Erna Gret -> Richard Reyes, Oliver Enrico. [Paper]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Erna Gret.

Panaszra tett személy InGame neve:
Richard Reyes, Oliver Enrico.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Aranybank Camp. Nem járok sokat bankra pont az ilyen megmozdulások végett. Elég frusztráló kezd már lenni, hogy ha az ember stealth-ben is akarná hozni a bankot lehetetlen, mert valahogy valamilyen úton módon odakeveredik 1-1 egység.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/294jn9 Itt álltam meg a kocsival a bejárat előtt.->[2024-03-26 16:47:52] [Output] : [SeeMTA - InformáciĂł]: BehĂşztad a kĂ©zifĂ©ket.
Kezdtük a fenyegetős mingamet.->[2024-03-26 16:48:07] [Output] : *** Erna Gret elĹ‘vett egy fegyvert (TEC-9).
16:50-kor pedig már bent volt a rendvédelem, dobálták fent a flasheket.

Megjegyzés:
A csatolt videón szemmel látható, hogy már odaérkezésünkor is ott áll az egység, direkt tettem egy nagyobb kört, hogy hátha csak félreállt akármilyen okból is.

Rey

relentless
2020. 03. 16.
612
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
Heló nem campeltünk bankot, ennyire azért egyikünk se hülye, pontosan tisztában vagyunk a szabályokkal.

Nem is értem, hogy ebből miféle előnyünk lett volna, hogy 2 perccel hamarabb ott vagyunk banknál HQ-ról induláshoz képest, vagy micsoda?

Ha veletek kiszúrtam ezzel akkor bocsánatot kérek érte és a szemszögetekkel egyetértek, hogy nem szerencsés helyen álltam meg, de elhihetitek, hogy nem az aranybankot nézegettem remegve, hogy legyen már valami, pont 16:47-kor.

Tudok a bíráló adminnak arról is logot küldeni, hogy épp milyen akció miatt tartózkodtunk LS-ben és miért álltam meg ott.
(Nagy vonalakban annyi, hogy több helyre több embernek rádióztam)

Még maximum annyit tudok hozzátenni, hogy kicsivel azelőtt, hogy beriasztottátok a bankot, el is mentünk onnan, folytatva az adott tevékenységet.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
@zolix. fontosabb logokat Rey elküldte privátban, nem bank campelés volt a cél. Pont akkor ért véget a Gantonos lövöldözés, mikor oda értek bankhoz szóval ott álltak félre. Volt ott egy fent hagyott TEK lövöldözés jel nem messze, azért álltak ott mivel sűrgősségi rádión még megkérdezték, hogy aktuális e, viszont azt a választ kapták, hogy nem. Ezután szerintem ti is láttátok, hogy elmentek a srácok majd később érkeztek vissza bankhoz.
Más felmerülő kérdésed van a dologgal kapcsolatosan?

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Ganton a város másik fele, de az felett még el lehet siklani. Jóhiszeműen nézem, hogy nem a camp volt a cél, csak pont az ilyen kétes szituációk miatt merül fel például bennem is, hogy valahogy mindig valaki valamilyen úton módon odakeveredik a bankhoz.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: bosg122 és Rey

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Persze, elhiszem a probléma fő forrását viszont ha megnézzük a logokat akkor volt egy TEK-es erősítéskérés banktól 100 méterre kb. amiről nem tudták, hogy létező dolog-e ezért álltak félre banknál, hogy utána kérdezzenek. Amint megkapták a választ pont akkor ment be 2 fegyvertelen bankba ami láttán el is mentek a srácok a banktól majd később érkeztek vissza bankhoz erősítéskérés miatt szóval a Bank camp fel sem merült bennük. Ha nagyon akarták volna nem mentek volna el és egyből csatlakoznak a bankos akcióba majd rátok futnak.

Nem gondolnám azt, hogy a srácok direkt álltak volna ott banknál mivel akkor kontaktust építettek volna fel veletek egyből. Ezek alapján a panasz jogtalan, ha bármi kérdés van keress meg privátban, TS-en vagy Discordon.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.