelemhez.Nem ez az első eset amikor ezt tapasztalom. Szerveren az illegálisoknak sokkal nehezebb dolguk van mint a rendvédelembe. Számunkra a pénzszerzés sokkal nehezebb,nem kapjuk óránként a fizetést,nem tudjuk ingyen szerezni a kocsiakt FK pénzből,nem tudjuk leadni a fegyvereket,vagy el venni a rendvédelmitől a fegyvereket. Mi ha elkövetünk valamit,akkor bekerülünk egy IC jailbe amiben semmit se lehet csinálni,plusz még AFKolni se lehet benne. Ezt a dolgot ki lehet még jobban fejteni,de felesleges.
Rendvédelemben is több ember sincs erre tekintettel,ők is inkább csak azt nézik hogyan tudnak csak ők ki jönni jól a helyzetekben.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Azért azon az képen nem csak piercing látható hanem egy rózsa is ami a hajadba található,azért elgondolkodva egy női kommandóson mennyire férnek bele az ilyen kiegészítők. Egy kommandós szerepjátékában ez véleményem szerint sokkal kevésbé fér bele mint illegálisoktól. Meg szeretném megkérdezni akkor miért vannak ilyen táskák kiegészítőbe ha problémás ha valaki használja.

Civil karakteremről a hajamban maradt, itt is őszintén kiszeretném mutatni a sajnálatomat azért mert ezzel sikerült téged megsértenem! Sietős duty közben könnyen meglehet az ilyesmiről feledkezni.

Mielőtt megemlítenéd, hogy milyen tökéletesen van beállítva a TEKes karakterre, ez egy szimpla véletlen egybe esés. Ugyan ott helyezkedik el a civil karakteremen is mint a TEKesen hiszen ugyan az a fej modell van alkalmazva. https://streamable.com/8f85tk

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 265
23 163
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Kiemelek akkor sorokat a szabályzatból:

-Minden olyan tárgy, ami prémium pontból, az az PP-ből lett vásárolva PP-s itemnek minősül. Erről fegyver esetén kapsz az inventorydba egy vásárlási bizonylatot, amivel bizonyíthatod, hogy valóban PP-ből lett vásárolva.
↳ Ha a bizonylat nincs nálad akkor a fegyvert elvehetik és később visszaigényelni sem tudod.
↳ Akárkinél van a fegyver, amíg van róla bizonylat PP-snek minősül.
-Egy fegyver csak addig számít PP-snek, amíg megvan a vásárlási bizonylat és ezt bizonyítani is tudja a helyszínen.
↳ A vásárlási cédula hiányában nem számít PP-snek és utólag sem lehet visszakérni

Na itt a különbség az, hogy amig a játékosról látszódik, hogy kezdő, rólatok tudni, hogy ez közel sem mondható el és ne haragudj, de az illegális élethez tartozó szabályzatokat nektek pláne tudni kell.
Nem gondolom, hogy Freak és lounz nem adott megfelelő magyarázatot a dolgokra, ha nem érted, akkor azzal én sem tudok mit csinálni.
Megfelelően úgy kellett volna eljárni, hogy gondosan áttapogatod a ruházatát és a fentebb levő szabályzat szerint eljársz.
Kicsit olyan ez, mint a KRESZ.. lemondhatsz az elsőbbségedről (kérdezel a szabályzat helyett), de lehet, hogy emiatt balesetet vagy valami rosszat okozol. (kérdésed miatt húzod a te idődet, ami miatt szörnyű szituba keveredhetsz)
Értetlen, tapasztalatlan játékosoknak még foghatják a kezüket, de másnak már biztosan nem.

Hirtelen nem tudtam, hogy mi a panaszkönyv lényege, mert az, hogy a megjegyzésekbe ilyeneket raktok, miközbe
'Panasz oka, leírása, kifejtése' résznél ez nincs feltüntetve, bocs, de akkor figyelembe se vesszük. Mert ez már csak a mutogatás része.

Azzal érvelni, hogy az illegálnak milyen rossz a rendvédelemnek milyen jó.. bocs, de ehhez mi köze a panaszkönyvhöz? Na pontosan ezért nem kell mindenkinek odairni a panaszkönyvhöz és ne a topic nyitó döntse el, hogy mi van, mert ilyen káosz alakul ki akkor, amikor az ember már mindenbe is beleakar kapaszkodni.
Ha a nyitó nem tudja megfelelően összeszedni a gondolatait, a hozzászóló sem fog.

Kiegészitők miatt eljárunk, látjuk a problémát, az alap problémát viszont nem véljük tapasztalni, szóval jogtalan,
zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.