Eric Keller r.őrmester jelentései

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Eduard.

everything will end someday
2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ Őrmester ~

Nyomozásban résztvevő személyek:

~ Matt Conward~

Előállított személy neve:

~ Rolf Dahlquist ~

Vádak:

~ ATM Rablás ~

Előállított személy által használt gépjármű:

~ Maverick helikopter - RUMONGR0 ~

Nyomozás részletes leírása:

~ 2025.04.21-én készenléti szolgálatot láttunk el Conward Őrmesterrel, miközben a rendszer beriasztott egy körözés alatt lévő helikoptert. D-89-es egységként megkezdtük a kivonulást a helyszínre, eközben a Terrorelhárítási Központ már megkezdte az intézkedést a helyszínen. Kiérkeztünk a helyszínre, a célos nem tanúsított ellenállást vagy erőszakos viselkedést. A TEK át adta nekünk a célost, majd vissza tértünk a központba a gyanúsítottal, majd megkezdtük a kihallgatást. A kihallgatás során teljes mértékben együtt működő volt velünk nem ellenkezett semmi felől sem. A kihallgatás ideje alatt nem tudott semmilyen bizonyítékot feltüntetni ,hogy a járművet nem ő vezette, viszont állítása szerint a helikoptert a körözés kihelyezésekor nem ő vezette. A kihallgatás végén tudattuk vele a büntetés mértékét , majd megkezdtük a rabosítást és a papír munkát. ~

Képi bizonyíték:

~
gallery63.jpg
~

((Kép/log a bebörtönzésről)):

~
image.png
~

((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):

~ Nem volt nála illegális tárgy. ~

Utoljára szerkesztve:

Eduard.

2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ Őrmester ~

~ Eric Keller, Lensar Ossenrot, Noah Millers ~

~ Aslan Lleshi ~

Vádak:

~
- Illegális fegyver birtoklás - Egyéb Fegyver
- Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény
- Kábítószer birtoklás - Nagy tétel(6-25 gramm / darab)
- Kábítószer árusítás - Nagy tétel(6-25 gramm / darab)
- Kábítószer termesztés
~

~ Maverick - Helikopter ~

~
2025.04.23-án SeeNion-on keresgélve találtam egy személyt aki eladni kívánt füves cigarettát, amire le is csaptam, szóltam Lensar Ossenfort r.hadnagynak ,hogy befutott egy buktatási lehetőség. Össze is hívta az elérhető nyomozókat, mélygarázsba. Felvázoltam a történteket, hogy hol fogunk találkozni, hány személy lesz ott és mit fogok vásárolni. Megbeszéltünk Ossenfort hadnaggyal ,hogy SMS-ben fogok neki választ adni ha megkezdődhet az ütés.

Az eligazítást követően megindultuk a vásárlás helyszínre LS dokkokhoz, és D-00-val mentem ki, mint az állvásárló. Irtam a célos-nak ,hogy itt vagyok, 2 percre rá ő is megérkezett a vásárlás helyszínre. AE-GD-03 lajstromszámú helikopterével a helyszínre. Mind a ketten kiszálltunk a járműveinkből, majd szóba elegyedtünk, próbáltam húzni az időt és megtudni ,hogy télleg nála van-e a vásárolni kívánt termék, amint erről megbizonyosodtam, küldtem is az SMS-t Ossenfort hadnagynak aki irányította az egységeket a helyszínre. Másodpercek alatt bilincsbe vertük az elkövetőt, találtunk nála egy TEC-9 és 39 db 9x19mm-es töltényt is. Behoztuk központba, majd megkezdtem a kihallgatást, lekérdeztem a nevét MDC-ben és mint kiderült van neki egy farmja BaySide-on. Elkezdtem kérdezősködni ,hogy mi van a farmban de gyanússá vált ,hogy nem akarta ,hogy bemenjünk oda. Ezért hát Noah Millers r.hadnaggyal kimentünk a helyszínre a célossal együtt, akin látszott ,hogy a farmokhoz érve egyre idegesebb volt. Kinyittattuk vele a farmot, és Miller h.hadnagy tesztet végzett a növényeken amiről kiderült ,hogy kender palánták, amiknek nagy része már aratásra kész állapotban volt. Begyűjtöttünk 16 db Marihuána magot és 30 db Bibét.

A célost vissza vittük a központba, majd ismertetem vele a vádpontokat, nem volt ellenvetése ezekkel kapcsoltban, majd a papírmunkát követően megkezdtük a rabosítást.

j-projekt-2.png

~

Képi bizonyíték:

~
image.png

~

~
image.png
~

~

Bibe.png
30 db Bibe | $120.000

Marihuana-mag.png
16 db Marihuana mag | $48.000

83.png
1 db TEC-9 | $26.355

541.png
39 db 9x19mm töltény | $780

64.png
20 db füves cigi | $80.000

~

Utoljára szerkesztve:

Eduard.

2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ Őrmester ~

~ Matt Conward r.őrmester ~

~ Takahashi Osamu ~

Vádak:

~ REM(J), RUM, IFBE, ITBK, IKAB, IKBT, IFAB ~

~ Ford Mustang ~

~ 2025.04.24 napján szolgálatot teljesítettünk Matt Conward r.őrmesterrel, Delta-89 egységben. Készenléti nyomozati tevékenységet folytattunk mezőgazdasági nagykereskedés területén, amikor kifordult a célos a gépkocsival gyanúsnak tűnt, hogy bekanyarodott egy elzárt erdős helyre. Utána fordultunk majd felszólítottam ,hogy húzódjon le és állítsa le a motort. Ennek hallatán nem tett eleget az utasításnak és menekülőre fogta. Erősítést hívtunk és követtük a gyanúsított fény és hangjelzéssel. Pár méter múlva nem bírta megfékezni a kocsit és kisodródott az egyik kanyarban, szerencsére a TEK egységei, mire oda értünk már lefegyverezték. Az elkövetőt megbilincseltük, majd behoztuk a központba.

A kihallgatás során teljes mértékben együtt működő volt, rá kérdeztem ,hogy honnan szerezte a nála található kábítószert,lőfegyvert,töltényeket, és fegyver és kábítószer alkotóelemeket, de kitérő válaszokat adott. Ezt követően közöltem vele a vádakat és megkezdtük a rabosítást. $300.000 dollár pénz bírságot és 200 nap letöltendő börtönbüntetést kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
2025-04-24-1.png

~

~
image.png

~

~
Leadott tárgyak ~

Eduard.

2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ r.őrmester ~

~ - ~

~ Sophia Diaz ~

Vádak:

~ IKBK ~

~ - ~

~ 2025.04.24 napján rádión erősítést kértek nyomozó kollégáink miszerint Ganton területén lövöldözés folyik. Egyből a helyszínre siettünk Delta-89-el, a helyszínre kiérkezve egy fekete pólós férfi sietett oda hozzám miszerint két személy nevükön Darnell Jacob és Sophia Diaz, ellopták az ő Alfa Romeo Giulia-t, a gépkocsiba szerencsére volt nyomkövető így a helyszínre siettünk, meg is találtuk a helyszínen Sophia Diaz-t, akit igazoltatás alá vontam, és a ruházat átvizsgálás során egy szál füves cigarettát találtam nála. A gépkocsit nem találtuk meg, ezért előállítottam Illegális Kábítószer birtoklása miatt, bevittük a központba kihallgatásra.

A kihallgatás során nem tanúsított semmiféle ellenállást teljes mértékben együtt működő volt a kihallgatás ideje alatt. Nem akarta elmondani ,hogy a cigarettát honnan szerezte, ezért közöltem vele a vádakat és a büntetés mértékét ami $52.000 bíráság és 30 nap letöltendő börtön büntetés volt. Ezt követően megkezdtük a rabosítást. ~

Képi bizonyíték:

j-projekt-3.png

~

image.png

~

~

image.png

~

Eduard.

2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ r.őrmester ~

~ Matt Conward r.törzsőrmester ~

~ John C Robert, Seloneritt La Gabriel ~

Vádak:

~ John C Robert: Kifosztás - Bűnszövetségben, Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyver esetében, Illegális töltény birtoklás. [KFSZ,ITBK,IFBK]

Seloneritt La Gabriel: Kifosztás - bünszövetségben (bűnrészesség)
~

~ Audi Rs4 Avant B9 ~

~ 2025.04.25 napján készenléti nyomozati tevékenységet végeztünk Conward r.törzsőrmesterrel, amikor is bejelentést kaptunk miszerint egy Audi Rs4 rabolta ki, a helyszínre érkeztünk, majd a sértett elmondta ,hogy az RS4 versenymatricával volt díszítve, elmondásai alapján egy inges és egy fekete pulcsis személy rabolta őt ki, az inges személynél volt egy lőfegyver. A helyszínről eljőve, találkoztunk egy a leirtaknak megfelelő RS4-el, de nem tudtuk igazoltatás alá vonni, ezért lekerestük MDC-ben a tulajdonosát, majd megtaláltuk a tulaj telefonszámát is. A PDA segítségével bemértük a telefon-t, majd értesítettük az elérhető egységeket is. SeeRing hídon kaptuk el őket, a csomagtartóban nagy mértékben volt megtalálható Antik tárgyak, illetve a gépkocsiban ülő személyek megegyeztek a sértett által adott személy leírással. Az inges személynél ruházat átvizsgálás során találtunk egy glock 17-es pisztolyt. A helyszínre hívtuk a sértettet, majd egy BTO-s kolléga fegyverről származó fém darabokat illetve kis mértékben a lőport is. A két célos név szerint John C Robert és Saloneritt La Gabriel, aki elomdásai alapján nem tett semmit, nem tudtuk bizonyítékot találni rá, hogy elkövetett volna bármit is így készültünk szabad bocsátani amikor társa John C Robert bevalotta ,hogy a társa is benne volt az esetben és ő vezette a gépkocsit. Mind két célost gépkocsiba ültettük, majd vissza tértünk a központba kihallgatásra.

A kihallgatás során mind két célos teljes mértékben együtt működő volt, bevallották tetteiket, a fegyverről nem mondtak hasznos információt. Ezt követően megtörtént a rabosítás.

Jhon C Robert 155 napo letöltendő börtön büntetést és $188.500 bírságot kapott.

Seloneritt La Gabriel 30 napo letöltendő börtön büntetést és $29.250 bírságot kapott ~

Képi bizonyíték:

~

gallery75.png
j-projekt-4.png

~

~
image.png

~

~
image.png
~

Eduard.

2021. 04. 13.
767
761
17
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Eric Keller ~

Rendfokozat:

~ r.őrmester ~

~ Kaison Preston, Layla Al Fayed nyomozók. ~

~ Marco Vitale ~

Vádak:

~ Illegális fegyver birtoklás, Illegális töltény árusítás, Illegális töltény birtoklás ~

~ Maverick Helikopter ~

~ 2025.04.26 napján készenléti nyomozati tevékenységet láttunk el, D-89 egység alatt. Preston nyomozónak befutott egy lehetséges buktatás, megbeszélte a célossal ,hogy vásárol tőle 1000 db .45 acp töltényt, belement az eladó az üzletbe a megbeszélt helyszín SeeBurger volt. Értesítette a nyomozó Millers r.hadnagyot aki sorakozót rendelt el, mélygarázsban. Én mentem Preston nyomozóval mint másodlagos állvásárló. Kimentünk a helyszínre Preston nyomozó civil kocsijával, pár másodperc várakozást követően megérkezett a célos, a helikopterével. Gyorsan rá tértünk az üzlet tárgyára, amíg én kommunikáltam a célossal Preston nyomozó riasztotta az egységeket akik másodpercek leforgása alatt érte oda és kerítették bilincsbe az elkövetőt. Ezt kővetően konvojba központba szállítottuk a célost.

A központban kihallgatás során előkerült a célostól egy UZI géppisztoly, és még ehhez tartozó töltényeket. A kihallgatás során teljes mértékben együtt működő volt, nagyon sok hasznos információt kaptunk tőle amivel sokkal több fegyvert fogunk tudni lehozni az utcákról. Ezt követően megkezdtük a rabosítás, a vádak alapján 165 nap letöltendő börtön büntetés és $286.000 pénzbírságot kapott. ~

Képi bizonyíték:

~
j-projekt-5.png

~

~
image.png
~

~
image.png
~

tommen.

homo homini lupus
2019. 01. 10.
1 179
4 195
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Tisztelt Keller rendőr őrmester!

A hétre iktatott rendőri jelentéseit kivétel nélkül, tüzetesen átolvastam. A hét folyamán nagyon szorgos munkát végzett, számos, különféle jelentőséggel és jelleggel bíró ügyben működött közre, sokféle intézkedést foganatosított le társai segítségével, az ön által lefolytatott büntetőeljárásról nem beszélve. A jelentései nagyon részletesek lettek, biztos vagyok benne, hogy gondosan állította azokat össze. Az azokban leírt intézkedésekben, gyanúsításokban problémát nem érzékeltem. A képi ábrázolásokért, csatolmányokért külön elismerésem. Különösen büszke lehet a héten végzett munkájára.

A jelentéseit ellenjegyzem.

Los Santos, 2025. április 27.
Maximilian Leitner r. alez.
osztályvezető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.