- 2020. 04. 15.
- 1 037
- 404
- 20
- V4 karakter
- Eqole Christel
Panasztevő InGame neve:
► Eqole Chistel ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Martin Gomez◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Farmmal való átverés! Úgy volt hogy minimum 2-3 hétre a farm, erre ő rábólintott, majd mondtam neki hogy heti 100.000$ / hét, amit szintél elfogadott! Utánna egyeztettük hol szeretném kibéreltetni a farmot, és ki is fizettem neki ott helyben egyből a farm árát, ő adott engedélyt mindenhez, ooc chaten megkértem hogy ne nyírja le a bárányokat, és ne felejtse el meghosszabbítani a farmot! Azt mondta bízhatok benne.. Elkértem a Discord nevét is, épp azért ha van valami meg tudjuk ott beszélni, mondta lehet aznap nem fogja tudni meghosszabbítani mert nem lesz otthon, de mondta hogy írni fog. Majd mondtam neki hogy meg kellene oldani mert a farmot épp ezért 2-3hétre akartam minimum kibérelni, de mondta hogy írni fog hogy ki kell-e pakolnom a farmból vagy sem, nem nagyon írt semmit discordon, gondoltam sikeresen megtudta hoszabbítani. Sajnos ez nem következett be.. Majd ez után mondta hogy nagyon sajnálja és újra béreli a farmot, és bepakolja bárányokkal táppal meg szamlával, ez azóta se következett be, pedig volt rá elegendő ideje és nem egyszer volt azóta elérhető játékban is! És mivel nem hosszabította meg és bérelte ki újra a farmot, az állatokat se tudtam eladni, jó nagy minuszban vagyok így vele.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Farm bérlés - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
pastebin.com
◄
Megjegyzés:
► Nem feltétlen a szankció a szándékom, károm megtérítése megfelelő nekem, persze ha a bíráló admin is úgy gondolja.◄