Neved:
< Eric Peterson >
A ban időpontja:
< 2019. 05. 19 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Jhnny (úgy tudom nem admin) >
A ban oka:
< Farmmal történ? átverés [PK] by: Miomate >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Mivel egy éve történt és kisebb dolgom is nagyobb így bocsánatot kérek, ha nem minden írok le. Tavaly ilyenkor Las Venturason belekezdtem egy olyan bizniszbe, hogy farmokat (farmot) vettem és adtam ki bérbe más-más embernek. Ez kb 2 hónapig ment hétről hétre panasz nélkül. Egyszer kiszerettem volna adni a farmomat bérbe, csak nem volta biztos benne konkrétan mikor is fog lejárni (ez volt vasárnap ) (megkérdeztem egy adminsegédet, hogyan kell megnézni ő azt mondta kérdezzek meg admint, admint azt mondta nem lehet megnézni majd jelez a rendszer) azt hittem, hogy majd hétvégén mert akkor szokott több időm lenni és mindig akkor vettem a farmokat, na, de ez a bérlés valamikor hétköznap járt le " nagy szerencsémre" . én a farmot kiadtam egy srácnak bérbe még azon a hétvégén. Mivel arra tisztán emlékszem, hogy külföldön voltam azon a héten (hétfőtől péntekig) így ez egy meglepetés volt a következő hétvégére. Ezt követően megpróbáltam felvenni a kapcsolatot azzal az adminnal aki kibannolt meg a sráccal is (sikerült) nagyon kedvesek voltak mind a ketten, a sráccal sikerült is megbeszélni a történteket, tudta, hogy nem átverés volt, meg Jhonny-val Ts-en is sikerült beszélgetnem és ő is mondta, hogy semmi baj nincs vele, beszéljük mi magunk között. Na de többszörös egyeztetés után vagy én vagy a sértett fél vagy az admin nem voltunk ott a megbeszélt időben ts-en, hogy kifizessem a srácnak a farm árát. (25-30 ezer volt, ebbe egyeztünk meg, hogy vissza adom amennyiért bérelte tőlem) ez ment kb 1 hónapig miután Jhonny azt mondta nem foglalkozik vele tovább, utána még írtam neki is meg a srácnak is de nem kaptam választ senkitől. https://forum.see-game.com/conversations/targyalas.20163/page-3#convMessage-117226 itt beszélgettem Jhonny-val a sértettel. https://forum.see-game.com/threads/raphael-mays-eric-peterson-miomate.32069/ ez volt a PK-m amit szintén nem láttam csak hétvégén. Én még most is nyitott vagyok arra, hogy megbeszéljem akárkivel a dolgot, akár vissza is fizetem az összeget. >