Erik Fuller--Boby S Jhonson[Elsil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Erik_Pesti

Újonc
2019. 01. 23.
4
1
V4 karakter
Jaroslaw Konstantin

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Erik Fuller

Panaszra tett személy InGame neve:
Boby S Jhonson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mint a képen is látható fizettem egy farm ért 11.000 dollárt és ugy volt hogy 1 hetente fizetek neki hogy megtarthatsam,erre ma este elkezdtem elültetni a dolgokat és mire vissza térek már a farm nem volt az övé azaz lejárt a heti bérlés és még a mai nap folyamán beszéltünk IC hogy meddig van még meg neki a farm és akkor is álitota hogy még van 4 nap,és tudhatta mivel miután beszéltünk rá egy 20 percre le is járt.És még közel sem volt egy hét mivel 2019.02.05-dikén este béreltem és ma még csak 2019.02.09 van

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/181CYan

Megjegyzés:
Tudom nem nagy összeg de ilyet mégsem kellene csinálni.Kép minőségért bocsánat csak széthuzot képernyőben játszom és a ScreenShot ot igy csinálta.

Utoljára szerkesztve:

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

duksihun

Újonc
2019. 02. 11.
22
2
V4 karakter
Duxi La Rossini
LV karakter
Julio Deradoz
Szia, az nap mondtam is mikor beszéltünk , hogy én nem szeretném tovább folytatni és egyébként meg nem igazán tünt fell , hogy mikor kell újra bérelni (bocsi komolyan) , elnézést kérek , hogy rosszul emlékeztem a kibérlés dátumára, nem igazán játszottam sokkat még a szerveren ,attól függetlenül , hogy a szintem nem ezt tükrözi, ha kell vissza tudom adni a pénzt.

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
A bizonyítékok alapján a panasz jogos.
Boby_S_Jhonson ntetése örökös kitiltás " Farmmal való átverés [PK]"indokkal.
Zárom/osztom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.