eoin hyes és török erik --> saleet el tariq és társa :( [Ted]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Eoin Hyes és Tureczky Erik

Panaszra tett személy InGame neve:
saleet el tariq és ismeretlen társa

Panasz oka, leírása, kifejtése:
szerepjátékozás alóli kilépés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2023-07-10 01:19:28] [Output] : Saleet El Tariq kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 4 yard
a videó pedig csatolva lesz az adminisztrátornak.
A szituáció fizimiskája nem más, minthogy kirabolták barátunkat, Emily Whithe-t, kinek nekünk megvolt a régi - elrabolt - telefonszáma. Ráírt Török Erik szlovák barátom egy SMS-t, tök jót elbeszélgettek, a képek alapján ex-nyomozókhoz méltó módon kiderítettük, hogy melyik háztól küldték el a képet. Amikor odaértünk a házhoz és meglátták, hogy ott vagyunk, felfutottunk rájuk és kiléptek. Az ügy nagyon mélyen megérintett, végre szerepjáték szituáció alakulhatott ki volna hajnalban, erre így elrontottátok. A számítógép elől kicsit ledőltem a székről, pár perc kellett, hogy feldolgozzam a helyzetet.

Megjegyzés:
@Ayers barátom maradandó lelki sérüléseket szenvedett a szituáció miatt.

Hoaz

Újonc
2022. 07. 15.
5
3
V4 karakter
Saleet El Tariq
LV karakter
Saleet El Tariq
Hali!
SMS-ben volt csak RP szituacio, szemtol szembe nem tortent semmi. Meg en kuldtem nektek kordit egy full random hazrol, hogy oda gyertek szoval segitettem nektek mint ex-nyomozoknak, hogy ne kelljen annyit nyomozgatni :D Meg azt irtatok hogy fel perc es ott vagytok, kozbe 5 percen keresztul alltam a haz elott majd bele untam es elmentem a korhazhoz mert el volt torve a labam, majd a korhaztol vissza fele bementem egy masik random hazba es kileptem mert faradt is voltam meg ugy voltam vele, hogy ebbol nem lesz semmi. De ha nektek faj, hogy kileptem akkor szivesen folytathatjuk ahol abba hagytuk nekem ez nem akadaly!

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
szemtol szembe nem tortent semmi.
persze mert kileptel, elindultunk feled, elkezdtel futni, amint melled ertunk, porgott a quit.
kuldtem nektek kordit egy full random hazrol, hogy oda gyertek szoval segitettem nektek mint ex-nyomozoknak, hogy ne kelljen annyit nyomozgatni :D
ne becsuld le kerlek a nehez nyomozoi munkankat, durva volt megtalalni a hazat. Mar a koordid elott ott voltunk. ✌️
De ha nektek faj, hogy kileptem akkor szivesen folytathatjuk ahol abba hagytuk nekem ez nem akadaly!
En szivesen folytatom a szerepjatekot, @Ayers a kerdes.

Hoaz

Újonc
2022. 07. 15.
5
3
V4 karakter
Saleet El Tariq
LV karakter
Saleet El Tariq
akkor irjatok majd megint egy smst es mikor nekem jo lesz este fele valaszolok ra es folytatjuk :*

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Okes tovabbi jo szetepjatekozast, este majd egyutt is, zarhato a panaszkonyv 🤭

• Tetszik
Reactions: rokesz

Tedybebi

faluban a nevemet is elsuttogják
2019. 05. 10.
82
197
V4 karakter
Vespasiano Marcello
Örülök, hogy megbeszéltétek.
Következmények nélkül zárom a panaszkönyvet.

• Tetszik
Reactions: Wanted
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.