Erna Gret --> Chester Sawyer. [Doherty]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Erna Gret.

Panaszra tett személy InGame neve:
Chester Sawyer.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem tudom, mi a helyes megfogalmazás arra hogy SK "protectet" kihasználva dobál valaki flasht, hogy esélyünk se legyen reagálni rá. Mivel ha rálövünk/beletúrunk a checkpointba, SK-t követünk el.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/fu3yy0 ;
[2024-03-07 00:13:31] [Output] : [00:13] Andrew Willard: (( passz, kaptam egy flasht és meghaltam :( ))
[2024-03-07 00:13:37] [Output] : [00:13] John Well: (( Én is azért haltam ))

Megjegyzés:
Teljesen nonszensz, és unfair volt ez a cselekedete. Kihasználta azt, hogy ebben a helyzetben, mi mint illegálosok ugye nem lőhetünk bele a CP-be, mert akkor az SK-nak számít. Nem csak az én halálomat okozta ez a cselekedet, és itt nem azon van a hangsúly, hogy 15p ide vagy oda, hanem mindenki tudja jól szerintem, hogy a flash és a smoke mennyire "buggos", tehát még esély sincs úgymond az elkerülésére.

Doherty

Iuventus ventus.
2019. 07. 21.
109
208
V4 karakter
Ruby Doherty
V2 karakter
Smith Alexander
Szia!

A Panaszkönyvet én fogom bírálni! Várom Chester Sawyer válaszát 24 órán belül!

• Szomorú
Reactions: Néma

Dzsenszi

Barangoló
2020. 03. 28.
105
105
V4 karakter
Milos Fokin
V2 karakter
Jhon R Milborrow
Szia, felkerestem Doherty-t privátba, elmondtam a saját szemszögem a panasszal kapcsolatba.

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Helo! Örülök, hogy te külön szeretnéd megbeszélni az adminnal, de azért van a pk nyitva hogy oda írjál.

e:
Én azt az információt kaptam, hogy adminmeeting volt szó erről, és ott egyhangú döntés született arról, hogy mint feljebb is említettem, unfair hogy onnan dobjátok a gránátokat. Elett mondva hogy ilyen módon nem szabad használni őket.

Utoljára szerkesztve:

zolix.

Barangoló
2021. 02. 13.
119
431
V4 karakter
Goran Niels.
Ha te ennek a panaszkönyvnek a miértjét nem érted, az már nem az én, se nem az illegál hibája. Érdekes módon, rajtad kívül ezt egyszer nem csinálta még senki ellenünk, illetve tőlünk 2 ember, sőt még tőletek is haltak meg ez a mutatványod miatt. Ami teljesen mássá változtatta a kialakult helyzetet.

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 265
23 163
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Örülök, hogy olyan barátaid vannak, hogy az admin meetingen a friss szabályokat csak egy bizonyos réteg hallja és te pont eközé tartozol, ha mindenki láthatná/hallhatná nem születne meg ez a kihágás.

Adminmeeting után ez kikerült az összes rendvédelmi szerv vezetőjének is, ha ők nem kommunikálták kifelé, akkor a leadereknél keresd a problémát.
Nem tudjuk fogni mindenki kezét, megtettük szinte egyből a tájékoztatást.

Bár enélkül is alapvető az, hogy nem az SK pont forrásából lehet ilyent csinálni. Ha az egyik oldalnak az blokk terület, ne lőjjön oda, akkor a másiknak is blokk arról, hogy onnan nem lő és nem dob semmit.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.