Elfogadva Enriquez Alves - Pencz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hun585964

Újonc
2020. 05. 09.
5
0
V4 karakter
Tyrone Mccharty
LV karakter
Enriquez Alves
V2 karakter
James Troy
zoldlogo.png

Neved:
< Enriquez Alves >

A ban időpontja:
< 2020-07-18 15:12:06 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Pencz >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. ($27.000) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló! Korábban írtam már UB kérelmeket, és novemberben úgy volt, hogy meg is kapom, Pencz akkor fel is hívott TS-re beszélgetésre, a bannt nem tudta le venni mivel kellett volna egy főadmin is ehhez, viszont akkor nem volt TS-en fent főadmin. Ezután kb 1,5 hétig próbálkoztam több napig TS-en hátha sikerül elcsípnem egy főadmint sajnos nem sikerült, ezért írok most újra egy UB kérelmet hátha most több szerencsém lesz.

Bann oka kicsit kifejtve.
"Első sorban kifejteném, hogy pontosan mi is történt. A ban időszakában nem volt túl sok szabadidőm így kiadtam farmom 1 hétre bérbe, a hatodik napon fel léptem (egy nappal azelőtt, hogy lejárt volna a bérlés ideje) megnéztem a farmot, de az teli volt rohadt növénnyel, meg volt a bérlő telefonszáma próbáltam hívni de semmi, megnéztem és nem volt fent, a farm bérlője másnap délutánig tudta volna még használni a farmot de mivel nem volt elérhető és csak rohadt növény volt benne így aratni már nem tudott volna, ezért este fele újra renteltem és oda adtam egy ismerősömnek. Tudom már, hogy ez nem volt a legjobb ötlet de mivel aratni nem tudott volna így gondoltam nem lesz gond. Megbántam, és már újra van szabadidőm ezért szeretnék játszani ha ez lehetséges."
>

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Keress fel TS-en!

• Tetszik
Reactions: hun585964

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 189
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ub megadva, jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.