Ernesto Berganza --> Hakan Kilic [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ragadozó

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
308
150
V4 karakter
Ernesto Berganza
LV karakter
Danny Brassco
V2 karakter
Ernesto Berganza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ernesto Berganza

Panaszra tett személy InGame neve:
Hakan Kilic

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egyszer csak elkezdett követni, majd binconál megálltam. Kocsiból rám tartotta fegyverét, kiszállt és átmotozott majd lelőtt azzal az indokkal hogy én öltem meg a társát.

Kill logokból vissza lehetne nézni hogy ki és mikor ölte meg a "társát" Egyébként nem hiszem hogy szemtanúja volt a gyilkosságnak. Mivel akkor tudhatta volna hogy nem én tettem. Szóval nem tudom milyen alapon esett rám a választás. Gondolom itt a banda skinem volt a mérv adó...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Hakan Kilic mondja: Selam.

*** Hakan Kilic elővett egy fegyvert (Gold Colt 1911 [Duplán csipős.]).
*** Hakan Kilic rászegezi a fegyvert a cholo-ra.
Ernesto Berganza mondja: Hola.
Hakan Kilic mondja: Fel a kurva kezeket.
Ernesto Berganza mondja: Mit akarsz puto ?
*** Ernesto Berganza elengedi a kormáynt.
Hakan Kilic mondja: Társam halott az autója mellet.
Hakan Kilic mondja: Te meg onnan jöttél?
Hakan Kilic mondja: Szerinted?
Hakan Kilic mondja: Mi a faszt kérdezel hülyeségeket.
Ernesto Berganza mondja: Semmi közöm hozzád és a társadhoz, nem érdekel a területed.
[SeeMTA - Figyelmeztetés]: Kezdesz éhezni!
*** Hakan Kilic odamegy a taghoz, át tapogatja a ruházatát.
Hakan Kilic mondja: Mi van nálad he?
*** Hakan Kilic megmotozott valakit. (Ernesto Berganza)
Ernesto Berganza mondja: Veszed le a kezed !
Hakan Kilic mondja: Nem te parancsolsz most, orospu
Hakan Kilic mondja: Nem te voltál azt mondod?
*** Ernesto Berganza előveszi a tec9-et fegyver csövéhez nyúl
Ernesto Berganza mondja: Nézd meg hideg a csöve.

Megjegyzés:
A DM után lelépett, szóval az ügyet bíráló admin, nem tudott mit tenni.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 471
4 427
V4 karakter
Mesa Varela
Várom Hakan Kilic válaszát.

• Tetszik
Reactions: .devil

Trikpa

Újonc
2024. 09. 24.
14
28
V4 karakter
Hakan Kilic
Tiszteletem!

Gondoltam, hogy ez jönni fog.

[2024-11-28 18:09:59] [Output] : Hakan Kilic mondja: Nem te parancsolsz most, orospu
[2024-11-28 18:10:08] [Output] : Hakan Kilic mondja: Nem te voltál azt mondod?
[2024-11-28 18:10:28] [Output] : *** Ernesto Berganza előveszi a tec9-et fegyver csövéhez nyúl
[2024-11-28 18:10:33] [Output] : Ernesto Berganza mondja: Nézd meg hideg a csöve.
[2024-11-28 18:10:44] [Output] : Hakan Kilic: (( ember... ))
[2024-11-28 18:10:49] [Output] : Ernesto Berganza: (( ez most gondoltad komolyan. ))
[2024-11-28 18:10:58] [Output] : Hakan Kilic: (( eléggé félreérthjető volt ez a me. ))
[2024-11-28 18:11:31] [Output] : Hakan Kilic: (( tartom rád a fegyvert te meg /me-vel előveszed ))
[2024-11-28 18:11:34] [Output] : Hakan Kilic: (( most érted xd ))
[2024-11-28 18:11:38] [Output] : *** Hakan Kilic elrakott egy fegyvert (Gold Colt 1911 [Duplán csipős.]).
[2024-11-28 18:12:06] [Output] : Hakan Kilic: (( faszom ))

Nekem az a /me sor elég félreérthető volt és lelőttelek mivel tartottam rád a fegyvert, az IC irásod meg kb utánna/egy időben jött meg amikor lőttem. Videóm van is, hogy ooc chatbe beirom az okát amiért leléptem. OOC-be is azért irtam mert aztán jött az IC irásod. Nem direkt volt ez, én annyit láttam, hogy a társam le van lőve a bejáratban te előle mész el biciklivel. Milyen KILL LOG-ról beszélsz? Nem MG-zek.

Volt is balhénk tegnap a fogadóban ezért volt bennem előitélet, ott is rámrántottad a tec9-et úgy hogy tartom rád a fegyvert.
Nem megölni akartalak csak rpzni, kikérdezni.

Utoljára szerkesztve:

Ragadozó

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
308
150
V4 karakter
Ernesto Berganza
LV karakter
Danny Brassco
V2 karakter
Ernesto Berganza
1. A fogadóban megöltetek. Eszembe se volt RK-zni. 2. Rpvel a csövet fogom a fegyvernek és igen mikor elkezdtem írni az rp-t akkor per pillanat nem fogtad rám a fegyvert hisz akkor motoztál. Én akkor valamiért előre elkezdtem nézni, utána sajnos már nem néztem hátra mikor leírtam az rp-t hogy a tec9 csövénél fogva veszem elő a fegyvert. Kb abba a pillanatba már meg is öltél. Kicsit jobban is el olvashattad volna az rp-t. Azért mert elmentem abba az utcába ahol a társad halott volt valahol a hq-tok közepén. Ahol én nem jártam és nem is láthattál ott vagy hogy onnan jövök ki. Te megláttál engem a kosárpályánál és már jöttél is utánam. Ha tegnapi RP figyelmen kívül hagyva semmi indokod nem volt hogy pont engem szemelj ki. Hol ott, ha körül néztél volna nem csak én mentem el a hq-tok mellett és szerintem utánam nem mentél megkeresni a többi 2 civil playert akik szint úgy elmentek ott. Illetve ha nagyon bele akarunk menni az rp részbe. Alig gurultam 5km/h-val még akkor is amikor elkezdtél követni. Sőt még én álltam meg. Ha épp megöltem volna valakit egy "rivális területen " Akkor megállok virágot szedni 10 méterre a hullától amikor látom hogy az emberei követnek ? Kicsit sántít a dolog, az előítéletet mint írtad, semmi alapja nincs. Már csak abból ki indulva hogy tegnap megöltetek.

Trikpa

Újonc
2024. 09. 24.
14
28
V4 karakter
Hakan Kilic
1. Nem is oltunk meg tegnap, legalabb is en nem voltam ott. 2. Akkor mar reg nem motoztalak, nem kellene ket ertelmu rp-t irn. Miert kovessek ket civil-t amikor te vagy a leg gyanusabb alak? Ki tudja mi a menekulesi taktikad vagy barmi. Probaltal nem feltunoen viselkedni mondjuk.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 471
4 427
V4 karakter
Mesa Varela
Részletekre fogom bontani az észlelt problémákat, külön bekezdésekben fogok reflektálni Ernesto cselekvésére illetve Hakan cselekvésére is.

Kezdve a panasz írójával, személy szerint a te fogalmazásodban vettem észre problémát és nem pedig Hakan értelmezésével van itt a probléma. A /me így szól: "előveszi a tec9-et fegyver csövéhez nyúl". A mondatot értelmezve te simán elővetted a TEC-9et és majd csak utána nyúlsz a csövéhez, nem pedig ahogyan az előbb állítottad a hozzászólásban, miszerint elméletileg te a csövénél fogva vetted elő. Ezzel a sor /me-vel nem lenne probléma, ha normálisan lett volna kivitelezve. Ez alatt azt értem, hogy miközben egy fegyveres által fenyegetés alatt vagy, nem fogsz bármiféle jelzés nélkül előhúzni egy TEC-9et hiszen teljesen jogosan válthat ki az emberből más gondolatokat hirtelen, nem tudhatja hogy milyen okból veszed elő. Szép és jó, hogy a te agyadban ki van találva ez a kreatív RP, viszont ha nincsen lekommunikálva rendesen és nem magyarázod el IC, hogy miért akarod elővenni vagy csak legalább láthatóan rámarkolni a csövére, akkor nyilvánvalóan másra fog gondolni a fenyegetést elkövető személy. Ezt úgy lehetett volna hibátlanul kivitelezni, ha előtte jelzed Hakan-nak IC, hogy figyelj előveszem a fegyveremet a csövénél fogva ami bizonyítja, hogy nem volt használva különben leégetné a tenyeremet a forróság, nem pedig önkéntesen előhúzod villogtatni egy ráadásul félreérthetően megfogalmazott /me-vel. Attól függetlenül, hogy a fegyver nem volt használatban ugyan úgy PG ilyen nyersen elővenni jelzés nélkül.

Hakan cselekvésére reflektálva.. Létezik egy gyakran használt kifejezés ami úgy szól, hogy "Non-ra nem non a válasz". Ernesto ebben az RPben PG-t követett el azzal, hogy miközben egy fegyveres által fenyegetés alatt van csak úgy fegyverhez nyúl bármiféle jelzés nélkül. Azért, mert egy sor /me-t használva előveszi a fegyverét egy olyan szituációban amiben egyébként meg nem kéne bármiféle kommunikáció nélkül az attól sajnos nem jogosít fel téged se szabálysértést elkövetni. Megnézve a beküldött bizonyítékokat, alapból sem lett volna jogos lelőni Hakant és mint mondtam azért mert szabálysértést követ el szintén nem jogosít ilyesmire.

Mind a ketten ugyan annyira hibásak vagytok ebben a szituációban, mind a ketten szabálysértést követtetek el. Egyébként meg látom magában az egészben, hogy normálisan tudott volna működni, itt egyszerűen egy fogalmazási hibán ment el az egész, na meg persze azon hogy nem jelezted rendesen IC chaten a másik félnek, hogy ezt fogom csinálni ha megengeded. Nem tartom szükségesnek a szankciót, megértem hogy mit akart mind a kettő fél hiába történt ez az úgymond "hanyagság" roleplay terén. Szerintem lehet tanulni ebből a kis hibából, következő alkalommal figyelni fogtok remélhetőleg.

Következmények nélkül zárom.

• Tetszik
Reactions: Zhao
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.