Érdekes csomagtartó méretezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Trabidroid

Újonc
2019. 10. 11.
2
11
V4 karakter
Herbert Hugo
Hello mindenkinek! Arra lettem figyelmes, hogy haverom csomagtartója soha nem telik meg de az enyém állandóan. Nos... Nekem van egy Audi RS6-om, neki pedig egy McLaren P1 :D A kérdésem csak annyi lenne, hogy miért 100 kilós a P1 nemlétező csomagtere és miért csak 50 az RS6 Avant csomagtere amibe kb. egy házat bele lehet tenni? Köszi mindenki és hello:)

robeeZ

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 09.
212
983
23
Sóskút ?
V4 karakter
💰 Leo Longpré 💰
LV karakter
Sal_Bail
V2 karakter
❌
Szia neked!
Nem tudja a választ senki sem sajnos.
Ötletekbe már lett nyitva topic, hogy rendezésre kerüljenek a csomagtartó méretek.
Vagyis nem konkrétan arra lett nyitva, de megemlítésre került a hozzászólások között és elég közel van a két téma egymáshoz: https://forum.see-game.com/threads/sport-autok-csomagtartoja.394809/#post-1866858
Előbb vagy utóbb remélhetőleg fixálásra fog kerülni. Addig sajnos ez van, ezt kell szeretni.

Trabidroid

Újonc
2019. 10. 11.
2
11
V4 karakter
Herbert Hugo
Szia neked!
Nem tudja a választ senki sem sajnos.
Ötletekbe már lett nyitva topic, hogy rendezésre kerüljenek a csomagtartó méretek.
Vagyis nem konkrétan arra lett nyitva, de megemlítésre került a hozzászólások között és elég közel van a két téma egymáshoz: https://forum.see-game.com/threads/sport-autok-csomagtartoja.394809/#post-1866858
Előbb vagy utóbb remélhetőleg fixálásra fog kerülni. Addig sajnos ez van, ezt kell szeretni.
Áááh... Látom. Köszi szépen a választ. Csak nem tudtam, hogy hova tegyem azt, hogy egy P1-nek kétszer akkora csomagtere van mint egy kombi autónak.

• Tetszik
Reactions: robeeZ

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 032
4 766
V4 karakter
Flavio F Luchese
Ahogy látom megvan a válasz a kérdésre, zárom helyezem, ha továbbiakban van valami írj privátban.

• Tetszik
Reactions: Laca.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.