- 2020. 04. 20.
- 283
- 944
- V4 karakter
- Egon Pfeiffer
- LV karakter
- Niels Blom
Panasztevő InGame neve:
► Eron Suarez ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Freak és lounz ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat. Következő panaszkönyvről lenne szó:https://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-lounz.413455/#post-1921367. Ott kifejtet több dolgot is Freak hozzá szólásban.Amit egy személy szerint egy nagyon gyors elkapkodott bírálatnak tartom. Ott leírta nem én dönthettem ki írhat hozzá,én megjegyzésben azért írtam oda 2 személyt mert ugyan úgy ott voltak az ügyön és részesei voltak,nem szerettem volna ha ők hozzá szolnak panaszkönyvhöz bármilyen szankciót kapjanak forumon az miatt. Lounz tisztába volt vele ,hogy adminisztrátora várunk akkor miért nem intézte előbb az ügyet.Következő panaszkönyvben https://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-matt.411523/ látható az hogy kevesebb mint 1 perces állítólagos idő húzásért én jailt kaptam és semmis lett az RP szituáció. Akkor ez fordított helyzetben történik egy hasonló dolog ami befolyásolja az RP kimenetelét akkor az RP szituáció miért nem lett semmis? Direkt nem kezdtünk lőnni a rendvédelemre nehogy később azzal legyen probléma hogy mi akkor is folytattuk tovább az eseményeket. Rendvédelem részéről ez a hozzá állást nem éppen értem,amikor írunk hogy várjanak meg stb akkor is ugyan úgy folytatják a dolgokat mintha nem történt volna semmi. Bejelentésre rátérve,ott nem arra a személyekre gondoltunk akik a hajón voltak velünk hanem előbbi szituációról. Telefonos dologra vissza térve,régebben is voltak olyanok hogy csak rpvel lett elvéve és mondták ne adjam át,de nem is használhatóm,ezt volt olyan szituáció ahol adminisztrátor mondta. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ttps://forum.see-game.com/threads/eron-suarez-lounz.413455/#post-1921367. ◄
Megjegyzés:
► Nem igazán értem Freak,hogy hogy engedélyezi saját frakciójában a következő kiegészítőket: Nem tartom reálisnak,hogy egy kommandósnak virág van a hajában és az orrában piercing. Való életben se használhatnak a orrpiercinget mert baleset veszélyes Másoknak a következő kiegészítőre 300 perc NONRP jailt oszt. . ◄