Elutasítva Erica D Scott-->Woods

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nasgnd

Újonc
2019. 03. 30.
9
4
V4 karakter
Raffael Imrich
LV karakter
Guard Andrew
zoldlogo.png

Neved:
< Erica D Scott >

A ban időpontja:
< 2019-06-08 19:00:37 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Woods >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. [OOC stílus - Erica D Scott: (( mi a faszom? ))] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, ismét megpróbálkozom egy unban kérelemmel, hátha most sikerül... Mindenek előtt szeretnék azzal indítani, hogy leírom az utolsó eséllyel kapcsolatos dolgokat, mert szerintem fontosak. Először Aba bannolt ki teljesen jogosan pp-s item csomagtartózása indokkal, később írtam egy unban-t, amit Spinak bírált. Meg is adta az ub-t utolsó eséllyel, ami akkor még nem igazán zavart, hiszem újra játszhattam. Idővel elkezdett zavarni hogy egy kezdő akit senki nem figyelmeztetett arra hogy a mesterkönyv prémium tárgy miért kap utolsó esélyt. Megbékéltem ezzel a dologgal és elkezdtem aktívabban játszani. Körülbelül 10 000 percet gondtalanul lejátszottam, admin ügyek nélkül. 2019-06-08-én beütött a baj, mikor kihívtam Woods-ot egy ügyhöz, ami meg is oldódott, viszont én is bűnös lettem mert beirtam ooc chat-re hogy "mi a faszom?". Megkaptam ooc stílus indokkal a jailt, majd a bant is.
Itt megjegyezném, ahogy azt korábban is megfogalmaztam már, hogy véleményem szerintem a "mi a faszom?" nem számít ooc stílusnak. Átfutottam a szabályzatot is ahol nem találtam konkrét megfogalmazását annak, hogy nem lehet káromkodni, illetve hogy az ooc stílus mit takar, mert eggyenlőre hogy kinek mi "stílus" az szubjektív. Olyan szabálypont van viszont, hogy "-Tilos más játékos/a szerver szidása, minősítése. (Kitiltásban részesülsz ebben az esetben.)", szerintem ez nem szidás, nem minősítés, nem ooc stílus, mert nem azt irtam, hogy mi a faszomat csinálsz?, mert ezzel már ki tudok egyezni hogy ez bizonyos emberek számára sértő... Hossza órákon keresztül tudnék ezzel a témával kapcsolatban érvelni, és biztos vagyok benne hogy ugyanannyi ellenérv lenne. Én csak azt az utolsó esélyt akarom felhasználni, úgy hogy nem egy ilyen pitiáner dologgal rontom el.
>

• Tetszik
Reactions: parkin lot pimpin

Woods.

Barangoló
2019. 01. 10.
122
49
LV karakter
Douglas Woods
Szia. Haveri körben talán megengedett ez a fajta Stílus, de ha ezen a szerveren játszol, akkor normálisan nyilvánulj meg.
Nincs UB.

• Tetszik
Reactions: LeRoy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.