Elutasítva Erica D Scott-->Woods

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nasgnd

Újonc
2019. 03. 30.
9
4
V4 karakter
Raffael Imrich
LV karakter
Guard Andrew
zoldlogo.png

Neved:
< Erica D Scott >

A ban időpontja:
< 2019-06-08 19:00:37 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Woods >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. [OOC stílus - Erica D Scott: (( mi a faszom? ))] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A történet 2018-04-05 kezdődött, amikor Aba kibannolt PP-s itemek csomagtartózása indokkal. Kb félévre rá írtam egy unban kérelmet, amit egy TS megbeszélés után megkaptam utolsó eséllyel és a két mesterkönyvet oda adtam Spinak-nak, miután megkaptam az ub-t. Ezt követő 9-10 ezer perc minden probléma nélkül eltelt, talán 1-2 adminügyem volt amit én kezdeményeztem. Majd egyik nap este fele egy srác elkezdett nonozni, ami annyit takar hogy elütögetett meg nekiment többször a kocsimnak. Én a 6 óra alvásom után idegessé váltam elég hamar, majd ooc-ba odaböktem hogy "Erica D Scott: (( mi a faszom? ))". Adminügy végén pedig a szankciókhoz értünk ahol én is kaptam egy 90 perces jailt OOC stílus indokkal. Furcsáltam ezt a jailt, mert nem gondoltam, hogy erre ekkora büntetést fogok kapni. Amint bekerültem a a jail-be, átfutott az agyamon, hogy valami nem jó. Woods abban a pillanatban rám tp-zett, rövid OOC beszélgetés után pedig kibannolt. Nem ezzel a bannal van bajom igazából, mert jogosan járt el Woods, de az előzőnél nem teljesen értettem miért kaptam utolsó esélyt. Szeretnék vissza jutni a szerverre, mert igazán jó élmény ott játszani. >

• Szomorú
Reactions: JC.

Woods.

Barangoló
2019. 01. 10.
122
49
LV karakter
Douglas Woods
Halló.
Nem az én döntésem volt az utolsó esély, ez esetben Spinakot keresd, viszont nem tudok Unbant adni.
Z/H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.