I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Nádasi Benjámin ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok, júliusban leszek 16. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ A SeeMTA V2 szerverén körülbelül 3 hónapja kezdtem el játszani, viszont még csak 1839 játszott percem van, de mindent megteszek azért, hogy ez a szám napról napra csak nőjön. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam még. https://imgur.com/wPeEIMU ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert mindig is érdekelt a rendvédelem, illetve úgy gondolom, hogy egy ilyen frakció nagyon sok RP lehetőséget tudna nyújtani számomra. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert nagyjából 2 éve kezdtem el RP-zni, ezért úgy gondolom, hogy van egy kis tapasztalatom ezzel kapcsolatban, illetve nagyon szeretek csapatban dolgozni, és szerintem ez egy ilyesfajta frakciónál már-már elengedhetetlen. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 15 éves vagyok, Győr mellett élek egy kis faluban. Jelenleg 9. osztályban tanulok, eladó szakon. Jelenleg a célom elvégezni ezt a szakot, majd utána leérettségizni. Szabadidőmben sokat szoktam motorozni, kosarazni, illetve számítógépen játszani, mostanában elsősorban MTA-val. Idén tavasszal lett meg az első jogosítványom. Szeretek új embereket megismerni. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Eric Saunders ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ See City, 1995.07.18. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Vámügyek kezelése, igazoltatások végrehajtása, a rend fenntartása illetve a bűnügyek megelőzése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám megaphone-al az illetőt, akit igazoltatni szeretnék, hogy húzódjon félre, állítsa le a jármű motorját, majd fáradjon fel a járdára. Ezután bemutatkoznék neki, elmondanám neki a nevem illetve a jelvényszámom, utána pedig elkérném tőle az iratait, megkérdezem a nevét. Összevetem a hallottakat az iratokon szereplő adatokkal, és ha mindent rendben találok, visszaadom neki az iratait. És végül, de nem utolsó sorban megkérném, hogy nyissa fel a csomagtartót, amelyben megnézem, hogy található-e egészségügyi doboz. Amennyiben mindent rendben találtam, illedelmesen elköszönök tőle, majd további jó utat kívánok neki. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen sajnos. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert egy tanulékony, 20-as éveiben járó, rendvédelmi diplomával rendelkező egyén vagyok, aki nagyon szeret csapatban dolgozni, terhelhető vagyok. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, a határok, illetve a Los Santos-tól nem messze található kisebb falvak. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Elsősorban amennyiben a felettesem engedélyt adott rá, illetve amennyiben fegyverrel rendelkező bűnöző személyek ülnek egy gépjárműben, menekülnek. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Röviden rólam: Eric Saundersnek hívnak, 1995.07.18-án születtem See City-ben. Itt nőttem fel, és itt élek jelenleg is. Ide jártam általános iskolába, és miután ott végeztem, Las Venturasban tanultam tovább egy Gimnáziumban, mivel nem volt még túl sok elképzelésem arról, hogy milyen irányba szeretnék tartani. A Gimnázium után eldöntöttem magamban, hogy a rendvédelmet tűzöm ki célul, illetve ebben szeretnék elhelyezkedni, szóval jelentkeztem a Rendvédelmi Egyetemre San Fierroba, ahova sajnos nem vettek fel, de nem csüggedtem, ugyanis optimista énemnek köszönhetően elfogadtam magamban a gondolatot, hogy ez most nem jött össze, és majd jövőre megpróbálom. Így is lett, egy év kihagyás után ismét jelentkeztem az Egyetemre, hova legnagyobb örömömre aztán fel is vettek. Amint elvégeztem az Egyetemet, sajnos nem sikerült a rendvédelemben elhelyezkednem, így körülbelül 2 évet dolgoztam buszsofőrként. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, sokat fejlődtek a vezetési képességeim, nagyon sok önbizalmat szeretem. Úgy gondolom, hogy így pár év eltelével érdemes lenne újra megpróbálnom elhelyezkedni a tényleges szakmámban. ~