Erik Penti, Jens Bergh - Tyler Roach [Tonyy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

flu

Újonc
2022. 03. 21.
6
116
Berlin / Sárvár
V4 karakter
rina leith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Erik Penti, Jens Bergh

Panaszra tett személy InGame neve:
Tyler Roach

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Súlyos NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/0bur6x

Megjegyzés:
nem gondolom, hogy így kell rendeltetésszerűen alkalmazni a foxtrotot.

Jakee

🐌
2020. 07. 20.
573
1 334
V4 karakter
tyler.roach
Csao. Nyílván nem így terveztem ezt a manővert. Túlságosan felgyorsult a gép, hiába engedtem ki a kereket és nyomtam az s-t nem lassult eléggé amennyire én szerettem volna, illetve az érkezési irányom felé húztad el a helikoptert, későn reagáltam le. Több foxtrotos akciót is végbe vittem már, ez egy új helyzet volt amiből tanultam. Természetesen elnézést kérek tőletek a kellemetlenség miatt.

Edit: Amennyiben igényt tartotok kártérítésre természetesen azt is állom.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
481
4 625
21
V4 karakter
Radmillo Morozov
Az elnézésed nem változtatja meg azt, hogy miattad a helikopter totálkáros lett, eltört a kezünk, az egész szituációt elrontottad. Nem is értem azt sem, hogy miért az épületek között lövöldözöl a repülővel, nem a 9/11-et kell rekreálni tudtommal, nem beszélve arról, ha ráesik a felrobbanó repülőd egy gyalogosra.

Jakee

🐌
2020. 07. 20.
573
1 334
V4 karakter
tyler.roach
Továbbra sem az volt a szándékom, hogy elrontsam az RP Szituációtokat, illetve meghiúsítsam a szituációt. Az említés amit tettél jóval túloz a valóságon, nyílván nem az volt a szándékom. Minden ember hibázik. Sajnálatosan nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy azt szerettem volna. Többet nem tudok mondani az esetről.

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Nyílván nem így terveztem ezt a manővert. Túlságosan felgyorsult a gép, hiába engedtem ki a kereket és nyomtam az s-t nem lassult eléggé amennyire én szerettem volna, illetve az érkezési irányom felé húztad el a helikoptert, későn reagáltam le.
Városon belül alapvető dolog lenne, hogy kicsit jobban figyelsz ezekre. Te is nagyon jól tudod, hogy ekkora épületek között nehéz manőverezni egy ilyen járművel, főleg ekkora tempónál.
Lehetne fejtegetni órákig de szerintem te is belátod, hogy itt hibáztál.
nem beszélve arról, ha ráesik a felrobbanó repülőd egy gyalogosra.
Azért a realitás határán se menjünk túl.. ezt te is tudod, hogy teljesen felesleges volt leírni.

Tekintve, hogy az egész szituáció ezzel máshogy alakult és tönkre lett téve, nem tudom elnézni csak egy szóbeli figyelmeztetéssel.
A tiszta UCP-re való tekintettel 120 perc NonRP jailt fogsz kapni.

Keressetek fel tsen vagy discordon és megoldjuk a kárpótlást @Wanted @flu

A panasz jogos.
Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.